Pavyonda konsomatrislik yapıyorum pavyon kons hakkında merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kaç kere gittim bu kültürden gelmiyorum lakin pavyon para saçma mekanıdır kim ne derse desin... senin bir kons olarak masada içtiğin kolaya 250 TL yerine göre 500 TL yazarlar ki bu seninle sohbet etmek için ödenen bedeldir ve bana çok saçma gelir.
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında mantıklı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oyle bir yerlerde calismak istiyorum. Nasil bir yer oralar biraz anlatir misiniz? Mesela ben bu yil uniye basliyicaktim ama pandemiden dolayi biraz gecikti malum.. universite ogrencileri calisabiliyor mu mesela ya da bela tipler var mi? Oyle genel olarak anlatirsaniz cok sevinirim :)
118 Yorumla
Soran+1 yılTabi çalışılır pavyon müzikli eğlence mekanıdır konsamatris denen kadınlar yami bizler vardır gelenlere hoşgeldin deriz isteyen bizi masasına oturtur bizin amacınız müşteriye şişe açtırmak kons içki bardağı var içtiğimiz kadar patrondan prim alırız ama genelde içtiğimiz miller yerine elma suyu olur bide oynuyoruz sahnede
Cevap sahibi+1 yılYaa oyle anlatinca canim istedi valla oyle bir yerde calismayi, peki illaki cok cok guzel ya da uzun boylu mu olmak lazim? Bide oyle bir yerde calismak icin nasil basvurabilirim?
Soran+1 yılPavyona gidersin yaşadığın yerde çalışmak istiyorum dersin anlaşırsanız başlarsın İnternette ilanları da var ben ponyana eğlenmeye gitmiştim patron gelip çalışmak ister misiniz diye sordu kabul ettim yo öyle çok güzel olmak uzun olmak zorunda değilsin modellik değil sonuçta ora ama kısa kıyafet giyorsun çalışırken
Cevap sahibi+1 yılAy bayildim ya cok cok cok tesekkur ederim sana bu konuda bilgi verdiğin icin uzun zamandir dusunuyodum 😊 bide 1 gecede ya da 1 haftada/ayda ortalama gelir ne kadar oluyo mesela sen ne kadar kazaniyosun eger ozel olmayacaksa sorabilir miyim? Kisa giyinmek acik giyinmek benim icin problem olmaz aksine severim oyle giyinmeyi :)
Soran+1 yılGünlük kazanc herkesin bir değil ben günde 2 bin kazanıyorum başlangıçta günlük 500 le başladım benden az alanda var çok alanda ama en köti günlük kazancı 1000 yalnız müşterilerle oturduğun zaman eller
Soran+1 yılHerseui dürüst eksiltmeden abartmadan anlatıyorum sana 🙂
Cevap sahibi+1 yılAy farketmez sorun değil o kadar paraya.. ne paraymis bee valla su an oyle bir iste calismak istiyorum okullar acilsin hemen gidicem arastiricam bunu en azindan ogrencilik yillarim rahatlik icinde gecsin.. patronlar ya da baska erkekler falan kisitlamiyolar mi hayatina karismiyolar mi ben hep karisirlar diye duydum yani oyle anlattilar bize.. belki de boyle yerlerde calismiyalim diye
Soran+1 yılİçtiğin içki kadar açtırdığım şişe kadar patrondan prim alırsın hayır patron senın hayatına karışmaz nikahlı karısı değiliz sonuçta arada patron işçi ilişkisi var zaten adamların yüzde 90 sı masada çorbacıya gidelim otele gidelim diyecek tamsm diyeceksin görmeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılOtele goturuyolar mi? Yani gitmek zorunda kaliyo musunuz kendi isteginize mi bagli?
Soran+1 yılGötürmüyorlar adamlar masada oturup sana elleyip cinsel dürtüsü tavan yapıyor sana çıkışta çorbacıya gidelim otele gidelim diyecek sen tamsm aşkım diyeceksin ama gitmeyeceksin evine gidip yatacaksın
Cevap sahibi+1 yılHaaa anladiim sıvışıcaz yanii. Sana ne kadar tesekkur etsem az kalir ya coookk sağol :)))
Soran+1 yılZaten seni taksiye bindirince taksinin plakası alınır abone taksicilerimix var rica ederim canım
Cevap sahibi+1 yılAbone taksici falan noluyo yanii plakasi alininca napiyolar ki? Kusuruma bakma cahilim
Soran+1 yılYok estağfurullah canım abone taksici düzenli taksicimşx bizi eve sürekli o götürüp getirir anlaşmalı gibi mekan plakayı güvenlik için alır
Cevap sahibi+1 yılHmm simdi anladiimm cookkk tesekkur ederiiim canimm 😊😊
Soran+1 yılRica ederim canım
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde tövbe edip bu işe her şeye aile kurup evlenip çocuk sahibi olmak istiyor musun? yoksa bu şekilde gidebilidigi kadar gitsin mi diyorsn? dgeri sosyal hayatını etkilemiyor mu yani ailen flan bunu biliyor mu? arkds çevren hep o işten mi
24 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş çevrem alemde başka toplumda pavyon kadını diyince herkes genel ev kadını sanıyor işimden memnunum sonuçta köti bişey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki ayrılmak istesen sorun çıkarırlar mi sana yoksa rahatça birakablir misn? belalı bir is mi
Soran+1 yılYok ayrılmak isteyen ayrılır zorla mekanda tutamazsın
- +1 yıl
Çalışmak için reşit olmak gerekli mi (bir arkadasim için soruyorum da) yazan olursa memnun olurum
+1 yıl2 sorum var birincisi masasına oturduğun kişilerin mekan çıkışı birliktelik yaşama teklifini kabul ettiğin oluyor mu?
İkincisi ise kabul ettiğin oluyorsa tipe mi yoksa paraya mı bakıyorsun, yoksa her ikisi de mi?45 Yorumla
Soran+1 yılKabul ettiğin olmuyor
- +1 yıl
Birkaç soru daha geldi aklıma.
Boş zamanlarında ne yapıyorsun?
Özel bir hayatın var mı, yoksa işten dolayı konsantre olamıyor musun?
Çıktığın mekan koruma hizmeti sağlıyor mu sana?
Soran+1 yılBoş zamanımı evimde geçiriyorum özel hayatın tabi var tabi iş çıkışı bindiğimiz taksinin plakası alınır
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum, kardeşini okutan kadındın sanırım. Umarım kazasız belasız devam eder her işin.
Soran+1 yılHayır değilim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
53Cevap
sanki isteyerek yapiyorsun ama parasi tatli enayi cok kendi 2 bira icer bayan icin gelen enayi bol ickiye hesap 1000 ya da 2000 bin verir tek bayani cikartmak icin 😂😅😆 bir otobus dolusu gider bir otobus dolusu insan gelir enayi hic bitmez
220 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek yapıyorum ama
Soran+1 yılZorla yaptırabilir mi biri sana istemediğin bişeyi
Soran+1 yılParası iyi burda günde 2 bin kazanıyorum çıksam normal bir işte ayda o parayla geçinmek zorunda kalıcam
Soran+1 yılKurtarılacak durum yok bide çorbacıda bekleme durumu var 😀
Soran+1 yılBen o çorbacı lafına çok gıcığım adam çorbacıya gidelim diyo konuyu değiştiriyorum değiştiriyorum dönüyor aynı şeyi söylüyor bitmiyor o miller konuyu değiştikçe çorbacıya getiriyor sunumda tamam gideriz diyorum ne yapayım suç bende mi
Soran+1 yılbir oturuşta 10 bin hesap ödettşm adama gitmiyorum çorbacıya en geç üç gün sonra tekrar geliyor çağırıyor masaya hani gelecektin diyo diyorum sarhoştum unuttum Bu sefer iki katı hesap ödüyor yine geliyor
Soran+1 yılAleyna olayı çok farklı takıntılar oluyor ama olan size oluyor çoğu anlatıyor taksi parasını ödemeden kaçtım
Soran+1 yılAynen öyle zaten abone taksicilerimix var onu geç direk evlenelim diyen bile var
Soran+1 yılBen 06 dayım bayağı kazandırıyorım 10 bin hesap ödettşm çok adama
Soran+1 yılAslen Aksaray
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma birden Avrupa Pavyon geldi.
https://www.youtube.com/embed/8Y9KhX4uAWwAğzını burnunu kırıcam senin!
Sana kaç kere gülme! Müşteri kaçıyor demedik mi!
Geriiii!!! Garry!
What's up Garry?20 Yorumla Hayatımda hiç gitmedim sadece çok hoş olmayan efsaneler kkonuşulur nekar doğrudur bilmem sokak meyhanelerinde rakı balık tercihimdir
17 Yorumla
Soran+1 yılHoş olmayan ne
Soran+1 yılYani hesap senın yediklerim içtiğine göre belirlenir
Soran+1 yılDeğiştir karısıyla problemlerinş anlatan var cinselliğe giren var vs vs
Soran+1 yılYani öyle tesekkr
- Cinsellik konusunda 512 cevap paylaştı.
u +1 yılAlkolle tedavi eden psikolog gibisiniz galiba, kadınlar çok konuştuğu için zorlanmadığın bir iş senin için.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Mesela ben hic pavyona gitmedim kodlar tam anlamı ile neler yapıyor merakta etmisimdir hep
211 Yorumla
Soran+1 yılMüzik eğlence oyun
Soran+1 yılSohbet eğlence
Soran+1 yılBenim izin verdiğim kadar
Soran+1 yılPek değil
Soran+1 yılTabi bazılarında oluyo bazılarınds olmuyo
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pavyona gidenler ezik insanlardır. Bulamadıkları ilgiyi orada satın alırlar.
43 Yorumla
Soran+1 yılÖylede var sadece eğlenmeye gelende var
Soran+1 yılGençlerde geliyor
Bir şişe içkiyi nasıl 1000 tl satmak için adamları nasıl kandırıyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıkışta sana gelecem diyoruz ama gitmiyorus
Cinsellik konusunda 979 cevap paylaştı. Pavyonlar açık mı?
pandemi ile birlikte kapatıldığını biliyordum. Yanlış mı biliyorum?11 Yorumla
Soran+1 yılKapatıldı açıldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi ben payvona geldim
Diyelim sen karşıma oturdun
Kaç dk yanımda kalıyorsun hep konuşuyor muyuz
Birde gece sonunda ne kadar param gider?110 Yorumla
Soran+1 yılSenın yanında oturuyorum bu oturma suresi açtırdığım şişeye bağlı sabaha kadar da yarım saatte 15 dk da kalırım gece sonu ödeyeceğim para ne içtiğine kons alıp olmadığına vs vs değişir
Cevap sahibi+1 yılNe kadarlik oluruz ;)
Cevap sahibi+1 yılOrtalama 1 saat otur ne kadar yazar
Soran+1 yılBir saat oturmamız için ortalama 2,3 Bin yazar
Cevap sahibi+1 yılVay be baya ediyormuş bende diyom o kadar nasıl kazanıyorlar payvon dükkanı açmak gerek 😅
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılO zaman belli bir güzelliğin var yani yoksa vermezler boy felan
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler iyi geceler Allah'a emanet
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yıl06 da benim bir tanidigim cok meşhurdu. Hala gelip gidiyor mu 😀Vahap ismini duymusmuydun
19 Yorumla
Soran+1 yılDuydum az parası yenmemiş
- +1 yıl
Birisine mı sordun😀
Soran+1 yılAnlatıyorlar
- +1 yıl
Görmüşsündür kel göbekli kafa birisidir 😀Ve evet çok para yedi orda
Soran+1 yılBen mekanda yeniyim ama anlatıyorlar arkadaşlar
- +1 yıl
Anladım. Peki kazancın ne kadar oluyor
Soran+1 yılBenim günlük kazancım 2 bin benden az alanda var çok alanda
- +1 yıl
Peki. Aslina bakılırsa pavyon ortamını sevmem ama belki birgün gelirim
Soran+1 yılBeklerim
payvon dizisini seyretmistim blutv de superdi... sen genel olarak ana hatlari ile anlat tabi bilgilensin millet
111 Yorumla
Soran+1 yılBuğday tenli
Soran+1 yılHayır saç sarının bir kaç ten koyu su
Soran+1 yılYok o başka pavyondq
Soran+1 yılBazılarını
Soran+1 yılHayır bugun izinliyim
Cinsellik konusunda 428 cevap paylaştı. Sorum şu: Bu işi para için yapıyorsun ama öbür dünyada ne yapacaksın hiç düşündün mü? Cehennemde vip olursun resmen. Bence yol yakınken dön. Bir de genelde kaç yaşındakiler geliyor?
