Şimdi suçlu ben miyim?

çok çektirdim ona kırdım hırpaladım ama bir o kadar da sevdim .. benim tüm ayrılmak istemelerime o hep dayandı bitmesin diye .. yalvardı gururunu hiçe saymayı bildi .. ama ben yine aynı ben sevdim ama kırmaya devam ettim .. hiç unutmam ona bir kere soğudun benden demiştim o da hayır hayır demişti ama en sonunda " evet soğudum çünkü soğumam için elinden geleni yaptın " demişti ama yine de direndi aylarca bitmesin diye .. şimdi ayrıldığımız 5 ay oluyor öyle kolay seven biri diil tanırım onu ama artık birinden hoşlanıyor sanırım ve ben bunu dün anladım dünden beri çıldıryorum acı çekmiyorum ama çıldıryorum işte .. nasıl sever beni bırakma diye yalvarırdı şimdi başkalarına mı diyor bunları diyorum ve kendi kendimi yiyorum .. zaten dayanamadım dün ilk defa ben yazdım oan mutlumusun değdi mi seviyormusun seviliyormusun bari dedim .. o da her zaman ki sakinliğiyle uyuzkuğuyla kimse yok dedi .. aslında tüm suç bende onu kendimden soğutan benim ama içim içimi yiyor ya .. elime verseler parçalasam onu ancak rahat ederim .. söyleyin lütfen suç bende mi ben bunu hakettim mi ?
Şimdi suçlu ben miyim?