Benim bir arkadaşım baya baya çirkindi bu sıralar biraz güzelleşmiş, bana dediği şey ise dua ettim ve oldu dedi sizce gerçekmidir? Gerçek olabilir de olmayabilir de sonuçta Allah herşeyi yapabilir ama bilmiyorum siz hiç böyle birşeye rastladınız mı
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah dilerse guzellestirir dilerse olan güzelliği elinden alır. Herseyin hayirlisini dilemek lazim o guzelligi kotu niyetle kullanirsa onun icin kotu olabilir. Duanin gucune inanirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 🙈😊
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılCidden İnternete duaları varmış baktım şimdi olur belki dene yazıyor zaten İnternette en azından psikolojik
02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik mi? Nasıl yani 🙈
- +1 yıl
Ne biliyim okursun bir kendini daha güzel hissedersin
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bence güzellik isteme şu hayatta.
insanı günaha sevk etmekten başka bir işe yaramıyor..
tabi gördüğüm kadarıyla00 Yorumla
Dua ile yemek bile yapiliyomus bir deneyin meymenetsizler.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
7Cevap
+1 yıldua herseyin ilacidir ve arkadsn cirkin bir insan degildie kimse cirkin degildir sadece bakimsizdir.. ve arkadsn bunun farkindaymis ki bakim kendine bakmaya karar vermis :)
00 Yorumla
+1 yılresmen seni keklemiş ende acaba mı diye düşünüyorsun düşünme boşver pek söylemez o ne yaptığını işin gerçeğini
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen cirkindin, noldu guzellesmissin denir mi hiç? Dalga geçmiş seninle 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle demedim tabii ki 😂😂😂 Baya değişmişsin dedim
Neye inanırsan onu çağırırsın hesabı, inanmış başarmış duayla olduğunu pek sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın duanın işe yaradığını çok gördüm
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 😊
+1 yılolur tabiki yeterki gonulden et
10 Yorumla
+1 yılAllah ümmecalini ve
Nuru Yusuf’a alavekif
Hemen reyyan-i youhib-u
Habbeten00 Yorumla
+1 yılolabilir Allahin herseye gücü yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 😊👍🏻
Arkdşın doğru söylemiş olur..
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru mudur yani
- +1 yıl
Haklısın 🙈
+1 yılhangi marka fondöten kullanıyor onu sor sen asdas
01 Yorumla- +1 yıl
Cildi zaten güzeldi demek istediğim çirkinken birden güzelleşti ve makyaj filan da yoktu
+1 yılÖyle olsa estetik yapmazdı kimse
00 YorumlaEvet ya vedud yusuf 26 ayet
00 YorumlaTanrı'nın başka işi Yok seni mi güzelleştirsin
0147 Yorumla- +1 yıl
Düşüncen çok saçma farkındamısın?
- +1 yıl
Düşünce benim değil soruyu dikkatli oku bence 🙏🏻 Arkadaşımın söylediği birşey ve estetik Yok makyaj Yok neden olmasın ki Allah'ın gücü herşeye yeter 🙏🏻
- +1 yıl
Olsaydı derken? Ne dediğinin farkındamısın sen?
- +1 yıl
Etmiyorum zaten sadece merak ediyorum eğer gerçekse kim daha da güzelleşmeyi istemez ki?
- +1 yıl
Çok komiksin 🙏🏻
- +1 yıl
ALLAH akıl fikir versin sana o zaman ne diyeyim? 😂
- +1 yıl
Bence aptal olan sensin, bu kanıya nereden vardın bilmiyorum ama sanırım küçükken senin aklına sokmuşlar bunu.🙏🏻
- +1 yıl
Sonuç ne peki?
- +1 yıl
Sen ciddimisin ya yoksa şaka filan mı yapıyorsun 😂Dediklerin çok saçma da 🙏🏻
- +1 yıl
Yürü git be manyak. İnsanların aklına saçma saçma şeyler sokma.
- +1 yıl
Peki sana birşey sorucam
- +1 yıl
yediğimiz meyve ve sebzeler tohumlarda yetiştiriliyor. meyve ve sebzelerin çekirdeklerinden tekrar tohum oluyor bu boyle sürüp gidiyor. soru şu ilk tohumlar nereden çıktı? - +1 yıl
Bak güzel kardeşim, peki bana şunu açıkla ben örneğin dua ederek birçok isteğimi gerçekleştirdim, bunu bana açıklarmısın olmamasını istediğim şeyler içinde dua ettim yine oldu, nasıl oldu peki bu? Tesadüf dersen çok gülerim 😂👍🏻
- +1 yıl
Her dua kabul olur mu sanıyorsun?
