Komşu köpeğini hep dövüyor şiddet uyguluyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şuanda çok sinirliyim kapının önünden geliyorum direkt konuya gireceğim. ben 6 katlı bir apartmanda oturuyorum en üst katında. hemen karşı tarafımda da komşum oturuyor aynı zamanda kendisi apartmanın yöneticisi of ağlıyorum şu an. bu adam gece gündüz demeden köpeğini dövüyor. hayvan öyle bir bağırıyor ki sanarsın kesiyorlar bir yerlerini. kaç kere karşılaşınca dedim abi niye böyle yapıyorsun, için acımıyor mu yapma şunu diye. bana sen karışma gir evine diyor. daha minicik hayvan.7-8 aylık köpek yani arkadaşlar. karnına tekme atıyor resmen vicdansız pislik herif. şu an gecenin 3'ü ve yine hayvanın ağlaması geldi kapının önüne çıkartmış adam.
indim ben de niye geldin ne var sen karışma yine dedi. ben de sigara içmeye çıktım kapının önüne dedim teee yukarıdan mı geldin sen de deli kız dedi bir haller oldu manyak adam. oysa ki bir şey yapmasın diye gittim daha az önce ya...
sonra anlatmaya başladı yok halıya işemiş döve döve eğitilirmiş köpek o daha ne köpekler bakmış.
ulan salak insan içinde karnına tekme atıyor bunu yapıp hayvanı kusturduğunu gördüm. çeke çeke dolaştırıyor kim bilir daha neler yapıyordur. organları iflas edecek köpeğin artık yeter
gerçekten artık bir şey yapmam lazım nereye başvurmalıyım diyeceğim de bizim polisimiz de polis mi kadınlar tecavüze uğruyor da kılını kıpırdatmıyorlar devlet örtbas etmeye çalışıyor bununla mı uğraşacaklar
cidden bana bir çözüm yolu söyleyin çok üzülüyorum adamı ne zaman görsem sinirlerim tepeme çıkıyor. stres yapıyorum. hayvana bunu yapan insana neler yapmaz.
zaten son 1 yıldır evine polis geliyor gidiyor bir sürü genç kız alıyor evine emekli okul müdürü adam.. artık bıktım yetti
Komşu köpeğini hep dövüyor şiddet uyguluyor ne yapmalıyım?