Elveda zamanı geldi mi? Evet, canlar ciğerler ben gidiyorum arkamdan sakın hâ Yas tutmayın göz yaşı akıtmayın. Sanki çok umrunuzdayım ya Masalı ismini Bir Optimist'in göz yaşları koyuyorum. Aranızda çok kaliteli insanlar var tanıdıma çok sevindim. Allah razı olsunuz sorularımı yanıtsız bırakmadınız... Kiminiz üstad dedi bu haylaz karamsar delikanlıya kiminiz oğlum sende ne çekişsin be dediniz. Farkın değilsiniz belki sorduğum her soru "İnsanlar" diye başlar. Benim şahsıma ait sorularım kızlar/erkekler diye ayrılır. Ben, sadece insanların söylemek isteyipte söyleyemediği Hayatın binbir derdiyle savrulan hayatların sesi olmak istedim. Zorluklar, acılar, hüzünler tamamen bana ait değildi. Hepsi hayattan koparılmış tüm insalarındı. - Peki sizce PesimOptimist yürekleri fethetti mi? Son söz: Ben, kelamdan olma bir cambaz. İnan benim oyunumda iki dilbaz aynı ipte durmaz. ♤♡♢♧☆Pesimist☆♧♢♡♤ #PeSimist.!
Güncellemeler
+1 yıl
Döndüğümde söz sevdiğim abilerimi, kardeşlerimi, ablaları eklicem.😊
Elveda deme vaktim geldi çattı! Bir masalın daha sonuna geldik! Sizce
"PesimOptimist "Ks canların yüreklerini
fethetti mi?
Burasi cok tuhaf bir ortam 😮 insanlar aile gibi olmuşlar. Bu gece anladim ki benim ulkemin insanlari cok sicak kanli ve yeni nesilde ne kadar vurdum duymazlik olsa da yine de Atalardan kalma genlerden aktarilmaya devam eden sicakkanlilik hâlâ asimele olmamis 😊 sizleri tanimiyorum, ben bişeylerin yine sonuna yetişebildim, herzaman olduğu gibi.
Seni kardeşim gibi sevdiğimi biliyorsun ablam, insallah aldığın karar seni mutlu eder. gitmene gönlüm razı değil ama burdayız biliyorsun işte herzaman yanındayız Allah'ın izniyle. Allah her daim seninle olsun kardeşim :-)
Sitede bir avuç düzgün insan var zaten. O avuçun içinde değilim o ayrı konu 😄 Sen de gidersen daha tadı tuzu kalmaz buraların. Tabi sırf bu bencil isteğim yüzünden de kal diyemem sana. Gitmen daha hayırlı bu değişik yerden. Keşke ben de pat diye bırakabilsem de kurtulsam. Yolun açık olsun dostum 😊
Bu sitede kaliteli insanlara pek yer yok kardeşim inan sende öylesin😊 sana tavsiye soru ve bence yaz iyi felfese yapıyorsun 1-2 Aya kalmaz fenomen -editör olursun 😊
Ben vedaları sevmem albayım. Hiç gitmesin insanlar. Hele gelmemek üzere giderlerse, çok üzülürüm albayım, dayanamam. Gelmemek üzere gidenler çok sevdiklerim olur genelde. Bir de bir hikâye bırakır ki geride, noksanlığın daniskası içinde. Ölse, öldü dersin, ama ölmez onlar. Ölmesinler de. Ölürlerse bir kere daha üzülürüm. Çünkü koklayamazlar bir daha çiçek. Yazık olur.
Şu üste mavi yazıyla yazılmış PesimOptimist niki görüyor musun? 😊 O sıradan bir nik değil Benim hayatımın bir anda değiştiği bir nik Bir duygudan çıktı Her baktığımda iki dünya arasında nasıl çakıldığımı görüyorum.😊 Benim özümü, derinliği mi hazine misali saklanan O 13 harflik isim başlığı bir göz yaşıyla yazıldı😊
Valla kardeş gelip okursan diye yazıyorum. Göz göre göre söylediğin yalanlara şahit oldum ve bu yüzden seni engelledim. Bu yüzden gönlümü fethedemedin. Yolun açık olsun ve dürüst ol bundan sonra.
Şunu bilmeni isterim bu sitedi ilk başka nikle üye olduğumda ilk sen bana yardımcı olmuştun çok eskiydi hatırlamazsın O günden beri ilk konuştum ilk ks üyesiydin Sana karşı içten içe bir hayranlık besledim Ama sen beni öteye itin Canın saolasın 😊
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Elveda deme vaktim geldi çattı! Bir masalın daha sonuna geldik! Sizce
"PesimOptimist "Ks canların yüreklerini
fethetti mi?
En İyi Cevaplar