+1 yılÇok kolay ama biraz tehlikeli sularda yüzmek denir buna...
1. 1 hafta-10 gün boyunca arayıp sorma ve o arayana kadar da sen arama. Eğer 1 hafta-10 gün içinde seni merak edip aramıyorsa zaten seni sevmiyordur erkek.
2. Erkeklerden bazıları kadının gözyaşına dayanamaz, gözyaşlarına sebep olacak bir konu bul ve akıt gözyaşlarını erkeğin avuçlarının içine. Yine umursamıyorsa bil ki yine sevmiyordur. Eğer kızıyorsa seviyordur ama sulugöze tahammülü yoktur. Eğer seninle üzülüyor ve ağlamana mani olmak istiyor ve seni elleriyle yüzünden tutup okşuyorsa has adamdır.
3. Çocuk gibi küs, tatlı tripler yap. Eğer bu konuda yine duyarsız davranıyorsa yine seni umursamıyordur. Eğer sana karşı olumlu-olumsuz tepkiler veriyorsa sana ilgisi ve sevgisi vardır. Daha çok var da biraz da siz yaratıcı olun. Alla sizi duygusal zekayla yaratmış ve bu konuda erkeklerden bir fersah öndesiniz. Hadi bakalım, beyni boş tutmamak lazım...
;)
Tehlikeli sular dememin sebebi de eğer erkek umursamaz ve yaptıklarınızı banal buluyorsa ayrılmanız an meselesidir.126 Yorumla
Soran+1 yıl1. ben bazen arayıp sormayı kesiyorum o bana bir adım atmadan ama gün içerisinde mutlaka konuşuyor benimle yani mesaj atıyor en azından gün içerisinde mesajlaşma dozumuz ne az ne aşırı normal düzeyde.
2.Ben ağladığım zaman bunu dikkate alıyor(özellikle nedeni kendisiyse) senin üzülmeni istemiyorum yapma kendini yıpratma seni üzgün görmek beni de üzüyor diyor ve ben düzelesiye kadar onun da morali bozuluyor.
Soran+1 yıl3.Triplere dayanamaz ben de pek trip atmam zaten ama en ufak trip de bile yeter artık moduna giriyor yarım saat 1 saat kadar konuşmuyoruz böyle bir durumda ama ne yapıp ne edip gönlümü alıyor yani yumuşayıp adım atan o oluyor.
Ama ben sevgisini biraz da olsun hissetmek istiyorum seviyorum diyor ama işte göstermiyor bütün gün o ayrı ben ayrı kanepede oturup film izlediğimizi biliyorum ya- +1 yıl
O zaman seninle elinle harmanlanması gereken bir erkek olduğunu anlıyoruz, anlatımından. Unutma kadın ve erkekler sevdiklerine sevdikleri oranda evrilirler. Yani onun huyuna gitmeye çalışıyrlar ama bunun için;
1. Değiştireceğine dair inancın olacak,
2. Değiştirmeyi isteyeceksin.
3. Azim-sebat-sabır üçlüsünü asla yanından ayırmayacaksın.
4. Ona ve kendine bunların değişebilmesi için zaman tanıyacaksın. Seviyorsan ve aynı oranda seviliyorsan bak gör istedikleri büyük oranda gerçekleşecek.
Soran+1 yıldeğişmesi için çok uğraştım asla sıkmadan zorlamadan böyle olmasını istiyorum bu hoşuma giderdi diyerek anlatmaya çalıştım ilerleme kaydettik ama çok az. 10 adır birlikteyiz 8 aydır böyle bir sorun var ama hakkını yiyemem eskiden hiç birşey yapmazdı şimdi yine tek tük yapıyor:) Benim sorunum beni sevip sevmediğinden emin olamamam bundan emin olsam razıyım istediği kadar zaman onun olsun ama bu belirsizlik çok zor
- +1 yıl
Sen sevmediğin bir insana katlanır mısın, senin cevabını ben vereyim; HAYIR. Emin ol erkeklerde sevmediği kadına tahammül etmez, hatta istediklerini yapmadığı gibi zıttını yapar. Bak sevgilin yine de senin istediklerini yapmaya başlamıştır. Hani diyorduk ya erkekler odundur diye, evet doğrudur erkekler odun. O zaman odunu bir heykeltraş gibi biçimlendireceğiz. Anlaştık mı? Ben bugün bu hale gelmemi 4 yıllık sevgilime borçluyum, onunla öğrendim çoğu şeyi. Ama çok sabretti.
Soran+1 yıleski ilişkilerindeki halini arada anlatır ama onlardan kazık yediğini söyledi aldatılmalar para için onu kullanmaları falan bu tarz şeylere çok tanık olduğu için artık bu hale geldiğini söylüyor ama beynimde çınlayan onları o karakterdeki insanları sevebilmiş ama bana gelince sevgisi bitmiş düşüncesi çok canımı yakıyor. artıları kadar eksileri de var ama hepsini birleştirip bir sonuca varmak zor olacak
- +1 yıl
İşte burada yanılırsın. Eskiyi unutturabildiğin oranda "HAS KADIN"sındır. Bir erkek için has kadın olmak en büyük şeref madalyasını takmak demektir. Bunu unutma.
Soran+1 yılBana sen onlardan çok farklısın çok iyi niyetlisin beni hiç sıkmıyorsun boğmuyorsun bu yüzden benim için değerlisin ama son zamanlarda sende biraz beni sıkıştırmaya başladın yapma böyle dedi. Önceden seni seviyorum lafını çok kullanırdım öyle hissederdim ama sonra karşımdakilerin kriterlerimin dışına çıkmnaya başladığını göre göre artık dememeye başladım sana söylemiyorum ama bu sevmediğim anlamına gelmiyor sadece artık gerçekten hissettiğim anda söylemek istiyorum her zaman değil dedi
- +1 yıl
Seni seviyorum deyip aldatmasını istersin,
Yoksa sevdiğini söylemiyor ama gözleri ve davranışları hep sende, bunu mu istersin?
Hadi bakalım?
:)
Soran+1 yılDün de vedalaşırken seni seviyorum dedi ben de tebessüm ettim bunu gerçekten içimden gelerek söyledim inan dedi ben deinanıyorum dedim. Çok karışık gerçekten ya ben birşeylere adım atsam o iş bozuluyor o yüzden ağırdan alıyorum artık dedi. Ben de sakın beni yedekte tutma birini bulunca bırakacağın kişi değilim dedim o da böyle birşey düşünmüyorum bunu en iyi ben yaşadım sana yaşatmam hislerim bitmişse giderim başkasını bulduğumdan değil dedi.
Soran+1 yıltabiki de davranışlarını isterim ben ama davranışları da yok işte ben de madem öyle bari sözel söylese ona da razıyım der oldum :)
Soran+1 yılha bu arada o seviyorum deyip ilgi gösterdiği kızları zamanında hep aldatmış bana öyle söyledi o zamanlar gençlik salaklık işte ama sana karşı asla böyle birşey yapmadım niyetim yok böyle şeylere diyor inanmak onu düzeltmek istiyorum ama dediğim gibi çok zor ve karışık
- +1 yıl
Bırak kim yalan söylerse yalan söylesin hepsi meydana istemeden çıkıyor. Yatsıya bile kalmadan. Şüphelerin üzerine sevginizi inşa etmeyin. Yazık ikinize de...
Soran+1 yılÇok mu ayrıntılı düşünüyorum çok mu derine iniyorum sizce? O bana hep çok gereksiz ayrıntılara takılıyorsun diyor mesela bir davranışı garibime gidip de sen böyle yaptın dediğim de çoğu zaman farkında bile değilim diyor. Acaba gerçekten ayrıntılara takılmak yerine akışına mı bırakmalıyımki?
- +1 yıl
Allah kadının duygusal zekayla erkeği ise zihinsel zekayla yaratmıştır. Aslında duygusal zeka zihinsel zekadan bir fersah öndedir. Yani kadınlar erkeklere oranla biraz daha zekidir. Bu demek değil ki kadınlar çok akıllıdır, duygusal zeka aslen kadınların detaycılığından ileri gelir. Erkek morfolojik ve yüzeysel kadın ise içsel ve özüne bakar. İşte burada paradoksa girmeyin. Onun dediği gibi; her şeyi bırak akışına. Detaylar da sen boğulma, onu da boğma.
Soran+1 yılçok haklısın aslında olacağı varsa olur olmayacağı varsa ne yaparsan yap kurtaramazsın biraz serbest bırakmak iyi gelecek sanırım bu kararı çok veriyorum ama bu kez umarım uygulayabilirim karşımdaki sevgisini belli etmeyen ilgisiz rahatına düşkün evliliğe karşı bir erkek modeli allah bana sabır versin o zaman :))
- +1 yıl
Belki de senin aşırı ilginden kaçıyordur; etki tepki meselesi. Ya da kaçan kovalanır meselesi. Biraz kendini geri çek. Rahat ol ve özgüveninle hareket et. Biliyorsun bizim kadınlarımızın en büyük eksiği özgüvenlerinin az olması veya olmamasıdır. :S
Soran+1 yılben ona karşı ilgili değilimki zaten bana ilgisiz yaklaşan birine ben ilgi gösteremem o elimi tutmazsa tutmuyorum tutarsa karşılık veriyorum hatta pek aşkım canım cicim bile kullanmam o kullanmasına rağmen. Karşımdaki nasıl yaklaşırsa öyle oluyorum o yüzden bundan sıkıldığını sanmıyorum
- +1 yıl
Al bir sıkıntılı davranış modeli daha; ya içinden geldiği gibi davransa. Sevgilim aşkım canım cicim demek içinden geliyorsa de ama bu illa hep onun ensesinde ol demek değildir. Sen bence biraz kafanı dinle, bir hafta arama ve aradığı zamanda bir zaman ver bana de.
Soran+1 yıliçinden geliyorsa söyler kullanıyor da zaten ama içinde mi geliyor bilemem tabi bu benim genel yapım karşımdakine göre hareket ediyorum eski ilişkimde birbirimize çok bağlı ve düşkündük ben de onun gibi sıcak davranırdım ama şimdiki erkek arkadaşım göstermediği için ben de ilgi gösteremiyorum salak yerine koyulmak istemem dediğim gibi yapı meselesi ve bu yüzden çoğu hislerimi içimde yaşamak durumunda kalıyorum
Soran+1 yılsabah whatsapptan günaydın mesajı attım sonra da telefonumun interneti kesildi mesaj atamayacağım zaten bakalım ne zaman geri dönecek sesimin çıkmadığını ne zaman anlayacak :)
- +1 yıl
Sen gereksiz kuruntularla kendini yıpratmışsın. bırak biraz kendini. Dinleeen. ;)
Soran+1 yılbence de en mantıklısı bu :)
- +1 yıl
Çık gez dolaş, acele etme, yaşın daha çok genç. Ben 36 yaşındayım, daha yürünülecek çok yol var diyorken sen böyle kendini sık boğaz edersen benim yaşıma geldiğinde kırışmış yüz ve vücut, beyazlamış saç ve erkekler tarafından istenilmeyecek hale gelmiş bir bayan olursun; rahat ol, sakin ol. Kendine saygı göster ve kendini sev. Her şey kendi yolunda ilerliyor. Ciddi söylüyorum; senin özgüven eksikliğin var! ;)
Soran+1 yılözgüven eksikliği değil de başka nedenler var bu da özgüvene yansımış olabilir tabi bilinmez :)
- +1 yıl
Hadi öyleyse silkin başla kendine sevgi yürüyüşüne, ben en büyük destekçinim!
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşındaki enkaz durumunda olan bizler gibi bir canlı. Hepimiz yaşıyoruz bu durumu, kadın erkek farketmemeksizin. Anladığım kadarıyla ruhsal boşluklarını doldurmanı bekliyor. Dolduktan sonrada ilişkiniz devam eder mi bilmiyorum ama enkaz olan insanlarla bir ilişkiye başlamak sayısal lotoda 6lı tutturmak gibi riskli. Kendimden biliyorum; hem enkaz oldum, hem enkaz birini tanıdım...
06 Yorumla
Soran+1 yılsevip sevmediğinden emin olsam çok rahat olacaktı ilgide istemiyorum sevgisinden emin olayım o da yeterdi ama emin değilim hiç bir zaman da olamayacağım sanırım hep gitmek istedim ayrıldım bıraktım ama o döndürdü sevmese niye döndürsün diyorum ama sevse de böyle olmazdı kırıcı olmazdı bir de ilişkinin ilk başlarında ilgiliydi üstüme düşüyordu sonradan böyle oldu
- +1 yıl
Bir abi olarak ikinize tavsiyem. Birbirinize zaman tanıyın. Zaman bilindiğinin aksine yıpratmaz tamir eder. Kişileri daha rahat düşünmeye sevkeder. En az 1 aylık bir zaman tanıyın ve iç dünyanızda bunun cevabını arayın. Bir de insanların fikirlerini alabilirsiniz ama her insanın kendi başına gelen aynı olayı birebir kopyalamayın. Çünkü hayat kendine özgündür, sen özgünlüğün oranında sevilir ve seversin. 1 aylık zamanda hatalarınızı bulun, zaten bulmayan kişi sevmiyor demektir...
Soran+1 yıldüşündüm bunu hatta kendisi de dedi madem olmuyor birbirimize zaman verelim biraz ben de düşüneyim sonra kararımızı verir devam ederiz dedi ama konu bir şekilde kapandı. Şimdi de bunu ona söyleyemiyorum o kadar çok ayrıldımki ondan artık o da bende bıktık bunu daha 3 4 gün önce konuştuk yine aynı konuyla gitmem iyice kızdıracak bekleyip biraz daha gözlemleyeceğim sonra dicem zaman verelim birbirimize diye
- +1 yıl
Çok ayrılmanın neresi kötü, bu sizin ilkel benliğinizin bir emaresidir. Yani gidince beni seviyor mu arıyor munun cevabını aramak demektir. Ah sizler ah, kalplerinizi keşke böyle şeylerle yormasanız. Ama genç olmanın adı bu işte. Kanınız deli akıyor, çok hareketlisiniz. Bizlerin yaşına geldiğinizde aşkın hiçbir şey olmadığını güven,saygı,sevgi ve empatinin daha önemli olduğunu hatta hatta huzur ve mutluluk için aşka kıyabileceğinizi anlıyorsunuz. Hadi bugün konuşun ve ayrılmadan zaman tanıyın...
Soran+1 yıltamam böyle yapayım o zaman teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, bir mesaj kadar uzağındanım. Abi olmak da abla olmak da bunu gerektirir. Sevginizi ve kendinizi tüketmemeniz dileğiyle...
+1 yılKimi insanlar sevgisini dışarı yansıtmaz içinde yaşar..
Her insan bir değil, yadırgamamak lazım.02 Yorumla
Soran+1 yıliçinde yaşasın ama ben öyle olunca da sevgisinden emin olmuyorum emin olsam sorun olmayacak zaten gerçekten zor bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBİ küçük çocuk bul 5 yaşında felan onu aşağı indir sokağa ve sevdiğin çocuğun görmesini sağla! ufaklıkla oyna şakalaş gül erkeğin dikkatini çek ama bunları yaparken asla sevdiğin kişiye bakma yoksa kaybedersin ! dikkat çek zamanla kendi dayanamayıp gelicek.. bunun dışında boşa uğraşma kendi gelmesinin dışında ya sen gidip konuşacaksın ya da hiç kkavuşamazsınız olur biter!
00 Yorumlaen iyisini yapıyorlar sevince çantada keklik olmaktansa veya terkedilmektense sevgisinin arasına güçlü duvarlar örmeli bir erkek en azından evleninceye kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılbu zamana kadar hep sevmiş hep ilgi göstermiş bana gelince mi bunlar tükendi? onun için yapmadığım şey kalmadı tanıdığı kızların birçoğuna göre daha üstüm kişilik açısından bunu kendisi söyler madem öyle birazcık bile hak etmiyor muyum ya ben şımartılmak istemiyorum sadece biraz ilgi günde bir kez öpsün bir kez elimi tutsun ama içten yapsın yeter diyecek hale geldim bu mu şımartılmak isteği
Soran+1 yılinan bilmiyorum allah kimseyi bu hale sokmasın psikoloji diye birşey kalmadı keşke seni sevmiyorum dese gerçekten sevmediğini anlasam da gitsem o zaman net olacak daha az üzülürdüm öyle mi böyle mi acaba diye düşünmezdim
Soran+1 yılonun cümlesini kullandın çok derin düşünüyorsun çok ayrıntılara takılıyorsun diyor bana da :) dediğin gibi dünyanın sonu değil ama birşeyleri bitireceksem de karşımdakine haksızlık etmeden bitirmek istiyorum sevmiyor deyip bitirdiğimde aslında onun bana hisleri varsa ona haksızlık etmiş olacağım karşılıklı düşünmek lazım
Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. bide ilgisini gösterenlere sor bakalım ne hallerdeymiş yapınızdan mı nedr ilgi olunca kenedenzden geçiyrsnz.. :))
00 YorumlaHala senle birlikteyse seviyodur. çok sorgulamamak üstüne gitmemek lazım. özel bir durumda seni sewdiğini falan söyleyecektir.
10 Yorumla
+1 yılkusura bakma canım yok böyle bir durum. yani arada bir gösterir onda da çok mutlu olursun onun dışında her gün kafayı yersin.
016 Yorumla
Soran+1 yıldurumum tam olarak böyle evet
- +1 yıl
çözümü yok o adamı öyle kabul et ya da ayrıl. ya da o değişmeye çalışsın ya da ayrılsın. 2 seçenekte de ayrılmak var. yani %50 şansınız var. gün gelecek zor günlerin olacak sana sarılmasını falan sevgisini göstermesini ilgiye ihtiyacın olacak. ama yapamayacak yani. seçim senin.
Soran+1 yılyapcam düzelteceğim diyor bir iki kez yapıyor sonra yine yapmamaya başlıyor ben de öyle olunca içinden gelerek yapmıyormuş gibi hissediyorum zoraki oluyor çünkü başta bana gayet ilgiliydi şimdi çok ilgisiz soğuk değil beni mutlu etmeye falan çalışıyor ama ilgide sıkıntı var öyle olunca 2 arkadaş gibi hissediyorum bizi.Ayrıldım kaç kez ayrıldım beni geri döndürüyor bu kez de sevmese niye döndürsün diyorum ama öncekilere ilgi göstermiş göstermiş bana gelince bitmiş bu üzücü
- +1 yıl
bak bir insan için değişmek zordur. asla ona kötü davranma o yüzden. ve öncekilerden farklı olduğunu göster. değişemiyorsa sebeplerden biride sensin demektir. öncekiler gibi davranıyorsun demek ki. çekip gitmek en kolayı. ama emin ol yukarıdaki bizi sınıyor ve senin sınavın da bu. eğer sınavdan kalırsan sende sevgilin gibi olursun. onun varlığıyla mutlu olmaya başla emin ol gerisi gelecektir. ama çekip gidersen sende kaybedeceksin.
Soran+1 yılçok güzel söylüyorsun aslında ama önceden ilgiliyken şimdi ilgisinin azalmasını insan ister istemez yadırgıyor hep bu seviyede olsa bunu baştan kabul edip öyle yola çıkmış olacaktım beni tamamen sevmediğini düşünmüyorum yine kendince birşeyler yapmaya çalışıyor ama bir yerden sonra yine eski haline dönüyor önceden de eski kız arkadaşlarıyla bu konular yüzünden çok tartışmaları olduğunu söylüyor geçmişi gerçekten biraz karışık en iyisi dediğin gibi onu rahat bırakıp farklı olduğumu hissettirmek
- +1 yıl
sana önceden ilgiliyken emin ol sende farklıydın. git geçmişine anlarsın. sende farklılıklar oldu ondada. ve aslında ilginin azaldığı bir yerden sonra sana çok güvendiğini gösterir. ve demek ki başka sorunları varmış sana güvendiği için önceliği onlara veriyor. sen nasıl olsa kızsanda onun yanında olacaksın. bunu biliyor demekki.
Soran+1 yılelbette her insan ilişkinin başındaki gibi olmuyor belli değişimler oluyor. Dediğim gibi hiç ilgi göstermiyor deyip de haksızlık edemem sadece yanyanayken özleyen insan öper sarılır biz birde mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Hep bana ben beceremem bu işleri diyor. Gerekçe olarak da geçmişte kız arkadaşlarımın üstüne çok düştüm hergün seni seviyorumlar aşkımlar havada uçardı çünkü o benim için doğru insan diye düşünürdüm sonra kriterlerime uymayan davranışları başlardı ben de kendimi geri çekerdim diyr
Soran+1 yılbunları gördükçe artık doğru zamanlarda doğru hareketleri uygulamaya başladım hissettiğim zaman seni seviyorum derim hissetmek istediğimde öperim zaten diyor. Ama geçmişte böyleyim demesine rağmen bizim ilişkimizde de böyle oldu başta çok iyiydi seviyorumlar falan sonra kendini geri çekti. Kriterlerini değiştirecek bir davranışım olmadı onun bana davrandığından daha iyi daha anlayışlı davranıyorum ona ama belki de kriter dediği mesafeden kaynaklı çekinceler olabilir bilemiyorum
- +1 yıl
hayatını kontrol etmekten vazgeç. ve akışına bırak. sorunlardan bahsetmeyide bırak. seviyorsan yanında ol. sen ilgini göster. zamanla değişecektir. değişmiyorsa bitireceksin. ama bittiğinde vicdanın rahat olsun. ve asla sevmiyorsan yanında kalma. uzak ilişkiler her zaman zor olmuştur. uzakta olan çoğu kişi yan yana olsa emin ol asla ilişkileri bitmezdi.
Soran+1 yılsevdiğim için bu kadar üzülüyorum sevdiğinden emin olabilsem asla sorun olmazdı böyle şeyler ben her zaman yanında olurum ama onun yarın birgün beni bırakıp başka birisine gitmeyeceğinden emin değilim sadece beni basamak olarak kullanmasını istemiyorum bu beni daha çok yaralar derdim bu ve beni kesin sevmiyor en iyisi çekip gideyim demek de istemiyorum bu ona haksızlık olur belki de seviyor o zaman yarıyolda bırakmış olacağım en iyisi senin dediğin kendi haline bırakmak dünden beri bulaşmıyorm:)
- +1 yıl
siz kızlar her zaman sırtınızı dayayabilecek bir şey arıyorsunuz bırak seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur o başkasına çekip gittiğinde o kaybeder sen değil.
Soran+1 yılöyle tabi ama ortada seninle dalga geçmiş olması gururunu incitmesi var gitmesinden çok buna üzülüyorsun. en azından bana seni çok seviyorum ölene kadar birlikte olacağız evleneceğim seninle demiyor onun yerine seni seviyorum başkası için gitmem ama hislerim bittiği zaman sana söyler ilişkiyi bitiririm dedi bu benim daha çok hoşuma gitti çünkü daha gerçekçi bir yaklaşım seni bırakmam diyenleri de biliyoruz çünkü :)
- +1 yıl
bırak boşver dalga geçen dalga geçtiğiyle kalsın. kazandığını sansın emin ol kaybedecektir. sadece onlar kazandıklarını sanıyor. sen zamana bırak.
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun dün ya da yarınla yürümüyor işler gününe bakacaksın :)
- +1 yıl
Allah hakkında hayırlısını yapsın iyi günler.
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumların için sana da iyi günler :)
+1 yılbazi erkekler surundurmeyi cok sever
12 Yorumla
Soran+1 yılama nedenleri neler ben bunu bilmek istiyorum
- +1 yıl
zevk meselesi
+1 yıldakka başı ilgi istiyonuz sonra ondan:D
00 Yorumla
+1 yılgötü kalkmasın diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?