o kızdan soğur musunuz?
kızdan hoşlanıyorsunuz ve kız sizden hoşlanmadığı için size umut vermemek adına sizi görmezden geliyor..
kızdan hoşlanıyorsunuz ve kız sizden hoşlanmadığı için size umut vermemek adına sizi görmezden geliyor..
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok seviyorsam soğumam heralde, aslında şu an başımda öyle bişey var. Tabii bunun sebebi, kızın ilk tanışmadan önce nasıl hep bana yaklaşmaya çalıştığını, bana nasıl baktığını ve ilk konuşmamızda nasıl gözümün içine bakarak güldüğünü biliyor olmam. Soğuk davranmasının altındaki nedeni bulmaya çalışıyorum. Ama eğer baştan hep soğuk yapmış kız varsa o ayrı...
soğumaya çalıştım ama beceremedim, 9 sene peşinden koştuk, şimdi başkasıyla evleniyor, inşallah sonu hüsran olmaz diyorum
Allah yardımcın olsun.. inşaallah soğursun
sağol, ama onu gördüğüm müddetçe zor gibi geliyor
bir süreliğine uzak bir yerde kal bir kaç aylığına. hayatında onun için yerin olmadığını anlarsın o zaman inşaallah
aynı yerde çalışıyorum
olsun. bence maddi imkanın varsa kendine güzel bir tatil yap arkadaşlarınla..
Valla o beni görmezse bende görmem. Ne yaparsa aynısını bulur karşısında. Ne kadar seversem seveyim. Uzak dururum.
tamamda ben umut verecek bir şey yapmadım😒 şimdide istemediğimi görsün ve bilsin istiyorum onu hiç kırmayacak bir şekilde..
Sen normal takıl o sana acılmaya gelince direk söyle. Eğer böyle devam ederse yanlışlıkla falan göz göze gelirsen direk bağlanabilir. Kısaca takma.
şahsen ben nazdan hoşlanmam beni seven benimle olur zaten hoslanmıyor ve beni umursamıyor ise o kendi yoluna ben kendi yoluma tabi herkesin tavrı ve kişiliği bir olmadığı için fikirler de bir olmaz
o kız beni istemiyorsa ben hiç istemem üstelemem yapışmam arkasından koşmam yani
onu kırmayacak şekilde nasıl belli edebilirim?
istemediğimi nasıl belli edebilirim
bişey yapmana gerek yok
zaten görmezden gelip istemediğini belli ediyorsun
o da anlar herhalde
Ben neler gördüm kız yazmasın gerçekten seviyorsa bekler ama şöyle bir durum var umudu kalmadığı zaman yani seni başkasıyla gördüğü zaman ve mutluysan sesini çıkarmaz unutur
Soğumam ama ilgimi keserim
ondan hoşlanıyorum diye onunda benden hoşlanması mecbur değil
Ondan hollanıyorsam onu rahatsız etmek istemem
Kısacası Bu sorunun Cevapını vereyım Beni sevmeyen benden uzak olur umursamam :)
seven insana ne yapsan boş aşk işte napcan kovsan bile gitmez
her zaman 1-0 önde olurum o görmezden geliyorsa ben umursamam var mı yok mu anlamaz bile.
Bende onu umursamam bu şekilde ikimizde birbirimizden soğuruz
Fazlasıyla gururlu biriyim beni görmezden geleni ben hiç görmem
ben soğumam lanet olsun :/ çok savaşçı bir ruhum var savaşırım
Normal olarak sogur insan kimi 1 haftada kimi çok aşıksa bir kaç ayda ya da daha uzun surede. Aranizdaki iliskiye ve karsindakine bagli
Bir kere soğursam g. tüne güneşide soksa ısınamam.
ne yapmam lazım onun benden soğuması için? ben onu kırmak incitmekte istemiyorum çünkü aynısı benim başıma gelsin istemem..
Bence senin birşey yapmana gerek yok karşı tarafın bu durumu algılayıp son noktayı koyması gerekiyor. ya da bu durum onu rahatsız edecek safaya gelene kadar bekleyeceksin onun bitirmesini bekleyeceksin. Zor bir durum hassas biri değilse en kolay yolu konuşup ikinizinde kendi yoluna devam etmesi.
çok hassas olduğunu biliyorum.. inşaallah başkası bir an çnce hayatına girsin diye dua ediyprum😔
önerilerin için çok teşekkür ederim
Aşk sevenede zor sevmeyene de yapacak birşey yok hayat uzun daha neler çıkacak karşımıza ☺️ rica ederim iyi geceler
teşekkürnederim tekrardan😊 sanada iyi geceler
☺️☺️
benim başıma geldi bu olay unuttum zamanla
Fazla naz aşık usandırır
ben hep bunu yaşıyorum
derken? nasıl karşındakini kendinden soğutmayı başarıyorsun?
Umrumda olmaz ki o
ama beni rahatsız eden şahıs beni hem normalde hemde sosyal medyadan takip ediyor😒
o sosyal medya için çözüm👍🏻 ya reelde?
benden hoşlanmasın istiyorum. ama onu kırıp incitmeyecek bir şekilde olsun istiyorum çünkü aksi takdirde bende yaşattığımı yaşarım..
sg mk kaşarı derim
o senden terbiyeli..
o sondon torboyolo..
kimsenin egosu tatmin edemem hata bir kez yapılır
ego tatminiyle alakası yok. bir kız mecbur değil birinden hoşlanmaya yani karşılık vermeye..
karşılık ver demedim ki zaten
görmezden gelmeye başlarsa demişsin. başta normal sonradan bu davranışı göstermeye başlıyor demektir bu. en başından o tavrını koysa insan gibi davranılır
tamam işte demek istediğim o küfüre laik olacak bir şey yapmadı kız..
o zaman kız çocuğa desin
başta böyle umutlanacağını bilmiyordum normal davranmıştım her arkadaşıma davrandığım şekilde..
uzaklaş o zaman anlamazsa de.
çocuk çekingen ve açılmadı bana.. nasıl söyliyeyim ki bunu ona.. hareketlerinden çok fazlada belli ediyor..
yaşı kaç çocuğun ve üni mi lise mi
yaşı 28. unide okuyor benim gibi. bölümlerimiz farklı sadece
28de cokmus denmez öylede. karsina alip konuş o zaman anlat. anlamazsa ulasamamasini sagla sana
tamam çok sağol tavsiyelerin için. inşaallah soğur benden kırışmayacak bir şekilde..
kırılmayacak bir şekilde*
daha cok sovdum ama ne demek 😂
olsun yinede😂
cok tepkiliyimde terketti biri öyle
tepki göstermende sorun yokta sadece küfürlü argo kelimelerini sarfetme..
arada geliyorlar öyle sorry
önemli değil:) hatanı kabul ediyorsun ya önemli olan o
her zaman böyle iyi bir insan mısın arada zıvanadan çıktığın oluyor mu. iyi bir insanmışsın gibi geldi.
zıvanadan çıksam bile kontrolumu kaybetmemeye çalışıyorum.. ben çok hassas olduğum için kelimelerime çok daha dikkat editorum kimseyi kırmamak adına. teşekkür ederim iltifat olarak kabul ettim:)
Sekimde olmaz pek
Bana baska kiz mi yok
güzel bir bakış açısı👍🏻 ama beni sürekli takip ediyor.. sosyal medyadanda fake hesapla takip ediyor😒
Seninde canin cehenneme
Aynen
Basarim tekmeyi uleyn
Dahada umursamam
Hiç iplemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?