++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Arkadaşlar, Sizce Hangisi Daha Yakışıklı, Karizmatik Ve Çekici :) ?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Francisco L. Türkiye'ye geldiği zaman bir yere gelmişti hatırlamıyorum çekim için. Gerçekten ilgi yoğundu. Bu Mavi Jeans içindi ama semt olarak hatırlamıyorum yeri.
sen gördün mü kendisini? Türk Ünlülerden yakışıklı mıydı sence?
Uzaktan gördüm zaten reklam çekimi dolayısı güvenlik çevrili. Adamı görmesem bile resimlerini görsem bile yakışıklı derim. Adam 2005'te Dünyada 1. seçilmiş model olarak tamam modellikte öncelik fizik ama yakışıklı olmakta gerekli birçok ünlü markaya çalışmış. Türk erkeklerinden şöyle ünlü bizdede var çok Avrupai surata sahip jönler vs ama yani adamın hakkı yenmez. Güzellik vs göreceli kavram. Semt ise Beyoğlunda tramvay da arkasında diye hatırlıyorum. Orası gibi zaten 3 sene öncesi gibi birşeydi.
teşekkür Ederim.
Çağatay'a bir resimde çok benziyor mesela. Kıvançla olan ortak reklam filminde Francisco'nunn Victoria Secret meleği Sara sampaio'da mesela Kıvancı yakışıklı buluyor. Barbara Palvinde mesela yani Avrupai suratlı kişiler var. Birazda baby face dahada genç duruyor. Bunlar hep avantaj.
Türk erkeklerinden Avrupai Surata sahip olan ünlü kim var mesela örnek verir misin?
Barbara Palvin. Sara Sampaio vss Kıvanç Tatlıtuğ gibilerini beğeniyor. Peki Türkler neden Burak Özçivit tarzını Beğeniyor?
Peki İlgin İçin Çok Teşekkür Ederim. :)
Rica Ederim.
Francisco gibi bir insan dışı varlık varken olaganustu yakışıklılık cekicilik varken ilk ikisini goremedim. .
herkes Francisco yu Çok Beğeniyor Maşallah. Sebep ne Sence? :)
Gördüğün En Yakışıklı Adam. Yani Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Tolgahan Sayışmani Nick Bateman... vs vs gibi isimlerden bile yakışıklı diyosun öyle mi?
neden kıvanç la bateman ı beğenmiyon?
Yakışıklı Ve Çekici Nasıl Oluyor? Ne Farkları Var?
Anladım. İlgin İçin ÇOK Teşekkür Ederim. :) :)
ben tabiki ama saçlar kesilince adamın o cazibesi kaybolmuş :/
peki esmer mi kumral mı sarışın mı daha iyi?
Anladım. teşekkür ederim.
Cevap
1Cevap
Sakalsız bakımlı erkek daha iyi olur hem yüzü gözü belli.
Yani Francisco Lachowski Mi?
yaa uzun saçlı ve sakallı erkek çok yakışıklı benim görüşüm öyle ama francisco ka başka 😍
bnce de adam Türkiye deki Ünlülerden de yakışıklı değil mi sence? :)
aynen oyle de denebilir 😊
Peki. İlgin İçin Teşekkür Ederim. :)
Francisco Lachowski❤️
D) hepsi
ama birini seç :)
peki Francisco dan daha yakışıklısı var mı sence senin bildiğin?
hmm. Anladım. Teşekkür Ederim. :)
Lasse♥
Ortadaki
1 numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar