Ailemden ayrılmak istiyorum nereden yardım alabilirim?

Hesabımdaki yaşım yanlışlıkla oldu yani doğru değil. Annem benden nefret ediyor üvey evladıymışım gibi davranıyor, gün içinde bir sürü laf söylüyor. Hep benimle kavga ediyor bıktım. Ablam da benimle gelmek istiyor ama gücümüz yok yardım almak istiyoruz okumak, kalacak ev konusunda. Aynı şekilde babam psikopatın teki bizi giyimimiz yüzünden dövdüğü çok oluyor. Annemle kavga ediyorlar o kavganın şiddetin içinde artık gece rahat uyku uyuyamıyorum kabuslarla uyanıyorum zor uykuya dalıyorum ağlama krizleri geçiriyorum sürekli intihar düşünüyorum yaşamak için ümidimiz kalmadı. Babam yıllardır böyle, hiçbir derdimizle ilgilenen yok bize bakan yok artık delirmek üzereyiz. Lise okuyoruz ikimizde ablamla. Anlattıklarım size basit gelebilir, yarın öbür gün anneni babanı ararsın vs diyebilirsiniz ama çok kötü davranıyorlar bize, babam alkoliğin teki, annem bizi sevmiyor küçüklükten beri berbat psikoloji içindeyiz. Sadece sizden istediğim yardım, bana yön vermeniz. Ben polise mi gitmeliyim? Sosyal hizmetlere mi nereye?
Ailemden ayrılmak istiyorum nereden yardım alabilirim?