arkadaslar en egolu bencil olan burç hangisidir
aslan
koç
boğa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aslan burcu egoludur, ama boş bir kuruntudan ibarettir genelde, çünkü sahip olduğu ego, hırstan gelir, hırstan beslenirler. mutlak ego ve sahip olduğu egonun da gerçekciliği bakımdan, biz koç burçları daha altı-üstü doludur. hırslarla değil, gerçeklerle egomuz tavandır
nasil gerceklerle anlatsana biraz egomu tatmin edeyim 😆 güzel seyler söyle
@_denizkizi_ biz koç burçları eğer iddialı isek egomuzu masaya yatırırız, ve asla geri adım atmayız, işte bu gururdur. hedefe odaklandığımızda yıldırımdan daha şiddetli ineriz, ortayı kargaşa haline çeviririz, ama yerimizde duramadığımız için enerjik yapımızdan dolayı sürekli yer değiştiririz, işte bu da bizi ''yenilmez'' kılıyor, çünkü aşırı merak+yenilik, inanılmaz bir uyum ve kırılamaz güç getiriyor, her şeyden kolayca sıkılmakta cabası, ama güçlüdür koç burçları, güçlüyüzdür
evet psikolojik açidan cidden güclüdür..
kolay kolay yilmayiz, herkesin yardimina kosar ama kimseden yardim istemeyiz, daima "kendi isimi kendim hallederim " kafasindayiz, sorumluluk sahibiyiz, kimseye boyun egmeyiz, haksizliga susmayiz, güclü karakterleriz gercekten 😆😆
@_denizkizi_ özellikle şüphe duygularımız çok fazladır, her şeye karşı şüphe besleriz, bu da olaylara karşı inanılmaz geniş bir yerden bakmamızı sağlıyor. çabuk kızar sinirleriniz, oysa sonra ne kadar çabucak geçiyor, bir ateş gibi, duyguları vura kıra açıktan bir şekilde yaşıyoruz gerçekten koç burcu olduğum için değil, ama değerlidir koç burçları. dünyanın kaderini etkileyebilirler, hitler, fatih sultan mehmet...
kesinlikle azim sahibiyiz 💪 istiyorsak yapariz nokta
Kova olmalıydı bence merhameti kadar egosu vardır aslında
aslan egolu arkadasim var havasinda egosundan ingin daglari kendi yaratmis burnu kaf daginda kendi bilir
Cevap
17Cevap
koclar cok mütavazidir kendi burcum diye söylemiyorum hic öyle ego yapmayiz yapana da sinir oluruz 😅
Burçların ego ile bir alakası olmadığını düşünüyorum
Ikizler bence. uyuz bir burc
Boğalar Pamuk prenses gibi..
Aslan gibi gözükse de boğa bence. Boğa
kesinlikle aslan en bencili koç ama
Yay. Ama burdaaa aslan
İnsanları burçlara göre mi değerlendiriyorsunuz?
ben koç burcuyum ama ego sıfır :)
sadece 3 burcu neden yazmışsın
Vay benim burcum yok sevindim bence koç
Aslan olmamın en zor yanı
Neremiz egolu abartmayın (aslan) 😕
Bir aslan olarak tabiki aslan
Boga 🙄
Koç.
Şerrefsiz koç.
Aslaaaaan 🙄
Aslan.
Burçlara inanmam