Kızlar ilişkiden sonra tam gününde kanamam oldu fakat 3 gün yoğun kalan 3 gün akıntı şeklindeydi. Bu testi bugün yaptım adetim biteli 3 gün oldu. Test yaklaşık 1 saat sonra bu hale geldi hamile olma ihtimalim nedir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
keşke testin kutusunu okusaydın. 5-20 dk arasında görünen doğrudur 20 dakikadan sonraki sonuçlar doğru değildir ve hamile olsaydın ikisi de net belli olurdu
Kutuda süreyle alakali pek birsey göremedim. 3 liraya aldığım bir testti. Doğru olduğunu düşünmüyorum üzerine regl oldum hemde tam günümde. Bilmiyorum bakalim p. tesi doktora gidip kan testi yaptircam
adı ne testin ve çok çok ender bir durum olsa da regl olduğunda bile hamile kalmış olabiliyosun benim tanıdığım 2-3 kişinin başına geldi de çoooooook nadir bir olay
Freely diye bir marka. Birkaç dakika içersinde 2 çizgi olması gerekiyormus sanırım ben yarım saat sonra baktım tek çizgiydi 1 saat sonra 2 çizgi olmuş. Bakalım görelim inşallah henüz yoktur hazır değilim
dün ben de yaptım hamilelik testi tek çizgi komple kırmızı çıktı benim silik duruyp seninki şüpheli yani
Hangi markaydi sizinki
benim bebe time ya 5 tl bir şey.
valla git kan testi yaptır. bence değilsin kanama falan da olmuş ama bu testlere de çok güven olmuyor.
Bende öyle düşünüyorum kimi yerlerde 20 dakikadan sonra dikkate almayin testi yazıyor
kan testi yaptır % 100 güvenme buna evli misin bu arada
Evet evliyim. Testler ne kadar güvenilir bilmiyorum
hastaneye gidip kan testi yaptır şüphe kalmasın içinde
Cevap
11Cevap
Nasil populer oldun gi
Çift çizgii tebrik ediyorum canım anne oluyorsun
Beklemiyorduk ama olsun :) teşekkür ederim
İkişkini niye buralara tasıyon.
Allah analı babalı büyütsün
Bilmiyorum hiç test yaptırmadim
Bıktık şu sorulardan da 😒
bebyi is loading
hamilesin
Siz daha önce yaptirdiniz mi yani regl sonrası yapilan test ne kadar doğru bilginiz var mi
kuzum ben hastanede acil sekreteriyim senin fotoyu hemsireye gösterdim hamile dedi
Peki 1 saat sonra cift cizgi cikmasi normal mii
kuzum bilmiyorum inan alanıma girmiyor. hemsire arkadaş gelsin sorarım yine
Çok teşekkür ederim. Biz bu bebeği beklemiyoduk yani henüz erken 3 aylık evliyim
evet daha yeni evliymişsiniz ama lütfen aldırmayın o da bir can sizin evladınız sonuçta
regl döneminin en az 5 15 gün geçmesi lazım iidrarda gebeligin belli olmsı için siz yine de en dogrusu kanda gebelik testi ile ögrenbilirsinz
hemşire hanım böyle dedi
Teşekkür ederim kolay gelsin
rica ederim
amca oluyrm
Hamilesin
hamilesin
hamilesin
hayatın bitti
evli misin
İlk ilişkinmiydi
Hamilesin
Hamilesin