Girenler kaç puan alabildi ?
Önerebileceğiniz bir yayın, eğitim seti var mı?
Sınavlar hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Önerebileceğiniz bir yayın, eğitim seti var mı?
Sınavlar hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ielts yds denklik cetvelini ösym değiştirmeden önce yds den daha kolay bir sınavdı (sınava girmedim videolar ve girenlerin yorumlarından edindim bu bilgiyi) ancak şu an sanırım yds den daha kolay olduğu söylenemez. Tabi bu denkliği önemsemiyor olabilirsin ancak Türkiye de bu çok önemli bir kriter... Toefl'ın ielts ten zor olduğuna dair hiç şüphe yok. İngilizce seviyen upper intermediate''in altındaysa kursa gitmende fayda var diye düşünüyorum.
dil kursuna gittim genel ingilizce kursu. şuan sözde advanced ancak ben hiç kendimi öyle hissetmiyorum okuduğumu çevirmek tamam ama konuşmam yavaş ve hızlı konuşmaları anlayamıyorum. grammer tam ama kelimi bilgisi de advanced seviyesine göre geride
Cümlelerinden altyapının yeterli olduğunu düşündüm, ieltse yönelik bir kursa devam etmen faydalı olur diye düşünüyorum. İstekli değilsen bu konuda, yabancı bir arkadaş bulup pratik yapmalısın
kesinlikle sınav yönelimli kurslara gideceğim sınav ingilizcesinin belli tüyoları var sıkı bir çalışmayla ile de halledilebilir umarım isteksizlik yaşamam.
Harika bir karar, genel ingilizce kursunu takip edecek sabra sahip olduğuna göre başarmaman için hiç bir engel yok... Şimdiden tebrikler.
ielts toefl'dan biraz daha kolay. toefl da reading, listening, writing ve speaking var sanırım. ieltsde eksik olmalıydı. veyahut soruları çok basitti.
Speaking toefl da bilgisayar karşısında 45 sn (15 sn düşünme, 30 sn konuşma), ielts de karşında biri oluyor.
bir yıl önce o kadar çok araştırdım ki. kız arkadaşıma boğaziçi prof. dışında başka bir sınav bulmak gerekiyordu. boğaziçinin proficiency sınavı daha da zordu. diğerlerine yönelmek istedik ama diğerlerine de en baştan çalışmak gerekiyordu. Neyse ki geçti ve ayrıldık. sanırım düzen kurana kadar beraberdik .) herneyse konumuz bu değil. araştırmalarıma göre ielts 2 beden daha basitti. Prof 'dan f1 alan bir öğrenci ielts de 103 almıştı sanırım.
toefl dır o ielts en fazla 9 . 120 üzerinden 103 çok iyi bende boğaziçine başvurmayı düşünüyorum doğrusu.
uyuzluk yapıyorlar işte
Ayıpsın.. Cambridge %100 başarı sertifikam var kapı gibi :) iş basvrularında en önde durur :D
Oha mesaj atarmısın özelden ablacım
sebep :D
Ahahahahahaha
18 yaşındayım unıversıte ıcın bazı seyler soracaktım yanlış anlama
sor burdan :D
Üniversiteyi ingilizce mi okudun
Burdan soramam :((((( yermeyeceğiz merak etme
Dil ağırlıklı
Ben %100 türkçe okuyorum, lisede hiç önemsemedim şimdide 1 yıl gibi bir vaktim var kara kara düşünüyorum
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar