Normalde Evet En Güzel Aşk Zor olan asktır ama günümüze baktığımız zaman kesinlikle ve kesinlikle artık hiçbir şekilde Aşkın zorluğu kalmamış adeta çocuk oyuncağı haline gelmiş yani günümüzde artık böyle bir şey anlamını kaybetmiş bir şekilde bizim karşımıza çıkıyor
Mesela leyla ile mecnun , onların ki aşk mıydı bana göre değildi sadece ve sadece işkenceydi Ben aşkı ; ters kutupların bir birini çekmesi ve o çekimle yaşanılan anlar ve güzellikler olarak değerlendiriyorum , aşkı güzel yapmak iki kişinin elinde, şahıslar olgun, bilgili ve saygılıysa aşk yaşanır. Sorunun cevabı : Hayır en güzel aşk zor olan değildir.
Eskiden aşklar daha iyidi , daha tutkuluydu. Neden? Çünkü sevdiğinle görüşmen zordu. Onuda geçtim iletişim bile kısıtlıydı. Hele şehir dışındaysa aylarca mektup beklerdin. Buda aşkın kuvvetlenmesini sağlıyordu. Şimdi ise sevdiğini sandığın insan aynı anda 2 kişiyle konuşuyor.
Bence Aşk zor olunca değil, birlikte bi çok zorluğu aştıktan sonra ki birbirine bağlanma güzeldir.. imkansız gibi gözüken şeyleri yokeden Aşk güzeldir falan filan😅
Arkadaşlar aşk dediğiniz olay zaten birleşmeden güç almaz. Ayrılıktan güç alır ve diri tutar. Sizde aradaki bu büyüyü çok iyi birşey sanarsınız ve yakınlaşmaya başlarsınız. Yakınlaşınca işin büyüsü bozulur. Arada imkansızlıklar olucak zor olucak ki aşk daha çok yaşansın. Fakat kimse bunun kötü bir şey olduğunu bilmiyor. :D
En güzel olanı sanırım sade olanıdır. şatafatlı gösterişli ihtiraslı şehvetli falan filan bunlar hikaye temiz olandır asil olandır insanı çocuklar gibi sevindirendir.
Zor olan zor elde edildiği çok emek sarf edildiği için insan daha çok kıymetini biliyor, çok yıpratıcı bir şey ya elde edildikten sonra En güzel aşk diyebiliriz.
Meşakkatli olan, zor olan, emek sarf edilen, daha tatlı, daha güzel oluyor... O şekilde ki aşklar şu an var mı, bilmiyorum... Aşk yaşıyorum diyenler de, ufak bir bahanede bittiriyorlar...
İlla zor olması gerekmiyor tabi. Zorun güzel tarafı, alnın terleyince o emeğin, bulgur bulgur olan terinin karşılığını almış olmak bir başka haz veriyor insana.. Olay bu yani.