Bu benim mutluluk manzaram olsun, iki masum şey, dudaklarındaki masum gülümseme ve güven hissi.
Sahi, bu belki de en masum mutluluk manzaralarından biridir. Peki, ya sizinki?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nefesi nefesine karışmış onun başı omzunda en çok olmak istediği yerde sen huzurlu o huzurlu gözlerin ağırlaşıyor ve onun uyanmaması için hiç hareket etmeden öylece uyuyakalıyorsun...
Kardeşime masal anlatırken yanında uyuya kalan babam ve kardeşimin görüntüsü, sessizce kapıyı, ışığı kapatıp huzurla odadan çıkma hissi :)
Köpeğim olunca çeker atarım bende
Bir köpeğiniz olmadan da bizlere bahsedebileceğiniz bir mutluluk betimlemeniz elbet vardır, olmalıdır.
değer verdiğim arkadaşlarım var onlarla birlikte vakit geçirince mutlu oluyorum boş boş otursak bile insan mutlu oluyor oldu mu bu?
Pek tabii
zorla betimleme yaptırdın ya helal olsun
Zorla değil, yapmak zorunda değildiniz
ama yönlendirdin beni yorumunla
Yönlendirmek ve zorlamak aynı şeyler değildir, bilirsiniz.
Lakin sizi yönlendirmiş de sayılmam, sorduğum soruya cevap yazmanız gerekirken farklı bir yorumda bulundunuz. Ben de yapacak bir mutluluk betimlemeniz olmadığını düşündüm, size böyle yönelttim sorumu. Bir insan karşıdakinden yalnızca bir şeyler rica edebilir, o da gerekli yerlerde.
sonuç olarak farklı bir yorumda yapsam betimleme yapmadım senin sayende yapmış oldum o değilde bu kadar ince detaylı düzenli yazan birisini ilk kez gördüm buralarda
Sorumun asıl cevabını benim sayemde vermiş olsanız da teşekkür ederim, diğer iltifatlarınız adına da. Ve, yeni gelmiş sayılırsınız eminim ileride görürsünüz, buralarda da çok değerli insanlar var.
görürüz inşallah
Cevap
0Cevap
Yaa ne kadar tatli cok duygulandim... Kedileri ve brbekleri cok severim kiyamam onlara cok masum... Cocuklari ve hayvanlari incitenlerin Allah belasini versin
Çok hoş bir soru
Kendimi onun çenesini usulca öperken dışarıdan seyretmek..
İçimi titreten bir manzara
Ben ve sevdiğim kisi yanyana
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?