Ben de diyorum nedn mumyaları seviyorum meğerse mum imiş.. Sev sev mum güzeldir. Karanlığa ışık olur mum gibi ol. Mum, çevresine ışık saçarken dibi karanlık kalır. Topluma, insanlığa ışık saçan, yaptıklarıyla toplumun kurtulmasını, yükselmesini sağlayan büyük insanlar da tıpkı mum gibidir. Çevresine yol gösterir, iyilik ederken yaptıklarından kendisi ve yakınları yararlanamaz. Başkaları için mutluluk kaynağı olurken kendisi de mum gibi erir, hatta ölümü bile hiçe sayar Hiçbir çıkar gözetmez.
Uygarlık böyle mumların varlığıyla bugünkü düzeye ulaşmıştır. Ne yazık ki bu insanlara sağlıklarında çoğu zaman hak ettikleri değer verilmemiştir Onlara hak ettikleri değeri vermek, toplumlara düşen en büyük görevdir.
onlar bizi seviyor mu :) kokulu mumlar zararlıymış ne kadar doğrudur bilemiyorum ama kimyasal ve ağır metal partikülleri saçıyormuş, çok da sevme bence
Evet çok güzeller ama odamda mum bulundurmam çok sakıncalı. Etraf dergi dolu, birkaç kitap, fazlaca kağıt, masa örtüsü ayıcıklar perde dalan derken ev tutuşur
En İyi Cevaplar