Bayan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?
Sebze olarak ne koyacagım, ve tuz-yağ koyacak mıyım?
not. diyetteyim
Sebze olarak ne koyacagım, ve tuz-yağ koyacak mıyım?
not. diyetteyim
eger sadece yesıllık kullanacaksan mesela marul maydanoz tazedogan dereotu akdenız salatası gıbı o zaman cok fazla yuz ıstemıyor ya hıc katma ya az kat yag koyabılırsın lımon...
ama yok sadece yeşillik olmayacak dıyorsan domates salatalık marul taze veya kurusogan yeşil bıber ve beyaz peynır salatayla bırlıkte proteınde almış olursun hemde salataya lezzet katar onada tuz yag lımon koyabılırsın peynır koyarsan ve tuzlu peynırse tuz az veya hıc koyma ama tuzsuz peynırse tuz koyabılırsın afiyet olsun umarım ısıne yarar çok fazla yag ve tuz kullanmamaya dıkkat et
kivircik salatami olur :D kivircik marul var benim bildigim diyetteysen tuz, yag, seker,undan uzak durmalisin ... mesela ben cayi kahveyi sekersiz icerim , kolayi light canim tatli istedi mi selale, baklava, kunefe AFFETMEM cok kilolu degilim az bisey gobek var o yokken eksik, garip hissediyorum kendimi o yuzden arada bir tatli yiyorum :D
Diyettesin ama baklavayı affetmiyorsun? :D
Kıvırcık marul,mor lahana,çeri domatesi,salatalık ve nar ekşisi koy.
Cevap
1Cevap
diyet yapıyorsa cana hanımın ki,taplarını alveya programlarını izle kadın oxfordda bunların profesörlerine kadar görüşmüş kendiside prof zaten :) bol ol yağ yemekten çekinme şekeri ve ekmeği kes sabah kahvaltında ceviz ye salatanda bol bol yağ koy
domates salatalik taze sogan havuc bunlari koyabilirsin arti yag tuz
Iceberg diyet için uygundur.
Nar ekşisi koy da gerisi mühim değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar