Annem yemek yapmıyor yardın edin?

Merhaba uzun zamandır düşündüğüm şey artık içime tak etti ya anneme söyleyip kalbini kırıcaktım ya da sağa sola yazıcaktım. Kendisi çalışmıyor , çoğu zaman mahallede komşuya gidiyor ama asli görevlerini unutuyor. Şimdi diceksiniz kimsenin sana yemek yapmak bir görevi yok bla bla bla. Madem öyle borcu olduğu zaman firmalar ondan habersiz beni arıyor elimdeki tüm parayla borçlarını ödüyorum. Haberi olunca da babam vermiştir diyorum. Paraya ihtiyacı olduğu zaman veriyorum üstelik öğrenciyim kaç defa fedakarlık yaptım sayamam. Yemek konusuna dönersek benim için ayrı önemi var yemeğin çünkü :benim şu dünyada yapmayı en çok sevdiğim şey spor ve senelerdir uğraşıyorum, yaklaşık 4 aydır bazı işler yüzünden bıraktım vücut geliştirmeyi ve kendim yemek yapıyordum işlerim dolayısıyla yemek yapmayı da bıraktım ve şu anda 6-8 kg verdim görenler şaşırıyor. Afedersiniz sabah kahvaltısı diye bir şey yok resmen dolapta hazır olan 3-4 tane şeyi koyuyor yersen ye ondan sonra gece 9 hatta 10'a kadar yemek yok. Ben günde 6-7 öğün yemek yiyen insanım hesap edin durumumu sürekli açım , bitkinim , moralim bozuk. Yani gün içinde sırf kendime yaptığım yemekleri (özellikle uyarıyorum spor yaptığım günlerde ihtiyacım oluyor "siz kendinize başka yapın bu yemekler anca bana 2-3 öğün yeter"diye) gidiyor akşam yemeğinde bir çorba yapıyor gerisine benim yaptığım yemeği koyuyor. Bende bir şey demiyorum benim yemekleri de yiyorlar ben de anca 1 er tabak yiyebiliyorum 10 saat aç kalıp yine aç yatıyorum. Ne laftan anlıyor ne başka bişeyden sinirlenip dile dökünce "ben bütün gün ev işi yapıyorum vaktim olmuyor"der. Umrumda bile değil 2 günde bir aynı yeri temizleyip duruyor takıntı olmuş kirli bile değil üstelik. Daha geçen hafta spordan geldim eve, uyumuşum akşam 9 da kalktım 10 gibi mutfağa gittim bir çorba bide pilav vardı babam geldi onlar bozulmuş annen söyledi dedi. Gittim bozuk yemekleri yedim sinirden. Bozuk olduklarından haberi vardı ve gece 10 da komşudaydı. Bu arada annem kötü bir insan değil.
Annem yemek yapmıyor yardın edin?