Öncelikle regl acısı kotu bir acıdır hiçkimse çeksin istemem ama konuyu burdan erkeklerin acıya dayanabilitesine bağlamana katılmıyorum. Sizin bildiğinizden daha çok acı çeker erkekler ve çevresine yansıtmazlar. En küçük örnek bugün babana gidip sor baba hiç hobin var mı diye ardından bu güne kadar kendin için ne harcamada bulundun de? Ardından da şu soruyu sor kime harcıyorsun bu paraları diye. Bu verdiğim sadece _BİR_ örnek. Ve em basit örneklerden
İngiltere'de bir makine üretmişler. hamile bir kadının doğum esnasındaki acı reseptörlerini makineye yüklemişler ve erkeklerin üzerinde deney yaptılar. tam hatırlamıyorum ama bir 15-20 erkekte denediler. sadece bir tanesi sonuna kadar dayanabildi diğerlerinin hepsi çıkardı attı cihazı üzerinden. yani kadınlar muhteşem varlıklar. erkeklerden üstün oldukları da bana göre aşikar. hem fiziki hem ruhsal acıya daha dayanıklı olabileceğinizi düşünüyorum.
bu gerçeği kabul etmekten her zaman gurur duydum. her kadın bir anne adayıdır ki anne kelimesinin kutsallığı zaten ayrı bir olay. kadınların erkeklerden neden üstün olduğunu anlatmaya başlasam galiba birkaç saatimi alır 😂
Bencede daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum bu konu hakkında da bir çok deney yapılmış zaten erkeklere regl sancısı verilmiş doğum sancısı verilmiş ve hiçbirine baş edemedi bir çoğu daha baştan durdurun deyim başlamıştı
Çünkü kadınlar anne oluyor "İnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir."
Öncelikle regl acısı kotu bir acıdır hiçkimse çeksin istemem ama konuyu burdan erkeklerin acıya dayanabilitesine bağlamana katılmıyorum. Sizin bildiğinizden daha çok acı çeker erkekler ve çevresine yansıtmazlar. En küçük örnek bugün babana gidip sor baba hiç hobin var mı diye ardından bu güne kadar kendin için ne harcamada bulundun de? Ardından da şu soruyu sor kime harcıyorsun bu paraları diye. Bu verdiğim sadece _BİR_ örnek. Ve em basit örneklerden
Bu acı dedikleri şey dayanıklılıksa kendinden gelen acıya ve sabit durma gibi şeylerde daha dayanıklı ama dışardan şiddetli darbelere karşı daha dayanıksız yaratılış gereği
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Çok gülen insanlar acıya daha dayanıklı olurmuş. Geçen bir yerde okumuştum endorfin hormonu acı reseptörlerini kapatıyormuş ama sadece bir süreliğine. Yani bence bunun kadını erkeği yok bazısının canı tatlıdır çabuk ağlar.
Özel Günler & Hijyen konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Kadın ve erkek olarak genellemek çok saçma. Bu kadar büyük bir genelleme yapmak yersiz, çıtkırıldım kızlar da var erkekler de, bu cinsiyet meselesi değil.
Tabiki kişiden kişiye değişen bir durum var hiç bir zaman bir olamaz bu durum ama genelleme yapıldığı zaman bu iki durum böyle. Yani duygusal acıya dayanıklı olamayıp intihar eden kadın sayısı erkeklerin iki üç katı araştırmalarda buna göre söyledim bunuda fiziksel acıyı ise insan vücudunu araştırdığınız zaman kadınlardaki acı eşiği sinir reseptörü sayısı bir daha fazladır bu da bilimsel bir gerçek. Fakat bir erkek benden daha dayanıklı olabilir bu kişiden kişiye değişir burda genelleme yapılmıştır
zaten doğum olayı bana hoş gelmiyor. insanın içinde başka bir insan yetişmesi falan mantıklı değil. bir arabayı fabrikada değilde başka bir arabanın içinde üretmeye çalışmak gibi. kadın olsam doğum yapmam
Vajinada bebeğin başı rahatca cıksın diye kesiyorlar genişletiyorlar ve sonra canlı canlı uyuşturmadan onu dikiyorlar. Bence kim haksızlık ediyor tartışmayalım
En İyi Cevaplar