Annem hiç yemek yapmıyor?

Ben şehirdışında okuyorum yazın ailemin yanında oluyorum annem evde yemek yapmıyor benim yapmamı bekliyor ya inanır mısınız bir sucuklu yumurta yapmaya bile üşeniyor ben sabah geç kalkarım annemle babam erkenci erkenden yaparlar kahvaltılarını sabah patates kızartmış babam hep çiğdi diyo kütür kütür yedik diyo ben her yemeği güzel yapıyorum 21 yaşındayım annemin yaptığı yemekleri de beğenmiyorum ki zaten yaptığı yemek yok çok nadir diyo ki bana bana dolmabiber yap sen neden yapmıyorsun neyin eksik benden ben de yemek yapsam aç kalıcam dün 4 buçukta eve geldim dışardaydım annem de bir yere gitti ben geldiğimden babam gelmiş diyo niye yemek yapmadın annem evdeydi o neden yapmamış akşam yemeğini yanlış anlaşılmasın ben yemek yapmayı seviyorum ama anne ben miyim o mu ve güzel yemek de yapamıyo millet annem şunu güzel yapar bunu güzel yapar diyince ben sessiz kalıyordum ya her malzeme var herşeyden var ama yapmıyor işte Lisede ben yurtta kalıyordum Farklı ilçede okuyordu Arkadaşlarımın anneleri bişeyler yapıyodu ben de kendim yapıp annem yaptı diyodum nolcak bu böyle
Annem hiç yemek yapmıyor?