pavyon ortamı nasıl bir yer 20 yaşında erkek arkadaşım neden gitmek istiyor acaba?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılgidiyorsun 35 tl bayan içkisi, elma suyu var içerisinde kadını seçersin yanına oturur , viski açtırmanı bekler öyle her elini kolunu sallayan içeri giremez , takım elbise ile gitmek klasik olmak önemli bir husus pavyondan dışarı kadın çıkarılamaz fakat masanda oturttuğun kadın her şeyi yapmakla yükümlüdür , dokunma öpüşme vs bunun dışında sormak istediğin ne varsa sorabilirsin kuzum , insanlar bir gecede tarlalalrını satıp parasını yiyip çıkıyor böyle rezil bir ortm işte
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılİçiyorsun, yanına konsomatris oturtuyorsun ve ucuz konuşmalarla, fazla para vererek saatlerini harcıyorsun. O sana yalanlar atıyor, sen ona yalanlar atıyorsun. Yalan bir dünyanın içerisinde gerçekleri unutuyorsunuz, çıkınca boşluk hissi, keşke bu karıya çakabilseydim düşüncesi ve bu kadar parayı verdiğime göre karı bana çaktı gerçeğinin farkına varılması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarılar kızlar var konslar yani içki içersin yanına kons oturtturursun onada içki ısmarlarsın onlar hep para şarkı istersin para sahneye çıkar oynarsın para dans edersin kadınlarla para akşam ayarlarsan pompaya gidersin para hepsini de yaptım bu dediklerimin ama artık gidesim Yok 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılİzmir de ise halen eski kültür devam eder eşinizle gidersiniz ama ankara'da ise öyle değil müzikli genelev gibi kadınlar oynuyor hatta sende çıkıp oynayabilirsiniz ama nefsine hakim değil se sevgilin sana ondan fayda gelmez
10 Yorumla
+1 yılPavyon düşkünü uçkuru gevşeklerle kırıştırmaya devam edin sonra erkekler neden aldatır diye havlaya havlaya ağlayın kadın değil misiniz erdeme yüz çevirip zalime g. t veren domuzlarsınız hepiniz kahrolun kahpeler !!!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aptal ve kadın düşkünü olduğu için gitmek istiyor.
.10 Yorumla
+1 yılgazino-pavyon çok değişik yerler birine eşinle bile gidebilirsin diğerine yanına kons oturur içer içer onun içkisi seninkinden kat kat fazladır ve senin hesabına yazılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kevaşelerin, dürzülerin, pezevenklerin, gavatların, godomanların toplanma yeri. Erkek arkadaşın bunlardan biri değilse gitmesini tavsiye etmem.
00 Yorumlakadina dokunamiyon bile nerdeyse. para veriyosun. pavyonda hersey paradır. agzini açtığın an hesabina yazılir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmadığın kadına 150 lira veriyorsun ben gittim misafir olarak dünya da aptal insan çok
00 Yorumla
+1 yılHer köşesinde de bir irfan öğretisi masalar da öğrenmeye aç ilim talebeleri muazzam bir yer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden çok gitim oturyon bir seyler söylüyon sonra konsomatris kadın geliyor çıkıp oynuyon
10 YorumlaAnkara pavyonları fena gitmeni hiç istemem seni yerler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpavyon eglencesi yaz youtbe orada bile az çok görürsün
00 YorumlaBehzat ç de bol bol Ankara pavyonlarinda cekim yapiliyordu izleseydin :)
00 YorumlaAptalların eğlenme aracı...
00 Yorumladin dersleri veriliyor pavyon da
00 Yorumlagıtmedıgım ıcın bılmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhiç tekin yerler değil diye duydum
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmesen daha iyi gibi
00 Yorumla
+1 yıloo neler yokki 😉aklina gelen her turlu seyi getir
00 Yorumla
+1 yılValla vermiyosan gider yani açık ve net 😅😅
00 YorumlaGel girip bakalım
00 Yorumla
+1 yılHer pislik olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Pavyon hakkında bilgi istiyorum. İçeride neler olup bitiyor mesela?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat