Aynur Yıldırım, cüce kelimesinden hoşlanmıyor. Kendisini tanımlarken "ufak, tefek" demeyi tercih ediyor Bana ``Cüce Demeyin Ufak Tefek Deyin``

Arkadaşımdır kendisi.. Burada görünce çok şaşırdım. Hem başarılı bir tiyatro oyuncusu hem de son derece güzel karakterli bir hanımdır. Masaj terapisi sınıfının beyaz sakallı öğrencisi S... r ona sevgi ve saygılarını sunuyor. Kendisine herkesçe çok sevildiğini tekrar hatırlatmaya gerek yok tabii :)
kimse kusurlarinin gozune sokulmasindan hoslanmaz, hakli kadin
Hiç kimse dört dörtlük değildir. Allah yardımcısı olsun. Kimseyi kınamayın bu hayatta. Bence böyle çok güzel bir bayan. Hayatta başarılarını dilerim.
eywallah
Cevap
2Cevap
Yine aynı manaya geliyor
bencede
Olabilir bunun neyini soruon sen simdi
ufak tefekte aynı kelime değilmi hatta daha kötü işe yaramaz önemsiz demek
daha kibar geliyor kulağa o yüzdendir
peki o zaman
Tanımıyorum zaten kendisinu
bende tanımıyorum ama cüce işte ne diyelim yani
Yani
cücelik tabiri diye birşey var ben bu kadına öyle derdim yani cücesin işte kabullen
kardeşim resmen engeli olan bir bireye özürlüsün demek ile aynı bu ne kin ne bu öfke onlara şunu desen daha doğru olmazmı kısa insan bak vurguluyorum insan ! yazık umarım geninde bu rahatsızlığı taşımıyosundur hatırlatayım bu gene sahip bireylerin ebeveynlerinin %80 sağlıklı %20 ise hastalığa sahip hem cüce demen ne alaka abi aynur hanım demen yeterli olur bence
çok tatlimis
:D :
Kimsenin cüce demeye hakkı yok
öyle ama cüce işte
Boyu kısa olabilir ama o kendisini yaratmadı cüce biraz morel bozucu küçük düşürücü
ufak tefekte aynı değilmi peki işe yaramaz demek ufak tefek
Tamamda sanane senin öyle konuşmaya hakkın yok
peki kardeşim niye sinirleniyonki
Sinirlenmiyorum benimde boyum 1.70 kısayım insanlara lakap konulmasından hoşlanmıyorum
170 kısamı bilader bende 170 im
Haklı 🖒🖒🖒
ama cüce değilmi bu cücelik tabir değilmi
Değil ufak tefek sadece
peki öyle olsun öyle zaten :D hayırlı akşamlarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar