Yurttan arkadaşımdı benle aynı yaş acelesini geçtim parası için biriyle beraber. geçsin bu seviyorum ayaklarını iki kelimesinden birisi para beni de iyi sömürdüler hatta. Kız sanki çok dindar :ibadet yok, cazibe için kapalı , bin ton makyaj.. onlarca beğeni alan sanal ağlar! bize gelince gülme günah! YOBAZ! Adam fransada yaşıyor akraba bunlar aslen Gümüşhane'li. bu kadar mı görgüsüzlük olur adam iPhone almış çekip onu bile atmış başkasının düğününde pastayla resim çekilmek nedir bekar ölelim biz 😏😜
Çevrenizdekiler erken evleniyor evet ama bıkmadık mı mutluymuş gibi çek pozlarından?
Zengin koca bulamayan garinin, başkalarina çamur atarak, "ben iyiyim böyle yeaeaaaa" diye zırıldamasi aha da böyle olur. Sana ne bir başkasinin ibadetinden, neye taptigindan, ne için kapandigindan? Kalbini mi açıp baktın? Sen Allah mısın da onun gerçek niyetini biliyormus gibi hüküm veriyorsun? Başkasına çamur atmadan önce kendine bak. Yaptığın en basitinden dedikodu. Şirk koşma demiyorum bak. Çünkü onun bedeli çok daha ağır...
O da onun dengesizliği... Hüküm verici yalnızca ve sadece Allah'tir. Kimin imanı ne derece, O'ndan başka kimse bilemez... Biz sadece imanın DÜNYAYA BAKAN kısmı ile amel etmekle mükellefiz...
Şimdi seni hatırladim profiline bakınca. Bisiklet seven, sosyal hizmetlerde çalışan kız. Ayrıca bu soruyu sana hiç yakıştıramadim. Çok ayıp yaptığın...
Ben atmadım arkadaşım bana attı ben onu neden kıskanayım ya kendisi durduk yerde sevgilime ıyy çok bebeksi dedi kendi nişanlısı amca hep bana hakaret etmeye çalışıyor namaz kılıyorsun başın açık vs kendine baksın
En İyi Cevaplar