25 Yorumla
Soran+1 yılBecce cennet cehennem buna göre belirli değil değişiyor 20 30 40 50
Soran+1 yılSonuçta kimin cehenneme cennete gideceğini bilemeyiz 22 yaşındayım 20 yaşında başladım en ilginç olay müşterinin çorabımı yırtmak istemesi korkunç takip olayı
Soran+1 yılRica ederim
kızlar merak edebılır bız zaten parasını verıp gıdıyoruz:D
119 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Soran+1 yıl10 20 30 değişiyor
Soran+1 yılNoldu olay
- +1 yıl
haha ne olcak jandarma geldıgı gıbı kadınlar ıcerı kactı adamlar erkeklıgıne yedıremedı oyle yaa gelseydınız bız hallederdık fılan dedı dedık karıyı hem satıyon hem kazık atıyon bız satmıyoruz dıyor sonra komutan sey dedı sımdı genclerı uzmıceksınız dımı gıdıcekler bıralarını ıcıp dedı haha sonra bunlarda buraya gelırsenız bırdaha öldururz fılan dedıler jandarma yanında totosu yermı sence:D
Soran+1 yılBizde de müşteriler sorun çıkarıyor ben o kadar içmedim konsu o kadar oturtmadım vs
Soran+1 yılYok aslında içiyorlar kons söylüyorlar hesap gelince kabul etmiyolar
Soran+1 yılEvet öyle oluyor bikere bende de polis çağrıldı
Soran+1 yılşu an evimdeyim mekan olarak Ankara 06
Soran+1 yılHer zaman beklerim size fazla hesap ta ödetmem 10 bin hesap ödettiğim çok oldu adam polis çağırıyor ama polise gelse mecbur ödeyecek
Soran+1 yılÖzel müşteri olmuyorsun zaten ama sana 10 bin hesap ödetmem
Soran+1 yılSende
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hangi mekan ora? Okul felan var mı tek isin bumu
Hiç beğenip yattığın erkek oldu mu?19 Yorumla
Soran+1 yıl06 okul yok beğendiğim tabi oldu ama yatmadım
Cevap sahibi+1 yıl06 mekan Ankara geldim seni nerden bulacam 😅
Cevap sahibi+1 yılPeki konuştuğun var mı normal hayatta
Soran+1 yılEla dersen gösterirler
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılTamam :))
Soran+1 yılBekliyorum:)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ela :)
Soran+1 yıl🙂
+1 yılNeyini merak edicem... Köydeki ineği satıp, bir yalancının yalan naralarını dinlemeye gittiğin yerin adı pavyondur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOraya yakışıklı erkekler sevgili oluyor musunuz? Bir hafta önce gittim kızın sürekli bana dönüp dönüp bakıyordu gözlerini alamiyordu hatta masaya cagirdilar masadan bile bana bakıyordu. Tuzak olur diye güvenmedim?
130 Yorumla
Soran+1 yılSeni beğenmiş hoşlanmış
Cevap sahibi+1 yılHatta yanlarindaki masaya otururduk arkadaşla beni gorur gormez bakmaya basladi ben gormemezlikten geldim karşısında bir kadın vardi kadına kafasiyla beni göstermeye çalışıyordu sonra sürekli bakmaya devam etti bir ara baktım yok kız lovaboya gittim geldi baktım masaya cagirmislar masadayken de kafasını çevirip baktı vs sonra bizde çıktık mekandan. Acaba kalkmasaydik konuşmaya calisirmiydi benle çok güzel bir kızdı?
Soran+1 yılÇağırmam için de bakmış olabilir
Cevap sahibi+1 yılAma öyle böyle bakmiyordu çaktırmadan kafasıyla kadına beni göstermeye çalışıyordu. Dönüp dönüp bakıyordu vs. Birgün sonra yine gttim görmek için kızi yoktu malesef. Sonra Birtanesi geldi bana 50lik söyle yan tarafa geçelim istediğin kadar opusuruz dedi bn de ağzım içki kokuyor opusmem dedim. Her önüne gelenle öpüşuyor mu ordakiler?
Soran+1 yılYani öyle
Cevap sahibi+1 yılİğrenç alkollü agizlarla bakımsız çirkin insanlarla nasıl opusuyorsunuz?
Soran+1 yılİşimiz bu
Cevap sahibi+1 yılDemekki ben pavyonlara takilsam sürekli para vermeden bir dünya kadınla birlikte olurum. Zaten 2. Gittiğim de üç tanesi ortada otururken beni göz hapsine almıştı Birtanesi 2 defa oturtmama rağmen gelip kendisi oturuyordu saclarimla oynuyordu. Yani hep çirkinler geldiği için pavyona yakışıklıya dibiniz düşüyor sanırım
Soran+1 yılParasız orda oturamazsın çıkışta görüşür seninle
Cevap sahibi+1 yılZaten diyorum ki orda kadınlara para yedirmeden 3 tane bira icsem kendimi gostersem dusmemeleri imkansız 2 defa gittim kadınların tavrından bu netti. Sürekli takilsam çok kadınla konuşurum.
Cevap sahibi+1 yılPeki ileride evlilik filan düşünüyor musun? Yaş kaç?
Soran+1 yıl22 düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki kaç yas grubundaki erkekler ilgini çekiyor genelde? Merak ettim ondan soruyorum
Soran+1 yıl25 arası
Cevap sahibi+1 yıl25 arası derken?
Soran+1 yıl20 30 arası yani
Cevap sahibi+1 yılBakire misin peki?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPavyonda mi kaybetti yoksa öncesinde mi?
Soran+1 yılÖncesinden pavyonda yatma olmaz arası genel ev değil
Cevap sahibi+1 yılBeğendiğin çok hoş buldugun erkek elbet olur o bakıma
Soran+1 yılOluyor tabi
Cevap sahibi+1 yılBurada tek bir pavyon açık orası da restaurant diye geçtiği için diğerleri hep kapalı. Bundan sonra pavyonlara takilicam 2 defa gittim izlenimim çok kadınla konusabilecegim düşünüyorum. Pavyondaki kadınların tamamen para yedikleri düşündüğüm için gitme gereği duymuyordum. Ben zaten aç bir insan değilim ama pavyon kadınları iyi oluyor baya birisiyle birlikte olmalıyım bunu da gerceklestiricem :D
Soran+1 yılPavyondan kadın çıkaramazsın
Cevap sahibi+1 yılParayla demiyorum ki beni kesin beğenen ve konusmak isteyen cikacaktir
Soran+1 yılMutlaka olur
Cevap sahibi+1 yılPeki fazla kurcalamayacagim ama seksi seviyor musun?
Soran+1 yılPek değil mesela masada hoşlandığımız adamı tolero ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılNasıl tolero etmek derken?
Soran+1 yılBenle oturman için şişe açman lazım diyorum bence yeter vs vs
Kolay kolay aşık olmazlar ama acemiliğime denk geldi herhalde normalde orada içmek isterler kız dışarıda hergun yemeğe götürüyordu şaşkınım:)
111 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmış senden
Soran+1 yılBazı müsteriden etkilemince frenliyotuz
Soran+1 yıl06 mekan beklerim
Soran+1 yılO kadar değil
Soran+1 yılYani değişir
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yılHocam mesleğiniz on numara müşteriye güzel hesap kilitliyorsunuz o rakı içerken siz ayran o viskiyse siz redbull 😜
11 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder miller da içsem elma suyunda içsem yanında otururum sohbet ediyorum zaten beni bunun için oturmuyor mu
+1 yılSodamı içiyorsunuz ya da elma suyu viski yerine 😂
115 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 70 imiz evet
- +1 yıl
Peki illaki oluyordur evine çağıranda yani gidiyormusunuz cinsellik yaşamak için vede bunun için para alıyormusunuz ayrıyetten
Soran+1 yılHemen hemen hepsi çağırıyor tamam gelicem diyoruz ama gitmiyorus
- +1 yıl
Yani hiçmi gittiğiniz olmuyor senin için değil genel anlamda giden yok mu
Soran+1 yılGiden var tabi ama ben hiç gitmedim zaten o çorbacı olayına çok gıcığım
- +1 yıl
Yani çorbacı derken
Soran+1 yılHepsi çıkışta çorbacıya gidelim dyo
- +1 yıl
Hee o mesele ordanda bize gideriz peki sevgili olayların nasıl yani
Soran+1 yılBenin sevgilim yok ama çoğunun var
- +1 yıl
Seninde hiçbirşeyin yok neyse
Soran+1 yıl🙂
- +1 yıl
Barmen lazımmı 😂
Soran+1 yılGel başvur
- +1 yıl
Yok ya takılıyorum öyle hadi iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
- Cinsellik konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılGazino islettim bir sene hiç bir şey merak etmiyorum ve sizin gibilerin ruhunu bilirim para para para
015 Yorumla
Soran+1 yılE babamızın hayrına çalışmıyoruz sonuçta ki sende gazino işletmişsin
- +1 yıl
Evet cingenlik para için kavgalar içki için küfürler uyuşturucu kullanmanız hanzolarla sevgili olmanız kadınlardan sogudum sizin gibiler yüzünden hata edip islettim ilk fırsatta devrettim bence gazino kadınları insan bile değil
Soran+1 yılNe alaka gazino işleteb biri için fazla iddialı
- +1 yıl
Evet çünkü biliyorum ne olduğunuzu 5 tl için ananizi genel eve satar uste 5 tl almak için kırk takla atarsiniz
Soran+1 yılBunu gazino sahibi söylüyor mükemmel
- +1 yıl
Eski 8 sene geçti ustunden ama oylesiniz ben köpegimin içtiği sudan vol gonderirdim içine isetirdim garsonlara :D asagilardim sürekli size kimlik verilmese bence hayvan yerine bile koyulmamalisiniz
Soran+1 yılSende gazino işleten biri olarak çok namuslusun beyefendi sanırım konslardan bir darbe yedim 😀
Soran+1 yılYa Allah aşkına başkası söylese neyse gazino işleten birinin bunu söylemesi komik oluyor i, hhxşuci
- +1 yıl
Bütün mekan sahipleri böyle dusunur ama sizin aç gözlü paragozlulugunuze ihtiyaçları oldugu için hep el ustunde tutarlar bende öyle yaptım yoksa her mekan sahibi konslari zerre sevmez sadece mecburlar sizin urusbulugunuza ihtiyaç ları vardır çünkü
Soran+1 yılVals bayağı severler sen kompleks yapma
- +1 yıl
Evet severler iki gün iş yapma bakalım ne oluyor ak kezbani
Soran+1 yılYa yürü git Allah aşkına pavyon işletmiş burda masumu oynuyor
- +1 yıl
Oynamak sizin işiniz :D
Soran+1 yılTamam anladık yaran var
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallaha hep merak etmisimdir cidden anlatırsan merak ederim kadınlar neye göre geliyo masaya neye göre. oynuyo nasıl çıkarıp seks yapiyoz
122 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çıkartıp seks yapmak yok orası genel ev değil masaya sen çağırıyorsun istediğin kadını oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılYoo cikiyormussunuz parayı basınca arkadaş var orda sazci
Soran+1 yılHangi pavyonda
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da maydonoz da 06 eğlencede çoğu yerde
Soran+1 yıl06 da çalışıyorum ismi ne
Cevap sahibi+1 yılNeden adamı satayım ki
Soran+1 yılSarmalık durum yok
Cevap sahibi+1 yılSatmam demem sende dürüst ol
Soran+1 yılYo dürüstüm çıkışta ben kimseyle buluşmuyorum
Cevap sahibi+1 yıl10.000 versede mi
Soran+1 yılZaten günlüpüm 2 bin
Cevap sahibi+1 yılArkadaş birisi 10.000 verse cikmazmisin
Soran+1 yılÇıkmam
Cevap sahibi+1 yılYalanını seveyim kimle zikisiyon ya
Soran+1 yılBeyefendi niye yalan söylüyeyim
Cevap sahibi+1 yılArkadaş sen kime veriyon madem madem papyon karisisin patayi verenle yatman lazim
Soran+1 yılBeyefendi orası genel ev değil pavyon eğlence mekanı
Cevap sahibi+1 yılHay arkadaş bikiyoz verdiğin kişi yok yani elletip birskiyon mi 50 binde verse zikemiyomu senin baiinan altından mi kerametin ne
Soran+1 yılAynen öyle elletip bırakıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa bırak ya gitmesek neyse akşam sıraya geciyonuz birinize vereyim diye
Soran+1 yılKim sana verdi
Cevap sahibi+1 yılPapyon garisi diyoz ya
+1 yılZor olmuyor mu her gelenin derdini dinlemek kafanız şişmiyor mu
14 Yorumla
Soran+1 yılBazılarında çok sıkılıyorum bazılarında leyf alıyoruz
- +1 yıl
Bir kaç sorum var ama burda soramıyorum
- +1 yıl
Ödemezsen sonra engellesen olur mu
- +1 yıl
Istemezsen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirgün karşına beyfendi pavyon felan işi olmayan
Biri çıkarsa işi bırakıp evlenir misin?
Bu yüksek yaşantıyı veremezse bile yoksa para gözüyle bakıp hayır mı dersin11 Yorumla
Soran+1 yılAşık olursam bırakırım başkasına aşık olup masalarda oturamsm
+1 yılPavyondan gecelik kadın çıkarabiliyomuyuz ücret ne kadar😂
19 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi orası telebar değil
- +1 yıl
Yani çıkaramıyormuyuz parasını verip?
Soran+1 yılİş çıkışı kadının hoşuna gidersen gelir
- +1 yıl
Aa bana ulusda paristeki çağırdım kadın masadaki numarasınınverdi çıkışda ara diye bende inanmadım yırtıp atmıştım tüühya😂
Soran+1 yılEtkilenmiş
- +1 yıl
Sen etkilendinmi hiç mesleğini yaarken
Soran+1 yılTabiki oldu
Soran+1 yılBurdan sorun
- +1 yıl
Burdan sorulcak givi olmadığımiçin dedim
+1 yılZor değil mi elleyenler olunca.
230 Yorumla
Soran+1 yılİlk işe başlayınca zordu ama artık alışıyorsun işin bu
- +1 yıl
ne konuşuyorlar
Soran+1 yılDeğişiyor karısıyla problemlerinş anlatanda var seks konusu açanda
- +1 yıl
Bıkmadın mı bunlardan?
Soran+1 yılBenim işim bu
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Sana bulaşan sarkan yatmak hatta tecavüz etmek isteyenler bile çıkacak.
Soran+1 yılOluyor tabi
- +1 yıl
Seni koruyan yok mu?
Soran+1 yılMekan
- +1 yıl
Mekan olsun o yerlere sıkıntılı tipler gelir.
Soran+1 yılYani tabi mafyasıyka da oturduk çetesiyşefr
- +1 yıl
Dokunmaları serbest mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama nasıl olur? Nerelere kadar müsade ediyorsun
Soran+1 yılAçtırdığı şişe gösterdiği iltifat kadar kalçs bacak gögüs bacak arası
- +1 yıl
Bacak arası çok hassas değilmi
Soran+1 yılYani öyle
- +1 yıl
Elini içine kadar mı sokuyor çok tahrik edici ya da iğrenç
Soran+1 yılSokuyor ama her müşteri değiş
- +1 yıl
O zaman sen bakire değilsin
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Ben olsam dayanamazdım. Zor bir iş.
Soran+1 yılAşılıyorsun
- +1 yıl
Peki hiç evlenmeyecek misin? Bu hayat değil.
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin bu lağım farelerinin içinde ne kadar dayanabilir insan bilmiyorum. Bu siteden bile tiksiniyorum.
Soran+1 yılİşim bu iyi para var
- +1 yıl
Gerçi bakire değilsin. Başına başka bela almada.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin oluyor musunuz sonunda 😄Ne çok keriz adam var 😂
23 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin zenginlik miktarına göre değişir
Cevap sahibi+1 yılŞu an yorgun olup yatman gerekir troll
Soran+1 yılTrol değilim ayrıca alkol bazen uyumamızı engelliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimbilir ne iğrenç leş adamların masasına meze oluyorsun... Merak edilecek bir şey yok. Ailene yazık.
Su testisi su yolunda kırılır unutma.011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka pavyon diyince niye herkes genel ev gibi tepkş veriyor eğlence mekanı orası
Cevap sahibi+1 yılBen pavyon nedir nasıl bir yerdir bilmem. Öyle bir kültürden gelmedim, yedi ceddimde bile yoktur öyle yerlere giden. Bu Ankara dolaylarında bilinen normal bir şey olabilir ama bunu iğrenç olarak gören milyonlar var bu ülkede. Pavyon nedir Allah aşkına, pavyon ne? lişki yaşa ya da yaşama sen pavyona giden orda çalışan birisin. Daha berbat bir yer bulamazdın zaten. Oraya giden de orda çalışan da bellidir kusura bakma.
Soran+1 yılSana göre öyle Türk toplumu eğlence kültürünü böyle görür
Cevap sahibi+1 yılBen de Türküm bu en düşük en leş eğlence anlayışıdır. Başka yerlerde de çalışabilirdin ama sen en berbat yeri tercih ettin. Görmeden bilmeden ortamdan midem bulandı.
Soran+1 yılBilmediğim bir ortamla ilgili nasıl bu kadar eminsin peki
Cevap sahibi+1 yılHani malum yakın zamanda bir kızı o ortamlar harcadı ya. Ülkecek biraz bilgimiz oldu.
Soran+1 yılKızı Ortam değil sevgilisi harcadı
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi dediğin tipte ve üslupta birine sence normal bir kız dönüp bakar mı? ya da o kız sana normal mı geliyor? Inan benim cevremde öyle tipler yok görmedim duymadım. Duymak dahi de istemem.
