Hanginisini tercih edersiniz
Açık
Kapalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu açık ya da kapalı olarak düşünmemek lazım. Kişilerinde inançlarına saygı duymalıyız. Biz açıklar nasıl kapalılar saygı duyuyor isek, kapalı olanlarda açık olanlara saygı duyacaklar. Yalnız fotoğraf paylaşımlarında çok adil olmuyorsunuz. Bir açık kıza bakın bir kapalı kıza bakın. Ne kadar güzel, dürüst, namuslu kapalı kızlar var. Burada olan bayanı kötülemiyorum ama bu çarşaf oluyor zannedersem. Bu ayrı bir boyuta giriyor aslında.
galeri2.uludagsozluk.com/.../...tırması_407128.jpg
EİG için teşekkür ederim :)
Kapalı daha heyecanlı içini görmüyorsun o an :D şaka tabi ki degisir duruma göre acik kapali kalp bu nereye konarsa
Kapalı olsun ama şu resimdeki gibi insan dışı özelliklere sahip olan değil. İnsan olsun önce sonra kapalı olsun :)
Cevap
18Cevap
İkisinin de şereflisi var kapalı olup ayakta tahrik eden de var açık olup gayet düzgün insanlar da
bu ne bicim kapali lan. Burda resmen tesetuuru kotulemis
hiç bir ayrımcılık yapmıyorum tabi ki de ama ben kapalı kız tercih ederim bu fotoda ki çirkin ama :D
kapalilar artik mide bulandiryo benim ailemde kapali ama bunlar gbi igrenc değil
İfşa sitelerinde genelde kapalıların videoları var onlar daha ateşli oluyor genelde.
Beynine oksijen giden kiz
Bunların dili niye dışarda havami alıyor.
haysiyetli şerefli onurlu namuslu kız
ne anlamda olduğuna bağlı
nefes alan kız sexliği der susarım
Gönlüme hitap eden insan.
bu ne saçma sapan soru
İkisininde insann gibi olduğu hali
bunlarıın ikiside iğrenç
Veren kız seçeneği yok mu?
Hic objektif olmamış bu yalnız 😂 a dedim.
şu hareketi yapacaksa açık olsun yani
namuslu kiz
bir adaletsizlik sezdim 😂
Her ikiside ayni bk salla
cabrio kız iyidir açılır kapanır
O kapalı ne ya 😂
Açık diyeyim
ikisi de değil..
açık
Acik
Kararsız
Kapalı