Öğretmenlik mezunuyum iş bulamıyorum?

arkadaslar öğretmenim 2 yıl oldu mezun olalı atanamadım calismayada ihtiyacim var atanmaya calisirken bir yandan gezmedigim etüt merkezi kalmadi cevap deneyimin yok alamayız 😢tecrübem olmadigi icin geri cevriliyorum ücretli ögretmenliklere basvurdum cıkmadı ücretli öğretmenligin parasi düşükken o bile cıkmiyor siz düsünün belediyelere basvurdum onlardanda ses cikmadi ben şunu anlamiyorum ailemde ögretmenlik disinda baska yerlerde calismama izin vermiyor o kadar okuttuk diyorlar ama bir yandan ögretmenlik bulmami istiyorlar üniversitede en tembelimiz bile derslerini umursamayan insanlar bile bir dersanede calisiyo ben kendimi parcaladim dersleri geceyim aileme yük olmayayim diye ama nerde durumu iyi olan onlar bulabiliyo birde bikac arkaadasim var 2 yıllik bitirmis sınif ögretmenligi yapiyor orman mühendisligi bitiren arkadasim var bunlar ögretmenlik yapiyor bunlara cikiyorda bana niye cikmiyor anlamiyorum üstelik bu kadar ögretmenlik. mezunu olmama ragmen ihtiyacimda var aileme yük gibi hissediyorum yaşta ilerliyo evde hergecem aglamakli geciyor neden hep haketmeyenler iyi yerlerde artik onlarin ögretmenlik paylasimlarini görmekten icim. kan agliyor kimseyede derdimi anlatamiyorum buraya anlatmak istedim okudugunuz icin binlerce kez teşekkürler 🙏
Öğretmenlik mezunuyum iş bulamıyorum?