- +1 yıl
Peki sana şöyle diyeyim. Hayatta herşeyimiz mükemmel olursa. Hayal edecek dua edicek neyimiz kalır? Mutlaka sorunlar olucak.
- +1 yıl
Mükemmel bir dünya istiyorsan mükemmel insanlığında olması lazım. witwicky
- +1 yıl
Somalideki aç çocuklardan bahsediyorsun sen ne kadar onları düşünüyorsun? Onlar adına bir şey yapmaya çalıştın mı? Benim dinimde yardımlaşma , paylaşma her şey mevcut. Ve bunların gizliden yapılması onu (yardıma muhtaç kişiyi) incitmeden yapılması gerekli. Benim dinimde bu kadar güzellikler mevcut. Mükemmel dünya istiyorsak mükemmel insanlıkta olması gerekli. İnsanı vasıflarını yerine getiremeyenler bolca mevcut bu dünyada ama biraz olsun Allah ı yaratıcıyı suçlamadan yok o kadar kudreti varsa niye dünya bu kadar kötü filan düşünceleri değilde biz niye hiç bir şey yapmiyoruz kafasıyla hareket etsek dünya zaten güzelleşir. Birlikten kuvvet doğar sayın witwicky
- +1 yıl
sayın witwicky Yunus Emre demiş ki " Yaratılanı severim Yaradan'dan ötürü." Benim felsefem de bu. Ayrıca ırkçılık çok kötü bir şey sayın witwicky. İnsanların iyisi de vardır kötüsüde vardır. Sinirlenmene gerek yok dincilikten bahsediyorsun derken konuyu biraz olsun anlatmak istedim sana ve senin gibi düşünenlere. Her müslüman müslümanlık görevini yerine getiriyor mu? Her insanın insanlık görevini dahi yerine getirmediği gibi hani 😊
- +1 yıl
Bu tip cahil insanlarla uğraşmaya değmez boşverin.😊Kendi pisliklerinde boğulsunlar. Hani bir söz vardır ya ; Cahille girme münakaşaya, ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.🙏🏻
- +1 yıl
Oylehesapp cahil demeyelim estağfurullah hoşgörüyle karşılık vermemiz gerekli sayın witwicky gibi düşünenler sonra müslümanları kötü olarak biliyor. öz fikirlere daima saygım var fakat hakaret edilmedigi sürece
- +1 yıl
Hakaret edilmediği sürece tabii ki o tip kelimeler kullanmam.🙏🏻Dedikleri resmen hakaret. İslam dininde her dine saygı duyulur, bunu unutma.👍🏻Her dine saygımız var bizim. Peki ya senin? Senin de diğer dinlere saygın olmalı. En azından saygı.🙏🏻
- +1 yıl
Okumak bile ibadet olarak sayılıyor biliyor muydun witwicky? Muslumanlikta okumak araştırmak en önemli şeylerden birisi.
- +1 yıl
O kadar Müslüman bilim insanları var hiç mi okumadın acaba 😊 Uzaya çıkmak istiyorsan ilk önce okumalisin witwicky
- +1 yıl
Witwicky işte senin karıştırdığın nokta Din ve Siyaset
- +1 yıl
Witwicky ulkemizin eğitim sistemini bende beğenmiyorum
- +1 yıl
Ibn i Sina yı araştır istersen
- +1 yıl
Bak sen olayı çok yanlış anlamışsın. Müslüman olmak kalp ile alakalıdır. İlla da kapanmak değil. Ben normal bir şekilde mini şort mini elbiseler vs giyen biriyim. Özel bir okulda okuyorum (Yani imamhatip değil, ki olsa da ne fark eder?) Normal bir şekilde saçlarımı boyatıyorum da makyaj da yapıyorum. Ama burda asıl önemli olan kalptir. Kapalı olupta kalbi çok kötü olan o kadar çok insan tanıyorum ki 🙏🏻 Dediğim gibi ben böyleyim ama çok şükür dinimizin emrettiklerini de yapmaya çalışıyorum.🙏🏻Artık şu saçma anlayışından vazgeçmelisin. En kısa zamanda doğru yolu bulursun umarım.🙏🏻
- +1 yıl
Okumak önemli tabi. Bay uzaya çıkmak isteyen sayın witwicky
- +1 yıl
😊...
- +1 yıl
Nefsime kanmıyım yeter. Din kültürü ogretmenizim açık bir kadın fakat kimse demedi siz neden boylesiniz diye dinde zorlama yoktur baskı hiç yoktur. Şayet öyle bir şey görsem ilk uyaran ben olurum.
- +1 yıl
Müslüman körü körüne inanmaz zaten Witwicky... Araştırır çalışır. Bir müslüman çalışkan olmalıdır bilgiye aç olmalidir zaten
- +1 yıl
Bu cesaret nerden geliyor? Bende anlamıyorum. Çok üzüldüm ama haline🙄Yazık
- +1 yıl
Ulkemizde olan şuanki koyunlar gibi olmamalı
- +1 yıl
Uzayı bende çok ilginç bulurum koskoca evrende kum tanesi kadar bile değiliz. Bu koskoca evren bu ahenk kendi kendine olma ihtimali sen ne kadar?
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan sorabilir'miyim? Sen hangi dine mensubusun? Ve hangi ülkedensin? Türkiye olduğunu pek sanmıyorum o kadar çok özenmişsin ki Amerika'ya 🙈
- +1 yıl
sence ne kadar?
- +1 yıl
Dışarı çıkıp bir bakarmısın, Gökyüzüne, Hayvanlara, Bitkilere, Yıldızlara, İnsanlara, Mucizelere. Sence bu kadar güzel şeyler tesadüf olabilir mi? Bir düşün bence 🙏🏻 Allah doğru yola getirir seni inşallah ne diyelim 🙏🏻
- +1 yıl
Ya bir yürü git be saçma sapan konuşma artık yeter. Senin şu yazdıklarını okudukça senin yerine utandım be yazık. Git kendi pisliğinde boğul. Allah ıslah etsin 🙏🏻
- +1 yıl
Evrense hiçbir şey cevapsiz deildir al oku kardeşim bunu yazamam bu kadar detayli ve uzun.
www.ilmedavet.com/...leyse-allahi-kim-yaratti.html - +1 yıl
Witwicky o soruya cevap vermeden önce şu soruma cevap verirmisin
- +1 yıl
Maddeyi kim yarattı?
- +1 yıl
bu soruma cevap verirsen o soruna cevap vericem
- +1 yıl
Link ini dahi atmiş Furkan
- +1 yıl
witwicky kim yarattı o zaman?
- +1 yıl
Witwicky soruma cevap verdigin gün soruna cevap vericem söz 😊
- +1 yıl
Bence senin akıl sağlığın pek yerinde değil. En kısa zamanda bir pisikolog'a gitmeni öneriyorum. Bu dediklerin, akıl sağlığı yerinde olan bir insana uymuyor çünkü.
- +1 yıl
Madde yi kim yarattı witwicky bu kadar zor mu sorum
- +1 yıl
Cevap veririm soruma cevap verdiğin zaman 😊
- +1 yıl
Yani madde hep vardı diyorsun witwicky?
- +1 yıl
Kanıt aynaya bakman
- +1 yıl
Somut bir şey araman ne kadar saçma
- +1 yıl
Ne kadar da acınacak durumdasın. Burda hiç kimse sana kötü kelime etmedi, hakaret, kötü söz vs etmedi, ama senin her cümlende hakaret var. Buda aramızda ki farkı gösteriyor.🙏🏻
- +1 yıl
Sen dünyayı'mı kurtarıyorsun?
- +1 yıl
Sen ne işe yarıyorsun peki?
- +1 yıl
Üzüldüm witwicky senin adına. Ateistsin bari Hümanist olsaymışsın isterdim yani.
- +1 yıl
frkn4141 hiç değmez bence bu tip insanlar için adabını bozmaya 🙏🏻 Bırak kendi kendine avunsun böyle 😂
- +1 yıl
Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu bilemeyiz.
- +1 yıl
witwicky Birgün elbet bu dediklerin için çok pişman olucaksın ama, umarım çok geç olmaz.🙏🏻😊
- +1 yıl
Witwicky biraz hümanist olmanı beklerdim benim ateist tanıdığım bir arkadaş vardı gayet saygılı ve terbiyeli bir insandı
- +1 yıl
İşte Ateist inde Deistin de Müslümanında Hristiyanında yahudininde bütün saymadigim inançta olan insanlarin iyiside var kötüsüde
- +1 yıl
Ya hehe ! Hadi git sen böyle avunmaya devam et. İnsanları bu pis düşüncelerinle boğma.🙏🏻
- +1 yıl
Araf suresi, 7/179: "Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir." tamamı bu
- +1 yıl
Komiksin
- +1 yıl
Burada mutlak zorunluluk (cebr-i mahz) olmadığına dikkat çekilerek buyuruluyor ki, onların kalbleri vardır. Kendilerine duyacak bir kalb verilmemiş ve fıtrattaki misaka bağlanmamış değillerdir. Lâkin bu kalblerle fıkıh etmezler, yani işi derinden derine anlamazlar. Kendi vicdanında duyulması ve farkına varılması gereken şeye dikkat etmezler, gereği gibi duyup anlamazlar, gözleri de vardır. Lâkin bunlarla görülecek şeyi görmezler, kulakları da vardır. Lâkin bunlarla işitmezler, işitilecek şeyi dinleyip duymazlar.
Hasılı Allah'ın akıl ve duygu kuvvetlerini insan gibi ve gerektiği şekilde kullanmazlar. İşte bunlar en'âm (hayvan) gibidirler.
- +1 yıl
Orda ne demeye çalıştığını anladin mi
- +1 yıl
O kadar saçma konuşuyorsun ki gülünecek durumdasın.😂Acıdım sana 🙏🏻
yani estetik yoksa neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun duası var zaten
018 Yorumla- +1 yıl
Evet varmış ama gerçekten işe yarıyormu diye sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılDuayı sana öğreteyim ama harfiyen uyman lazım
- +1 yıl
Harika oluur 😊😂🙈
- +1 yıl
Uymaya çalışırım 🙈
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle namaz için aldığın abdest varya ondan alman lazım. Abdest almayı biliyosun demi?
- +1 yıl
Evet biliyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm abdest aldıktan sonra hacetlerin kabulü için 2 rekat hacet namazı kılmalısın. Hacet namazını biliyor musun?
- +1 yıl
Hayır 🙄
Cevap sahibi+1 yılYahu niyet ettim hacet namazı kılmaya gurbeten illallah deyip iki rekat namaz kılacan. Anladın mı? Yanlız bu dediklerimi 40 gün yapmalısın. Bunu anladıysan diğer basamağa geçiyorum
- +1 yıl
Anladım
Cevap sahibi+1 yılŞimdi en önemli yerine geldim hazır mısın kuzu 😊
- +1 yıl
Evet 🙈😊😊
Cevap sahibi+1 yıl40 gün şu duayı edeceksin "Allahım bana akıl fikir nasip eyle, zira ben kendi nefsani isteklerim için üfürükçülere, hurafelere bel bağlamışım. Bana akıl fikir ver de bende sağlıklı haraket edeyim ". Unutma 40 gün bunu edeceksin
- +1 yıl
😂🙏🏻
- +1 yıl
Canım sen yanlış anladın beni, benim öyle bir niyetim Yok. Sadece gerçekmidir diye fikir almak istedim. Eğer gerçekse kim daha da güzelleşmek istemez ki? 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAllahın yarattığı her canlı güzeldir. Ama biraz daha işletebilirdim de sıcak kanlılığın kurtardı seni 😄Sadece kişisel bakımını yap gerisi zaten güzel olur 😉
- +1 yıl
Güzeldir tabii ki 😍🙏🏻 Olsun önemli değil güldüm bende biraz 😂🙈 Haklısın 👍🏻💜
Cevap sahibi+1 yılBende eğlendim açıkcası😄Yanlış anlama sadece kendim biraz komiğime gitti😄 Bu kadar temiz olursan güzel olmana gerek yok emin ol hayırlar seninle olur 😉
+1 yılKeske olsa hepimiz guzellesirdik🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılve sen de buna inandın öyle mi. :D
00 Yorumla
+1 yılEvet elbette :)
14 Yorumla- +1 yıl
Olabilir mi yani
- +1 yıl
Yaradan biz kullarını ondan bir şeyler istememiz için yarattı o yüzden olabilir :) bende eskiden yakışıklı değildim ama şu an kızlar peşimi bırakmıyor ve bende onları takmıyorum sen düşün :)
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun 😊👍🏻Sevindim senin adına 😂
- +1 yıl
Teşekkürler ^_^
Avona mı dua etmiş?
05 Yorumla- +1 yıl
Bende ilk başta öyle demiştim ama 😂 Neden olmasın ki?
- +1 yıl
Tabi öyle de olabilir ama, şöyle ki 1 Aydın görmüyordum, dün gördüm ve çok değişmiş 1 ayda bu kadar değişemez sanırım 🙈
- +1 yıl
Aydın değil aydır* olucaktı
+1 yılahaahahh durduk yere
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırmış
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Olmuş zaten
İlginç gerçekten 😐
00 Yorumla
Devamını Gör(7)