Diğer Cüzdan kullanmayı sever misiniz? igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu cüzdanlara bir ben alışamadım tek sevmeyen benim heralde siz cüzdan kullanıyor musunuz? bak bak haraketlere bak artist cüzdan kullanamıyosundur neden içine koyacak para yok pis fakir oh rahatladım :) bende sevmiyorum kaslı deri cüzdanım :) kullanıyorum ;) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cüzdan kullanmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
afyonlugenç03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Nefret ederim 😀 cebimde durur paralar böyle kabarık baya dikkat çekiyor 😂😂 10 ila 15 bin tasırım cebimde 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl en ideali :) Yorumla
warox Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kullanmıyorum sadece kartlık kullanıyorum 1 5 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl havanıda al git :) Yorumla warox +1 yıl Sizi fakirler 😃😃 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl ingilizlerin bir lafı var bilir misin bence bilirsin :) Yorumla warox +1 yıl Biliyorum söyleme 😃 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl söylemicem zaten Yorumla
Miss_Brunette Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl emekliye ayrılmak istiyor :)) 0 2 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl kız bune 50 yaş üstü gibi bu :) Yorumla Miss_Brunette +1 yıl ya deme öyle leopar çok severim ben bide küçük severim küçük cantalara büyük cüzdan sığmıyor çünkü 🙈 Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. severim. 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl Mükemmel Yorumla
İamedyline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Çantayı bile zorunlu olmasa kullanmam. Cüzdan taşımadım hiç 1 7 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl çok sexy dicemde yakışmaz :) Yorumla İamedyline +1 yıl Bana her şey yakışıyor merak etme 😎😂 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl bana yakışmaz :) Yorumla İamedyline +1 yıl Tabi 😏😂 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl yaşlı evli barklı çoluklu çocuklu torunlu enişteli adamım ben :) Yorumla İamedyline +1 yıl Orasını sen bilcen 😂 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl üşendim not bekarım :) Yorumla
ordinarygirl123 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben çok severim ama öğrenci olduğum için içi pek dolu olmuyor :) 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl kader :) Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Cüzdan kullanmayı seviyorum para buruşmuyor , cebe para sokmayı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
DestineSia Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Mecburiyetten cantamda bulunmakta 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl kader Yorumla
StolenPazZO Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl sevmem ya kagıt para doluyo ondan sonra 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl sen saf altın bozukluklarla gezdiğin için mantıklı zaten :) Yorumla
MEfEA Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kart taşımak için kullandığım küçük birşey var 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl kart sıkıntı manyetik alanı çizilir falan onun için kullanılıyor zaten Yorumla
TheGhostUsta Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kullaniyorum ama tasimiyorum 1 5 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl o nasıl oluyor Yorumla TheGhostUsta +1 yıl Ya kimlik felan kaybolmasin diye cuzdana koyuyorum cuzdanda evdeki ic camasirlarimi koydugum cekmecede hic yanima almadim bile 😂 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl hahaha Yorumla TheGhostUsta +1 yıl Ama gecen polis cevirdi kimlik olmayinca bir fircaladi 23 yasindasin kimlik tasimaz mi adam falan diye 219 lira cezasi var ohaldeyiz falan sonra o gunden veri ufak bisi aldim banka kartiyla ehliyeti tasiyorum Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl mantıklı valla 48 saat sorgusuz atarlardı Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kullanıyorum. 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl uvvv Yorumla
Delibrahim_ Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl yok kanka sevmem 1 1 Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl sorduk mu oğlum :) Yorumla
TokEvinAçKedisii Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sevmiyorum kullanmayı zaten nakit taşımıyorum. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar