En iyi internet tarifesi hangisi? Ve hangi internet paketini kullanıyorsunuz ?
Şu aralar değiştireceğim de yardımcı olur musunuz rica etsem
Şu aralar değiştireceğim de yardımcı olur musunuz rica etsem
Fiber kullanmayacaksan düm DSL altyapısını zaten TTNET veriyor... superonline+doping+dsmart adsl tamamını ttnet veriyor. eğer bir sorun yaşanırsa ttnet yapmakta yavaş davranıyor. superonline de adres değişikliği işimi 20 günde bitiremediler. en son kapattırıp geçtim ttnet aynı günü akşamı geldi yaptılar ve bağlandım internete...
ttnet en iyisi
fiber yoksa superonlinea geçme çünkü ttnetin altyapısını kullanıyor. yavaşlık vs. gibi aynı sorunları ttnettede görürsün. tvde bir kampanya gördüm superonlineın dsmart paketi+limitsiz internet 49 tly gibi bişeydi. ttnet tahattütüm dolunca ona geçmeyi düşünüyorum ben.
ttnet ten başkasına sakın geçme arkadaşım sakın sakın . ttnet kazıklasada güven,ilir en azından superonline bilmem ne geçme onlara 6 gb kota veriyo 4 gnde doluyo diğer 26 gün ne ypacaksın
ne alaka süperonlıne de hemde aynı fıyata
Cevap
33Cevap
kullanamıyorum sürekli kesiliyo ne kullanacağını bilmem ama ne kullanmayacağın hakkında bilgi verebilirim : ttnet :@
Türkiye'de Mümkünse İnternet Bağlatma... 1 Yıl Amerika'da Yaşadım.. Hız 25-30mbit - Kesintisiz- Yasaklama Engelleme vs. Yok. Fiyatta 20$
benim net süperonline hacı 16mhp hızında rüzgardan daha da hzılı memnunum.
uydunet. ya da turkcell superonline. başkasını düşünme bile...
8 gb ttnet net limitsiz 60 lira olan ...
50 gb adil kullanım sınırı var ama :D
3 gb 'e düşüyor sonra :)
d smart vasatın da üzerinde tercih etmeyin ttnet iyidir.
turkcell bence malesef d-smart kullanıyorum reklamların hepsi yalan kandırıyorlar şerefsizler
bak biz ttnet kullanıyorduk aradılar bizi dediler aynı internet fiyatına size d-smart bağlayalım bide üstüne hd rizirver verelim dediler tamam dedik geldiler yaptılar taktılar bunlar böyle yapınca ttnet sözleşmesi fest oldu 500 tl onlara bayıldı babam sonra bir baktım bu rizirver hd özelliği yokmuş normal rizirvermış aradık dedik bu hd değil bizim zaten vardı rızırverımız biz hd olcak diye aldık dedik hd rızırverla arasında 2 tl varmış normal rızırvırın dedik onu getirin bu seferde ilk sözleşme
fest olurmuş yani 500 tl de d smart a bayılcaktı babam bizde bıraktık böyle kaldı dolandırıcı şerefsiz hepsi
kablonet yeni tarife yaptı 20 MBPS SINIRSIZ + HD UYDU 49 TL 2 yıl TAAHHUT
En iyisi superonline ve uydunet updolatla işin yoksa ttnette iyi ben 2 yılı aşkın süredir ttnet kullanıyorum problem yok.
Kardeş Türkcell süper online al tavsiyemdir.50 tl lik sınırsız kullanıyorum torrentle pes fifa gibi oyunlar yarım saate olmadı 45 dakikada iniyor.
Ttnet in 3 u 1 arada kampanyasi var guzele benziyo.
benim kullandığım tarife: TTnet 20 mb kadar 75 gb adil kotalı telefon da içinde 49 tl
ttnet kullanıyorum memnunum takılma yavaşlama hiç olmuyor faturada da sorun yok
sen hic 15 gb oyun indirsinmi;)
ttnet tum net firmalarin alt baglnti agidir smart bile. kullansan ttnetten gecer
Doping kullanıyordum, son aylarda illallah dedirtmişti. Şu an ttnet kullanıyorum şimdilik bir sorun yok gibi.
D.smart net hiç kesinti yaşamadım 5 senedir kullanıyorum d smart ile beraber :) tt net e göre hem verdiği hız hemde maddi olarak daha avantajlı :)
Superonline fiberNet.
dijital yayın olarakta d-samart tavsiye etmem Dijiturk alın
uydunet 49 luk tarife çok iyi hd tv + 3 ay sinema paketi + modem + 20 mbps internet hepsi 49 tl
Gtune anten tak çekerse bağlan bence daha iyi sonç alırsn yeminle ikiside iğrenç lanet olsun.
ttnet alma nefret ediyorum ben ondan elimde olsa değiştircem
Biri adsl, 8mbit hız, sınırsız. 49 TL
biri adsl 20 mbit sınırsız 120 tl
D-smart pahalı ama iyi.
D smart Berbat kardeşş
Fiber sınırsıza geç :D
Ttnet hızlı ama kazıkçı.
hepsinin alt yapsı yine telekom zaten
ttnet netlimitsiz 8mbit yeter
ttnet alma da ne alıyosan al
ttnet ve gayette hızlı
d-smart evimizi yıktı