Bu resmin Abidin Dino tarafından Nâzım Hikmet Ran’ın ‘Sen Mutluluğun Resmini Yapabilir Misin Abidin?” sorusuna yanıt olarak çizildiği iddia ediliyor.
Peki sizin mutluluk resminizde neler var?
Bu resmin Abidin Dino tarafından Nâzım Hikmet Ran’ın ‘Sen Mutluluğun Resmini Yapabilir Misin Abidin?” sorusuna yanıt olarak çizildiği iddia ediliyor.
Peki sizin mutluluk resminizde neler var?
Talih insana bütün nimetlerin verse, onları tadabilecek bir ruh gereksinimini ortaya çıkarır. Bizi mutlu eden, bir şeyin sahibi olmak değil tadına varmaktır.
Bu yönde gözümüz görmez, dilimiz tat, zihnimiz his, ruhumuz sevgi, kulağımız duyma öğelerini toparlayıp ortaya çıkanın yansitmak gerekir renklerimize..
Sahip olduğumuz şeyler çok kıymetli. Ailedeki sıcacık bir an, bazen yemek masasındaki ufak bir detay, bazen baktığımız bir gülüş..
Aslında hepsi özel ve kıymetli , görmesini, daha doğrusu bakmasını bilene.
Mutluluğun yolu aslinda, mutluluğun kendisinin bir yol olduğunu bilmekten geçiyor. Bunun için de çoğumuz tüm gerekli şeylere sahibiz. Ve şükürle desteklenmesi lazım.🙏🏻
Bazı anlar, yerler, insanlar.. kendiliğinden güzeldir. Mutluluk durur orada öylece. görebilirsen şayet, hayat o resmi çizebilmen için yeterince cömerttir.
Cevap
6Cevap
Benim için mutluluğun resmi yok..
Mutluluğumun resmine konu olacak şahıslardan ikisi okulda. Biri de yeni geldi eve. Ben de onlara kek yapıyorum şimdi.
Elhamdülillah daha ne olsun☺️
Bir çiçek resmi çizerdim
Çünkü bir çiçekle mutlu olabilen insan mutluluğu hak ediyor demektir.
Bence akşam masa kenarında sevdiklerinle çay içerek sohbetleşmek
Sevdiğim insanlar, bolca para, sağlık ve hayvanları çizerdim..
Kalabalık Aile resmi olurdu depremde kaybettiğim yakınlarım..
kesinlikle şu 😂😂
Bu resim bende vardı
En İyi Cevaplar