Trabzon
Ordu
Artvin
Gümüşhane
Bayburt
Giresun
Samsun
Sinop
Çorum
Amasya
Tokat
Zonguldak
Karabük
Kastamonu
Bartın
Düzce
Bolu
samsunluyum, ama samsun diğer karadeniz şehirlerini pek andırmıyor biraz daha İstanbul İzmir tarzı bir yer yapı olarak
Ilceye gidersen yasarsin merkezde degil
Atakumdan sahilden dışarı çıkarsan görürsün
Doğu Karadeniz 🤷💮
Nire
Gümüşhane 👁️
Cevap
18Cevap
Babam rize annem romanya ama rizeliyim yani ahaha
Rize ❤
Dedem Şileli,
Anneannem Cideli,
babam Kırımlı
İstanbul da yarı yarıya Karadenizli unutmayalım.
orta en aşağı sınır karadeniz :-D hahahahaah
Batı ve Orta Karadeniz'in Doğu Karadeniz'le tek ortak yanı aynı çoğrafyada yer alması ne kültür ne de gelenek olarak aralarında en ufak benzerlikleri yok
Bilenle bilmeyen bir olur mu hic demis Allah, Samsun horon tepmez mi diyosun sen ahaha sizler Dogu Karadenizin hepsini Laz sanan aslinda Lazlarin az oldugunu bilmeyen Karadeniz bolgesini sadece 3 sehir ile degerlendirip cay findiktan baska bir sey yetismedigini sanan okumamislar... Karadeniz Düzceden Amasya ya Amasyadan Artvine kadar bir bütündür Karadenizde Laz Cerkes Türk ve cok az farkli kesim yasar ermeni gibi... Karadeniz bolgesinin tüme yakinini Türkler daha sonrasini Lazlar sonra Cerkesler ve dedigim gibi kucuk halklar olusturur Dogu Karadenizi Laz da ibaret sananlar Lazlar Karadenizin tümünde de Dogu Karadenizde de azlardir geneli Türkler olusturur. Bana bu igrenc gorusu yaptirdigin icin utanmalisin biz Türk Laz şu bu diye ayirmayiz biz hepimiz bir butun Karadenizliyiz ırk konusulmaz ancak hain ırka da gecit verilmez bunu da bilmeyen yoktur zaten. Memleketim hakkinda ki bu gorusunu cahilligine veriyorum bays canim 😂
Rizeli sayılırım..
Nasil oluyo sayilmak😂
Baba tarafı hangi memleket 😂
Guzel 😂
doğu Karadeniz 😄 Artvin Arhavi
Bati KDZ :)
Niree
Ben giresun
Kiz konyaa war olmazm ;)
Adana nerdeydi ya karadenizde miydi 🤔
Gümüşhaneee
Ben 😂
Zonguldaakkk :)
Ben orta karadeniz
Niree
Çorum 😂
Güzell
Sen
Ordu :d
karandeizlilere benziyoruşmuşum ama değilim
Giresun ❤ 28 ❤
artvin 😁
Samsun
gaziantepp
Tokatlıyım.
Trabzon
Ben degilim
Değilim
Laz misin peki
bu yoruma gelen geçen neden eski atıyor 😂
@melnakolik karadenizli olunca laz misin sorusunu cok duyuyolardir ki trakya tarafi laz sanirim :)
trakya tarafı neden laz olsun. karadeniz de genelde doğu karadeniz tarafı laz
@melnakolik kimse ustune alinmadi oyledir heralde dedim
aman boşver :)
Laz degilim Karadenizliyim anacugum Laz
karadeniz olmayan sussun mu
Sus evet
Sanırım
👏👏👏
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar