Bazen ölmek istiyorum derincesine bir uykuda kalmak ve hiç kalkmak istemiyorum. Sİzdede oluyor mu ?

Neşeli ve hayata bağımlı bir insanken neden bir günde tersi olur. Bu gün kendimi çok kötü hissediyorum. Bizi bir robottan aynı yapan ne varsa yokmuş gibi yaşıyoruz. Bunu söylediğimde bir robottan nasıl robot olunmayacağına dair ders vermeye kalkışanlar olacak. Hiç bir şeyin farkına varmadan size gösterilen yolda ilerliyorsunuz. Tıpkı sürdüğünüz arabayı sadece sürmek istediğiniz için. Hiç arabanın nasıl gittiğini araştırdınız mı? Sadece temel yapı taşlarından haberiniz var motor benzin vs vs Tüketirken bile düşünmüyorsunuz. Robottan farkınız yok , Robottan farkımız yok :( Her şey güzel gidiyordu. Çocukluk arkadaşımın Sınıfta arkadaşım kek verdi ve içinde meruhana maddesi gibi bir şeyin olduğunu söylediği keki yiyene kadar. Şu an kendimi kötü hissediyorum sanırım ölmek istiyorum hap içsem acaba çabuk acısız ölür müyüm? intihar etmeyeceğim gerçeği var bide ortada ailemi böyle bırakamam. Onlar olmasaydı Tanrı şahidim bir dakika bile düşünmezdim şu an. Üstümde ki baskı hafif gibi gözüksede o kadar ağır ki belkide beni buna iten şey üstümdeki baskı benden beklenenlerdir. Ne amaçla yaşıyoruz? Robot gibi çalışıp yiyip içip çoğalıp ölmek için mi? Hayatın anlamsızlığından , yapman gerekenlerden ve düşünmekten biraz daha kaçınmak için bu yorumu okuyorken bununda hiç bir işe yaramadığını gerçekten kendi çapında bir şeyler başarabilsen bile öldükten en çok 3 nesil sonra unutulacağı ve zaten her şeyin olup anlamsızlaştığı gerçeği yüzümü tokat gibi çarpıyor.
Bazen ölmek istiyorum derincesine bir uykuda kalmak ve hiç kalkmak istemiyorum. Sİzdede oluyor mu ?