Aşk İlişkileri Açık kız mı kapalı kız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tesettürlü kız açık kız bana farketmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Açık kız mı kapalı kız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Açık kız 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dekolte olmasın problem değil. Kıyafet pek bir şey ifade etmiyor. Kürtaj olan tesettürlülerle dolu ülke. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl herkes aynı değil Yorumla -Brahmann- +1 yıl Onu diyorum ben de. Sırf tesettürlü olduğu için ahlaklı olduğu anlamına gelmez. Herkes aynı değil. Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İkisi de benden uzun benden kaslı ve benden zengin erkekleri tercih ediyor herkese sevdiğiyle mutluluklar :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne gömdün be Yorumla BenimHepUmudumVar +1 yıl Yoo gerçekler bunlar ben kısa kassız ve fakir olmaya alışığım :) Hayatımdan hobilerimden ve kendi halimdeliğimden memnunum. :) Yorumla Soran +1 yıl kendi halinde yaşa işte Yorumla BenimHepUmudumVar +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Ecesan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kapalı olanlar çok sempatik görünüyorlar tercihlerim arasındalar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benimde phihihih Yorumla Ecesan +1 yıl 🥴🥴 Yorumla
karal Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. bana göre aşırı dekolte olmadıkça tesettür olayına hiç bakmam önemli olan kişilik karakter 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. kapalı olup seksi olmayı başarabiliyorsa harika :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl insanın içinde olur o Yorumla siyahcorap +1 yıl dışa birazda olsa yansımadıktan sonra içinde fırtınalar koparsa kopsun Yorumla
lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Şuanki kapalı kızlar o kadar güzeller ki 2 4 Yorumla Soran +1 yıl aşkımsın Yorumla lesvinya +1 yıl Bende aşığım valla, tarzları çok güzel hele ki yaptıkları salaş şal modelleri>>>> Yorumla Soran +1 yıl ben de örtülüyüm Yorumla Soran +1 yıl muak😘 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Farketmez 1 4 Yorumla Soran +1 yıl klasik erkek Yorumla cakir2607 +1 yıl Kötü bir şey mi klasik olmam Yorumla Soran +1 yıl değil Yorumla cakir2607 +1 yıl tamam ☺️ Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Kalbi temiz kız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl inanmadım Yorumla mami613939 +1 yıl Sen bilirsin yoksa bu yaşıma kadar birini bulurdum bekar kalmazdim ama. yerinde olsam ben de inanmazdim tabi güven azaldı maalwsef Yorumla Soran +1 yıl boş ver aşk falan yok ya. takıl kendine. ama fazla abartma Yorumla mami613939 +1 yıl Yok takılmak istemem kimseyle evlenmek icin isterim birini Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık kız sen açık mısın kapalı mı peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kapalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı olsun fark etmez 0 6 Yorumla Soran +1 yıl düz vücut Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kalem gibi Yorumla Soran +1 yıl hoş değil ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koca poposu koca memesi olanın nesi hoş Allah aşkına ya Yorumla Soran +1 yıl çok ayrıntıya girmicem üşeniyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣👍 Yorumla
furkanbyy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kapalı benje 0 13 Yorumla Soran +1 yıl benjede Yorumla furkanbyy +1 yıl Sen de mi kapalı erkek istiyosun 😱 Yorumla Soran +1 yıl tabiki ne öyle arkadan sıkıştırıyolar tayt falan iğrenç yani Yorumla furkanbyy +1 yıl Aaa süper 😂 Yorumla Soran +1 yıl benim erkeğim düzgün giyinecek. dizini kırıp edebiyle oturacak Yorumla furkanbyy +1 yıl Aynı ben 😅 Yorumla Soran +1 yıl ne tesadüf Yorumla furkanbyy +1 yıl Sen de mi kapalısın Yorumla Soran +1 yıl kapalıyım Yorumla furkanbyy +1 yıl Aaa ne güzel Yorumla furkanbyy +1 yıl Takipleşsek mi acaba Yorumla Soran +1 yıl gizlisin Yorumla furkanbyy +1 yıl Değilimm Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. açık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kapalı 😍😍 0 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün nasıl fiziğin nasıl 🙈 Yorumla Soran +1 yıl var beğenenim çok ama gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek gerek yok. Peki ten rengin ne Yorumla Soran +1 yıl beyaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya işte en sevdiğim. Bide dolgun olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolgun musun Yorumla Soran +1 yıl ne manada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi takip atar mısın bişey daha sorcam Yorumla Soran +1 yıl burada sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada olmaz işte. At ne olacak zaten anonimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır görünmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakabilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi konuda canım 0 28 Yorumla Soran +1 yıl aklına ne geliyosa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman kapalı daha ateşli oluyorlar seks doyumsuz oluyor 😊😊tabi benim tercubem lakin aciklarda fena değil Yorumla Soran +1 yıl seni anladığın şeyi ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen aklina ne geliyorsa dedin 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl dedim evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ozaman öfkeleniyorsun delimisin sen 😊 Yorumla Soran +1 yıl ne öfkelenmesi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım sende kapalisin canım 😊 Yorumla Soran +1 yıl kapalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamisdim 😊 sohbetinden kızdın çünkü Yorumla Soran +1 yıl kızınca kapalımı olunuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapalılar hakkinda öyle dediğim için kızdın ama Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan anladim. iste. kiz 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl sen ne zekisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana çekmiş olabilirmiyim hanfendi 😀 Yorumla Soran +1 yıl olabilir evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel 😊kahve icermisin hanfendi Yorumla Soran +1 yıl çay ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur hanfendi buyrun 😊☕ Yorumla Soran +1 yıl çok mersi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim afiyet olsun canim 😊 Yorumla Soran +1 yıl 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hissettim 😘 Yorumla Soran +1 yıl neyiğ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cikmami istermisin canım Yorumla Soran +1 yıl çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım gel bakalim özele Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Açık kız
Dekolte olmasın problem değil. Kıyafet pek bir şey ifade etmiyor. Kürtaj olan tesettürlülerle dolu ülke.
herkes aynı değil
Onu diyorum ben de. Sırf tesettürlü olduğu için ahlaklı olduğu anlamına gelmez. Herkes aynı değil.
İkisi de benden uzun benden kaslı ve benden zengin erkekleri tercih ediyor herkese sevdiğiyle mutluluklar :)
ne gömdün be
Yoo gerçekler bunlar ben kısa kassız ve fakir olmaya alışığım :) Hayatımdan hobilerimden ve kendi halimdeliğimden memnunum. :)
kendi halinde yaşa işte
Teşekkürler :)
Kapalı olanlar çok sempatik görünüyorlar tercihlerim arasındalar
benimde phihihih
🥴🥴
bana göre aşırı dekolte olmadıkça tesettür olayına hiç bakmam önemli olan kişilik karakter
kapalı olup seksi olmayı başarabiliyorsa harika :)
insanın içinde olur o
dışa birazda olsa yansımadıktan sonra içinde fırtınalar koparsa kopsun
Şuanki kapalı kızlar o kadar güzeller ki
aşkımsın
Bende aşığım valla, tarzları çok güzel hele ki yaptıkları salaş şal modelleri>>>>
ben de örtülüyüm
muak😘
Farketmez
klasik erkek
Kötü bir şey mi klasik olmam
değil
tamam ☺️
Kalbi temiz kız
inanmadım
Sen bilirsin yoksa bu yaşıma kadar birini bulurdum bekar kalmazdim ama. yerinde olsam ben de inanmazdim tabi güven azaldı maalwsef
boş ver aşk falan yok ya. takıl kendine. ama fazla abartma
Yok takılmak istemem kimseyle evlenmek icin isterim birini
bence kapalılar hanım hanımcık
Açık kız sen açık mısın kapalı mı peki
kapalıyım
Hmm
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı olsun fark etmez
düz vücut
Aynen kalem gibi
hoş değil ya
Koca poposu koca memesi olanın nesi hoş Allah aşkına ya
çok ayrıntıya girmicem üşeniyom
🤣🤣👍
Kapalı benje
benjede
Sen de mi kapalı erkek istiyosun 😱
tabiki ne öyle arkadan sıkıştırıyolar tayt falan iğrenç yani
Aaa süper 😂
benim erkeğim düzgün giyinecek. dizini kırıp edebiyle oturacak
Aynı ben 😅
ne tesadüf
Sen de mi kapalısın
kapalıyım
Aaa ne güzel
Takipleşsek mi acaba
gizlisin
Değilimm
Başörtülüler daha şıklar
açık
Kapalı 😍😍
Yüzün nasıl fiziğin nasıl 🙈
var beğenenim çok ama gerek yok
Ne demek gerek yok. Peki ten rengin ne
beyaz
Ya işte en sevdiğim. Bide dolgun olacak
Dolgun musun
ne manada
Bi takip atar mısın bişey daha sorcam
burada sor
Burada olmaz işte. At ne olacak zaten anonimsin
Bekliyorum
attım
Hayır görünmüyor
Oldu
Bakabilirsin
Hangi konuda canım
aklına ne geliyosa
Ozaman kapalı daha ateşli oluyorlar seks doyumsuz oluyor 😊😊tabi benim tercubem lakin aciklarda fena değil
seni anladığın şeyi ben
Ama sen aklina ne geliyorsa dedin 😀😀😀
dedim evet
Niye ozaman öfkeleniyorsun delimisin sen 😊
ne öfkelenmesi yok
Sanırım sende kapalisin canım 😊
kapalıyım
Anlamisdim 😊 sohbetinden kızdın çünkü
kızınca kapalımı olunuyo
kapalılar hakkinda öyle dediğim için kızdın ama
evet
Ondan anladim. iste. kiz 😀😀