"En güzel aşk zor olandır"
Arkadaşlar sizce bu sözü neden söylerler ve nedeni nedir bu sözün?
Arkadaşlar sizce bu sözü neden söylerler ve nedeni nedir bu sözün?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok doğru bir söz. kolayca ulaştığın aşkın ne gibi değeri olabilir ki? ben aşkıma kavuşabilmek için 3 sene savaştım onunla beraber, neler atlattık neler (araya aileler de girdi) yani anlayacağın çok zorluklar atlattık, ve her aştığımız engel bizi birbirimize biraz daha kenetledi
tüm bunlar bize aşkımızın kıymetini gösterdi. anlayacağın bu sözde haklılık payı çoooook var
Sen zor bir sınavdan çok çalışıp, yüksek aldıgında mutlu olursun, sevinirsin. Degil mi?
Bu da öyle bir şeydir.. Ugruna çogu şeyi feda edersin. ZOR'lukları aşarsın ve emeginin yıpranışlarının karşılıgını alırsın.. Güzel şeyler onların ugruna çok çalışıp bir şeyler elde edildiginde güzeldir. Bu da öyle bir şey :)
bizim yapicagimiz gibi
kolay olan değersizdir zaman çaba özveri güçlük sinir öffke mutluluk sinir krizleri kıskançlık özlemt hiç birini içermez ama zorda bu saydıklarımın hepsi mevcuttur ondan olabilir bide ek olarak zor olanı kaybetme korkun vardır =)
Cevap
2Cevap
güzel diyil kıymetli olur zor aşk kıymetide biter bi zamandan sonra...
zorunu gördüm ama güzelini göremedim henüz...
Bilmem hiç aşık olmadım ama söze bakılırsa en güzel aşk zor olandır demişler ne yani acı çekince zor bi aşk yaşamaya çalışınca dahamı güzel oluyormuş ?
Zor olan her zaman merak uyandırır, peşinden gitme isteği doğurur..
diye olabilir.
Ugrasip emek verilen hersey guzeldir. Ask icinde gecerli bu. Her turlu zorluga ragmen ugrasip,emek verip aski ayakta tutuyorsan, o ask guzeldir...
belkide bundan dolayi bole diorlar hani insan hep elde edemeyeceiklerine daha cok heves eder dah usdune cok gider ondan
Insani zoru sever ulasamadigini sever imkansizi sever anca oyle kiymetli. Olur
o sözü icat edenın ben:D
Zahmetsiz rahmet olmazmış..
zor olucak acı çekeceksin kii kıymetli olsun
Çünkü kolay olana aşk demiyorlar.
laf olsun torba dolsun
İmkansızlar güzeldir.
çok doğrudur bu söz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar