2 yıl aradan sonra diş tellerim çıktı. Belki diş teli taktırmakta kararsız olan arkadaşlar için destek olur resimler (sorusunu olan sora bilir.). Bu arada sizce nasıl olmuş? (3. resim de dişçi den çıkar çıkmaz çekilmiştim bir saat ağzım açık olduğu için dudaklarım kurumuş.)2 yıl önce diş tellerimi takmıştım ve dün çıktı bugün sizinle paylaşmak istedim. Belki aramızda takmak isteyip de korkan veya ne gerek var diyen olur diye göstermek istedim. Sorularınızı sora bilirsiniz ve sizce nasıl olmuşlar. ? Göz zevkinizi bozdugum için üzgünüm ilk iki resim için. (Dişçiden cıkar cıkmaz çektiğim için dudaklarım kötü cıkmış üzgünüm :D )
Benim bir kaç sorum var. Benim üst 1 dişim alttan iki dişim çarpık. Diğerleri düzgün. Kaç aya düzelir diye meraktayım. Ayrıca sen devlet mi özelden mi yaptırdın ve kaça mal oldu? Temizliği bakımı nasıl
Düzelme sürecine bir şey diyemem ama tahmini olarak 6 ay gibi bir süre diye bilirim. Ayrıca devlet yaptırmak istersen kafadan en az 5 en çok 10 yıl bekliyorsun. Özelde yaptırdım özelin de özeli yani onun için biraz pahalıya geldi 5 bin gibi bir rakama taktırdım. Temizligi zor teller olduğu için ama tel değişimde söylüyorsun temizliyorlar.
En İyi Cevaplar