Tadı falan rezalet. Kokusu midemi alt üst ediyor. Nasıl içiyorlar bunu?
Hemde bira gibi bir lezzet varken...
Hemde bira gibi bir lezzet varken...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer link
Şaka bir yana rakıyı bende eskiden sevmezdim nasıl içiliyor falan derdim ama
başta yavaş yavaş başlıacksın yani az koyucaksın suyu bol tutucaksın 2 3 sefer bu şekilde gidince daha sonra daha fazla koyucaksın rakıyı o şekilde mideni alıştırıcaksın o zaman tam keyif oluyor
Biranın neresi lezzet lan bira içen adam ameledir litrelerce içiyorsun bir gram kafası yok hem o iğrenç tadı çekiyorum hem kafa yapmıyor 2 bardak vodka içerim daha iyi
Kafa yapmak için içki mi içilir? Git damardan eroin al o zaman. En iyi kafa onda.
Siz içki içmeyin rica ediyorum
Sen manyakmısın kızım kafa yapmak için içki mi içilir diyor ya ee başka niye içilir içki ? Tadı için içiyorsam gider kola içerim en kral içkiden daha güzel tadı var. Dediği lafa bak bir git :D
Yaşın kaç senin? 15 falan mı?
18 yaşındayım sen ne saçmalıyorsun ya gerçekten sabah sabah delirttin kafa yapmak için içki mi içilir ne mk niye içilir içki başka ?
Biraz daha büyü, damak zevkin oluşur.
Kafa yapması için illa içki içilmez. Ben mesela patates kızartmasının yanında bira severim. Ne kola, ne de başka bir içecek aynı zevki vermez. Onu ben şimdi kafa yapsın diye mi içiyorum. Hayır tadı için. Senin yaşın küçük olduğu için anlamazsın.
Ha sana tavsiyem şu. Kafa istiyorsan, içkiyle karaciğerine eziyet etme. Git ot iç, o alkolden daha az zararlı ve kafa da yapmaz. Hadi evladım
Merak etme içtim hepsini . Ben patates kızartmasının yanında skseler bira içmem acı acı o ne öyle herkes senmi insanların %90ı alkolü kafa yapmak için içer sen böyle biraz daha sosyetik kuul takılanlardansın tamam
Rom iç. Fikrin değişir. İyi günler :)
ex takılıyom kanka iyi günler xdxd
damak tadı tabi mesela bana da bira lezzetsiz gelir sevmem yani.rakıyı aromalandırma şansım var o yüzden gidiyor meze vs yanında olucak tabi yoksa tek başına pek bir anlamsız.
Votka, redbull ve vişne suyu karışımı favorim. Birayı da severim. Ama rakının tadı gerçekten çok kötü...
Cevap
29Cevap
Küçükken kola içince karnım ağrırdı. Sürekli içtikçe meyve suyu gibi gelmeye başladı. Zamanla bira da öyleydi. Şimdi meyve suyu gibi. Rakı da meyve suyu oldu artık. Ne kadar çok içersen o adar alışırsın. Tadında anormal bişey yok.
Sonuçta içtiğin su da biri yanıcı biri yakıcı iki elementten oluşan bir sıvı. Kanında dolaştıkça vücudun da daha anne karnında ona alışıyor. Olay sadece alışkanlık meselesi...
bira ile raki karsilastirip birayi ovmem rakinin icme adabini bilmedigini gosterir
raki surup gibi icilir koklamazsin tatmazsin , rakinin sorhoslugu guzrldir
ve raki icen bir kadin dunyanin 9. harikasidir
Katılıyorum.
Bira, Rom (bu müthiş bir şey zaten), Viski, Şarap, Votka, Tekila hepsi candır. Bi şu Türk zımbırtısı rakıyı sevemedim.
Anasonu herkes kaldıramaz =) rakı içerken nefes alırsan mıgden alt üst olur tabi.. rakıya laf yok lütfen
rakı içkilerin babasıdır herkez içemez öyle herkez sevemez:D
sen neyde mutluysan onu iç:d bana görede rakı zevksiz:D ama sorsan rakıyı tek geçecek insanlarda var renkler ve zevkler tartışılmadığı gibi alkollü içeceklerde tartışılmıyor galiba:D
içki kullanmayın .Allah a karşı gelmeyin.Kitapta açıkca yazıyor.İnkar da etmeyin isyanda etmeyin aklınızı kullanın.
Dedigin gibi raki hos degil. Icinde insanin migdesi yaniyo sanki. Amaa
Biranin tadida kötü asil ;>
hempsi kötü bence birayı da herkes içer oldu içki içmiyorum içsemde bira içmem yani :D
Zaten bira icip boşa agırlık yapan rakıdan anlamaz derlerr.
Hatta bir atasozü var hoşaftan ne anlar
biranın sidikten farkı yok ama rakı ona bin basar rakıyı her babayiğit içemez ondan sevmezler
Sen amele gibi bira içmeye devam et sen rakı içmesende olur
Bira mi ? O daha beter en ıyısı votka veya hiç içmiyeceksın
nasıl rezalet ya, nasıl zevk var sende :D Ayıp etmişin
eğer içki içseydim bu whisky olurdu öyle ucuz işlerle uğraşmam
içki içsem biradan başka bişey içmezdim.
birde yanında samsun 216 tam.
rakının tadı acı geliyorsa rakı içecek kadar acın yok demektir demiş üstad :)
Hepsi güzeldir, alkol candır <3
Katılıyorum. Vodka Viski ve Absenthe varken :))
zevkler tartışılmaz .
rakı varken biranın lafı olmaz ikisi çok ayrı şey
katılıyorum fakat bira da 3 ten fazla içilmiyor
Cevap vermeye değmez.
onun ıcındırkı erkek ıckısı derler.
rakı içmek erkek işidir
bira amele içeceğidir:D
Azının tadını bilmiyorsun
Bence hiç birinde bir lezzet yok :))
Rakı da bira da iğrenç.
Rakı ya laf ettirmem uleeen.. Kavaşeye bak..
Çoğu içkiyi denedim hepsinin tadı bok gibi.
Tekila en iyisi :D
İkisi de zehir
aynen
yooo çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar