Mesela peçeteye, kadifeye dokunamam. biri karşımda doğrudan tenini tırnakla kaşırsa bayılacak gibi oluyorum. tüylü şeftaliye de dokunamam, hele nişasta felan, baygınlık geliyor.
sizin var mı böyle huylarınız?
sizin var mı böyle huylarınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ipeğe dokunursam mahvolurum. oyle tıksınırım kı kramplar gırer ozellıkle ayagımla dokunmussam. kadıfeden hoslanmam dokununca nefesım kesılıyor gıbı oluyor ama en cok ıpek asla dokunmam.
karton kağıt ve beyaz eşya zedelenmesin diye konulan strafor gıcık oluyorum ıyyyyyyyyyy :D
Ben ıslak elimle dokunamam ellerim terliyse ya da yeni yıkamışsam asla dokunamam pamuk, kağıt, peçete, keçeli kalemlerim de yok çünkü onları kullanamıyorum içim gıcıklanıyoo
Pecete yazisini okurken bile huylandim tuylerim kalkti
Cevap
9Cevap
Altına metale yüzüğe zincire kolyeye küpeye dokunamıyorum fobim var işte iğrenç geliyorlar
Allah şükür ki yok öyle huylarımmmm tahminedebiliyorummm
Bundan mı söz ediyorsun ?
link
Lan böyle arkadasım ya da sevgılım olmadı sınır etttıgınde susturmak ıcın yanımda peçete taşırdım...
iLginç ya şeftaliden neden tiksiyosunki tüylü hemde :DD bende duvara karton sürtünmesine sinir olurum :( dd
et e ellemem asla gerekirse yemem ama ellemem kesşnlikle kurbanda felan asla yaklaşmam yanına :))
Bende tozlu yere dokunamıyorum elimi sütünce tozlu yere parmaklarımı filan sürtemem, dokunduramam birbirine o toz bir acaip yapıyo içim gıcıklanıyr çok
yemek yerken . çatalı ön dişlerimle ısırdığımı düşününce içim çok pis ürperior
Ben peçeteye dokunamasam hayatım kararır :O
bende hayvanlara dokunamam
poponu neyle siliyosun kardeşş
popomu ıslak mendille siliyorum kardeş.
peçete de kullanıyorum ama çok dikkatli, katlayarak, ses çıkarmadan kullanıyorum, humharca avucuma almıyorum. başkalarının kullanmasına daha çok sinir oluyorum zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar