Babamin ben uyurken bana bakmasından Rahatsız olduğumu söyledim sizce yanlış mı yaptım?

Annem gece yüz üstü yatmis sabah belinin ağrıdığını söyledi. Babam da yüz üstü yattığın olmuştur dedi. Bende dedim yüz üstü yatmak bele iyi gelmiyor dedim. Babam. Da :" sende yüz üstü yatiyordun." Dedi. Bende akşam:" baba sen benim. yüzüstü yattığımı nerden biliyosun?"dedim. Sabah bir kargo gelmişti ona kalktığımda gördüm dedi. tamam da niye bakiyosun bakma hoş degil dedim. Ki ben boşanmış bir kadinim yaşım 25 olsa da... odama bakılması hoşuma gitmiyor. Bunu söyledim diye bir sürü söylendi ve ağlamış. Annem. de çok katısin dedi. Hayır dedim o beni yanlış anlamış ben fesatlık kastetmedim öyle dusunduyse onun sorunu ben onun ağlayacağı bişey demedim dedim. Burda ağlayacak bişey var mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hallettim ark. lar. . Sabah dedim :" ya dun beni yanlış anladın. Sabah a kadar kabus gördüm zaten dedim (kabus filan yok😅😜) sen benim o tarz bişey diyeceğini nasıl. Düşünürsün? Üslup sert olunca yanlış anlasilısiyor hep böyleydi yeni dehil biliyordun baba dedim. Öptüm filan... ben yanllis anlamismdir zaten öyle bişey oalmaz cünku demezsin dedi. E yani tabi ki dedimmm. Sıkıntı bitti şükür ki...
Babamin ben uyurken bana bakmasından Rahatsız olduğumu söyledim sizce yanlış mı yaptım?