Neyse para uğruna gençliğini heba ediyorsun ve bunu en berbat yerde yapıyorsun. O insanlar seni dışarda görse ne olur diye düşündün mü? ya da dışardaki insanlar yaptığın mesleği bilse senden nasıl iğrenecekleri geldi mi aklına? Gerçekten ailene yazık. Gençliğin heba oldu ve geleceğin...
Soran+1 yılİşte sorun bu insanlar pavyonu genel ev sanmaları avrupada kons bir psikologdur
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen yaptığın işi çok normal görüyorsun ama olmadığını bil. Ne o ortam normal ne oraya gidenler ne de orda çalışanlar.
Soran+1 yılNiye normal olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgilenmediklernde ne hissediyorsun yanına oturtup senle konuşmadiginda falan
110 Yorumla
Soran+1 yılYanıma oturunca ilgileniyo
Cevap sahibi+1 yılBacaklarina falan dokununca ne hissediyorsn
Soran+1 yılHiçbirşey
Cevap sahibi+1 yılPavyon nerede peki gelsem :)
Soran+1 yıl06 Ankara
Cevap sahibi+1 yılYakın bana :) yanımda oturcaksan gelirim
Soran+1 yılOtururum tabi
Cevap sahibi+1 yılTakıp eder misn
Cevap sahibi+1 yılNasıl gelicem
Cevap sahibi+1 yılSelam
+1 yılmekan neresi? Ankara ?
18 Yorumla
Soran+1 yıl06
- +1 yıl
ergün ü tanırmısın?
Soran+1 yılHayır müşteri mi o
- +1 yıl
yok. tanımıyorsan boşver :)
Soran+1 yılDaha bir aydır oradayım ama hiç duymadım o ismi
- +1 yıl
hmm doğrudur. ankarada gayrimeşru lardan kimleri tanırsın
Soran+1 yılSöylemek çok dıpro olur mu bilmiyorum
- +1 yıl
özelden yaz istersen
+1 yılAnlat bakalım bilinmeyenleri? şehir efsanelerini
127 Yorumla
Soran+1 yılSor mesela
- +1 yıl
Kadın çıkartılamazmış tanıdksa para da varsa öyle çıkarlar ki telebardakiler gibi çıkarlar
Soran+1 yılPavyonda kadın çıkaramazsın normalde gelip gelmemek kadına bağlı
- +1 yıl
Çıkarırsın nereye çıkaramıyorsun oranın adamını tanıyorsan eğer müdürü falan kim yetkiliyse kankinse para ver kadını da ikna et çıkar her türlü
Soran+1 yılKadın isterse çıkar ama çok zordur bu
- +1 yıl
hmmm hangi pavyodnasın şehir olarak? Angara mı Mega Reyna falan? :)
Soran+1 yılAnkara 06
- +1 yıl
Hmm bilmiyorum orayı Kaliteli Pavyon diyince Akla Reyna Mega ilk sırada gelir
Soran+1 yılOrasıda iyi
- +1 yıl
06 bilmiyorum ya biraz pis gibi
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Bilmem beğenmiyorum Reyna Mega güzel
Soran+1 yılOralardan teklif geldi gitmedin
- +1 yıl
Neden ki? yaşın kaç bu arada ya pavyon değişik bir yer kimisi elleşiyor falan filan karılar efsane ya :)
Soran+1 yıl22 yaşındayım mekandan memnunum yani adam sadece muhabbet için 3.4 bin hesap ödeyrcek değil ya
- +1 yıl
küçük müşsün ya daha isteyerek mi çalışıyorsun?
Soran+1 yılTabiki zaten zorla çalışan yok
- +1 yıl
Neden? o kadar kişinin ağız kokusunu çekiyorsun
Soran+1 yılParası iyi
- +1 yıl
Aylık ne kadar peki bu arada adın nedir
Soran+1 yılEla günlüpüm 2 bin
- +1 yıl
Günlüğün 2 bin harbi mi yaw Aylık 8 bin vvaaaoow
- +1 yıl
Takip atar mısın ela
Soran+1 yılAylık 30 40 bin
- +1 yıl
He pardon la birisiyle yazışıyordum seninkine göz ucuyla okudum :) ulan yaw skksksjsjjsjj
- +1 yıl
İstek attın mı ela
- +1 yıl
Elaaa bişi dedim orda mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine nasıl yediriyorsun böyle bir kadın olmayı? Ve her gün farklı adamlardan iğrenmiyo musun? Birde ailen filan yok mu?
15 Yorumla
Soran+1 yılYedirmeyecek bişey yok genelevde çalışmıuorım sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBence basite indirgeme bunu, elin adamı senden haz duyuyor, her yerine dokunuyor. Bunu kendine nasıl yapıyorsun her şeyi geçtim insan iğrenir ya her gün başka tanımadığın elin pis adamlarından.
Cevap sahibi+1 yılYazık kardesim ya parası için kendine saygını yitirme. İlerde çok pişman olursun. Senin iyiliğin için diyorum
Soran+1 yılSonuçta yatmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen ne diyorum sen hala yatmıyorum diyorsun. Yatmıyorsun da kendini kullandırıyorsun elin adamı dokunuyor bir yerlerine. İnşallah ilerde pişman olmadan dönersin bu yoldan. Rabbim yardımcın olsun.
+1 yılO kadar içmeye nasıl dayaniyosn mk
17 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü elma suyu içiyoruz
- +1 yıl
Vay
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bir gün beraber icelim:)
Soran+1 yılOlur 06 dayım beklerim
- +1 yıl
Tesekkur
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılMasada grup bile yapıyorlar😁
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Olsun tabi sonuçta ekmek aslanın midesinde 😁
Soran+1 yılYanşi
Birliktelik tekl8f edenler oluyor mu hiç
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla evlenelim diyen var
Soran+1 yılOldu tabi
Soran+1 yılİyi geceler
- Cinsellik konusunda 14,7b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin nefesini çekmek zor gelmiyor mu
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır her meslekte çekiyorsun
- +1 yıl
Tamam doğru ama sonuçta sarkıntılık olayı olmuyor mu sıkıştırma vs
Soran+1 yılOluyo tabi
- +1 yıl
Umarım bu durumdan kurtulur daha iyi bir iş bulursun
Soran+1 yılİşimden memnunum
- +1 yıl
Siz daha iyi bilirsiniz elbette
INe oluyor konsomatrislik
116 Yorumla
Soran+1 yılPavyonda oluyor erkeklerle beraber yiyip içip eğleniyoruz
Soran+1 yılEllemede oluyo
Soran+1 yılŞişe açtırması için
Soran+1 yılAhaha eğer tanıdıksa düzenli gelen müşteriyse hiçbir şey yapılmıyo tsdındık değilse tejefun kimlik vs bırakıp parayı getirince alıyor
Soran+1 yılYani 10 bin hesap ödettşm çok kişiye
Soran+1 yılHayır orası genel ev değil
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok
Soran+1 yılAhaha geçsin
+1 yılsürekli her erkeğe seni seviyorum diyerek yalanlar atmak sende ileride ne gibi karakter bozukluklarına yol acacak bence sen birazda bunu düşün
16 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda bunun yalan olduğunu biliyorlar
- +1 yıl
kimisi bilir kimisi saftır bilmez ama sende ileride yaratacağı durumları düşün
Soran+1 yılKimse 5 yaşındaki çocuk değil
- +1 yıl
emin ol her insanın boşluk zamanları vardır zaman gelir 5 yaşında olursun zaman gelir 200 yaşındaki gibi düşünebilirsin sen kendi ruhuna verdiğin zararı düşün bence
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
- +1 yıl
zamanı gelip dediklerimi yaşadığında öyle dersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünlük ne kadar veriliyo size
117 Yorumla
Soran+1 yılBenin günlüpüm 2 bin benden az alanda var çok alanda
Cevap sahibi+1 yılbenim arkadaşın görüştüğü vardi mekanda calisiyodu kiz seninde var mi disarida görüştüğün
Soran+1 yılBenim yok
Cevap sahibi+1 yılistemediginden mi yoksa baska bir nedeni mi var
Soran+1 yılİstemediğimden
Cevap sahibi+1 yılbeyazlari yak dendiğini zaman belki denk geliriz 😄
Soran+1 yılPolis misiniz
Cevap sahibi+1 yılbaska kim diyo ki
Soran+1 yılOndan anladım polis olduğumuzu ama bayılıyorum beyazlar yansın diyince müşteriler saskın saskın bakıyor
Cevap sahibi+1 yılevli olanlar donup kaliyo şimdi ne olacak diye
Soran+1 yılAynen şaşkın şaşkın bakıyorlar
Cevap sahibi+1 yılisim neydi
Soran+1 yılEla
Cevap sahibi+1 yılpeki görüşürüz 👋
Soran+1 yılGörüşürüz
Cevap sahibi+1 yıl@LİiLİİTTH beyanları istedikleri için çalıştıklarını ama hepsi öyle değildir şikayet olmadan da tespit etmek zor
İçtiğiniz içkiler gerçek mi
118 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 60 elma suyu içiyoruz
Soran+1 yılHayır çıkanlar oluyor ama ben hiç çıkmadım
Soran+1 yılHayır değil genelde elma suyu içiyoruz gelen müşterilere karışık şekilde hoşgeldin diyoruz isteyen hoşgeldin derken otur diyo ya da garsona şu bayan masana gelebilir mi diyo oturuyoruz
Soran+1 yılFiyat olarak kons bardağı 150 TL
Soran+1 yılAçtırdığım şişe kadar patrondan prim alırsın
Soran+1 yılVeriliyor açtırdığım şişe kadar ekstra prim alıyorsun sadece ki zaten kimse masaya oturmaması imkansız kimse oturtmasa bile oynuyorsun
Soran+1 yılTabiki takıntılı kar oluyo ana bazı müşteriler uyanık oluyor kendi şişesindeb dolduruyor
Soran+1 yılPara vermemek için değil zateb kurala aykırı benim içinde şişe açtırması lazım
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılPavyon tüm bölümleri izledim ben :))
20 Yorumla
+1 yılneyini merak edelim mk bir 20 lige 15 dk bendesin
08 Yorumla
Soran+1 yılİşim bu
- +1 yıl
yav yapacagin trole
Soran+1 yılTrol ne alaka
- +1 yıl
tm la sen soru mu istiyon al sana soru. her gittigin masada ellesiyor musun. corbacida bekle diyip donuna kadar souyor musun
Soran+1 yılEvet öyle oluyor
- +1 yıl
serfsizsin yani olemi
Soran+1 yılNe alaka işimi yapıyorum
Soran+1 yılAla ala
Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı. Yaşantılarını merak ediyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılKimin
Soran+1 yılNormal insan gibi
Soran+1 yılKim takip ediyormuş
Soran+1 yılTabi oluyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden herkes külotlu çorap giyiyor?
18 Yorumla
Soran+1 yılBen giymiyorum
Cevap sahibi+1 yılDigerleri?
Soran+1 yılGiyenler oluyor ben bir iki kere giydim tuhaf istekler olunca gitmeyi bıraktım
Cevap sahibi+1 yılNe gibi tuhaf?
Soran+1 yılYırtmak isteyen oluyır
Cevap sahibi+1 yılEnteresan. Neden pavyonda calisiyorsun?
Soran+1 yılParası güzel
Cevap sahibi+1 yılHayat senin. Guzellik gecici.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı işler işten yeni mi çıktın
119 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılZor sizin işlerde şarkı söylüyormusun peki
Soran+1 yılHayır sanatçılar ayrı
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımayı çok isterim İstanbul'da mı çalışıyorsun
Soran+1 yılHayır Ankara 06
Cevap sahibi+1 yılOoo Ankara meşhurdur zaten hangisi gelince uğramak isterim çok adetim değildir sevmem öyle ortamları normalde ama
Soran+1 yıl06 mekan ismi
Cevap sahibi+1 yılKesin uğricam bu arada adım Ozan istanbukda yaşıyorum bırayada beklerim
Soran+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılSaat kaçta işe başlıyorsun kaçta çıkıyorsun
Soran+1 yılSabah 4 de kapanıyor eve gitmem 5 buluyor
Cevap sahibi+1 yılEvdemisin şimdi uyku tutmadı sanırım
Soran+1 yılEvet tutmadı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi birlikte bir kahve içmek vardı sohbetiniz sarıyor 😉
Soran+1 yılİyi olurdu alkolün üstüne
Cevap sahibi+1 yılOoo hemde nasıl bide kahvaltı güzel bir 😉
Soran+1 yılMekanda beklerim
Cevap sahibi+1 yılKahvaltı ben hazırlıcam sana 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi uykular 😊
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir merakim yok Allah kurtarsin
12 Yorumla
Soran+1 yılKurtulacak bir şey yok
- +1 yıl
Sana demedim. oraya gidenleri
nerde çıkıyon.
111 Yorumla
Soran+1 yılAnkara 06
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılNe çevirdinz
Soran+1 yılOlay ne, 😀
Soran+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yılTesekkr ederim
+1 yılNasil basliyor muhabbet ve nerede bitiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek ne konu açarsa nerde bitirirse
+1 yılMasasına gittiğiniz adam elliyormu?
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet zateb onun için oturuyor
- +1 yıl
Her yerinizimi?
Soran+1 yılBenim izin verdiğim kadar
- +1 yıl
Hm nekadarina izin veriyon ki
Soran+1 yılMüşteriye göre değişiyor
- +1 yıl
Bol paralı mesela ve yakışıklı
Soran+1 yılEvet veriyorum zaten adam ellemek için oturuyor
- +1 yıl
Ya mesela kilodunun içine elini sokup içini karistirabilirmi? ona göre gidecem pavyona
Soran+1 yılEvet dediğin gibi kadına bağlı
- +1 yıl
Sana gelsem mesela?
Soran+1 yılİzin veririm
Soran+1 yılEvet
+1 yılHayaliniz nedir
15 Yorumla
Soran+1 yılHayalim yok
- +1 yıl
Hayali olmayan yürüyen ölüdür be abla :(
Soran+1 yılYo
- +1 yıl
Üstad konuştu geneeeee
- +1 yıl
Yo öyledir 😎 s. s
Gece de yatıyor musun biriyle
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır orası genel ev değil
+1 yılMaaşın ne kadar?
112 Yorumla
Soran+1 yılBenim günlüğüm 2 bin benden az alanda var çok alanda
- +1 yıl
Aylık ortalama?
- +1 yıl
Aylık rahat 50 55 bin... napıyorsun bu parayla lüx takılıyorsundur
- +1 yıl
Güzel para. 😂
- +1 yıl
Hacı sen nasıl modoretör oldun
- +1 yıl
Bolca şikayet kastım, yardım bölümünde var.
Soran+1 yıl30 bin 40 bin içtiğim millerw göre artıyor bunun dışında avanslar var
- +1 yıl
Ya hesabın iyi güzelde modoretörsğn bu hesapla gece hayatı yapamazsın kızlar filan mesela çekinir buna yazarken 😂😂
- +1 yıl
Çekinmiyorlar diyeyim... 😂
- +1 yıl
hocammmmm çok tehlikelisiniz hocammmm
- +1 yıl
Yok bee, herkes kadar. 😜
- +1 yıl
Boş ya hep engel hep engel
Onursuz yaşamak agir gelmiyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılOnursuz yaşamıyorum
Soran+1 yılKöti işte çalışmıyorum
Soran+1 yılKimseyle yatmıyoruz orda
- Cinsellik konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılKons nedir?
152 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi psikolog
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
Soran+1 yılMasada oturup yiyip içip dertlerinş dinliyorum
- +1 yıl
Haaa sulanıyolar felan sana
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Karşılık veriyor musun
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Ne yapıyorsun mesela
Soran+1 yılO eliyo
- +1 yıl
Ne giyiyorsun
Soran+1 yılMini etek
- +1 yıl
Nereyi elliyorlar nereye kadar
Soran+1 yılKomple
- +1 yıl
İçine bir şey giyiyor musun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
El ile kalıyorlar mk6
Soran+1 yıl🙂
- +1 yıl
Ya her şeyi sorasım var 😂
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Boyun kaç kilon kaç ölçüler ne
Soran+1 yıl1.70 kilo 53
- +1 yıl
Harika ya. Sokakta ne tarz giyinirsin
Soran+1 yılNormal pantolon gömlek
- +1 yıl
Hiç tanımadığın birini tahrik ettin mi
Soran+1 yılEvet ettim
- +1 yıl
Nasıl ettin
Soran+1 yılYa adam oturunca direk eklemeye başlıyı zaten bazıları sohbet ediyor
- +1 yıl
Senin tepkin ne oluyor
Soran+1 yılBişey olmuo
- +1 yıl
Dümdüz duruyor musun hiç mi etki etmiyor
Soran+1 yılEdiyor
- +1 yıl
Sen ellemiyor musun
Soran+1 yılEliuorum
- +1 yıl
Boşalan oluyor. Mu
Soran+1 yılOluyo
- +1 yıl
Pantolondan çıkarıyor musun
Soran+1 yılEvet oluyo
- +1 yıl
Masada en fazla ne yaptın
Soran+1 yılElleme
- +1 yıl
Aynı anda en fazla kaç kişi elledi
Soran+1 yılAynı anda bir kişi
- +1 yıl
Peki bu kadar tahrik olduktan sonra günün sonunda o ihtiyacı nasıl gideriyorsun
Soran+1 yılMasada bitiyor
- +1 yıl
Nasıl bitiyor
Soran+1 yılNormal
- +1 yıl
Yani o kadar azgınlık oluyor ve boşalmadan geçiyor mu
Soran+1 yılEver
- +1 yıl
Benim kadar soran oldu mu şuana kadar 😂
Soran+1 yılHayır 😀.
- +1 yıl
Heyyy
- Cinsellik konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konsmatrislik
13 Yorumla
Soran+1 yılParası iyi
- +1 yıl
Para için yapılacak bir meslek mi
Soran+1 yılEvet herşeyi para için yapıyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılisteyenle yatiuin mu.. parayi bastıranla yani
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası genel ev değil
Cevap sahibi+1 yılfarki ne
Soran+1 yılYatmıyoruz kimseyle eğlence mekanı ora
Pavyon belgeselinde hepsini soyledı ler sagol