bilmeyenler için psikolojik bir hastalık.. Takıntı hastalığı... geceleri korkuyorum... önerileriniz varmı?, pek görüş gelmeyecek olsada sormak istedim..
Obsesif Kompulsif Bozukluk hastalarına öneriniz ne olurdu?
Neden korktuğunu ve korktuğun şeyin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulamalisin Takıntı bozukluğu sadece sebeb yoktur kişi de düşünce veya algı bozukluğu sonucu vardır gittiğin Dr sana ne düşünceler verdiğine dikkat et kalkanları indirerek Ve ilaçlar kullandığın sürece iyi gelir sonrası yine aynı Korkunun psikolojisi kitabını öneririm size
Elinde Tesbih Sallayan Biri. Tamir Yapan Usta. Düzensiz Olan Her Türlü Nesne Arkamdan Birilerini Yürütmeme. Çizgiye Basmadan Yürümek :D Ben ce Algılarım Daha Meşgul. Gece BiriGelcekse Açarım bir Kola İçeriz Birlikte Derdim :D
Açıkcası şöyle oldu bir ara düzeldim gibi oluyordum ama sonra en ufak bir şey 2-3 hafta takmama sebebiyet oluyordu bu dönemlerde sevdiklerime yapmadığım en küçük hatalarımı sanki ihanet gibi algılıyordum sonra düzelmeye başlayınca daha bir seviyordum sonra sevgim insanlara bitiyordu böyle bir döngü vardı psikologda teşhisi koymuştu ama gitmedim annemle hep konuştum yeri geldi kendimle konuştum başarıcam diye zaman zaman azaldı takmalar sonra aklıma gelince bunların sadece bir düşünce (ben düşünce takığıydım) diye hep geçiştirdim gelmediler ve bayadır yok..
En İyi Cevaplar