Annem olacak kadını dövdüm?

Ailem hayatım boyunca bana hep aci çektirdi. Ergenlik dönemim agır gecti. Annemle babam ergenlik dönemimde beni hep kardeslerine dövdürdüler kendileri de dövdüler. Annem olacak kadın hep benim açık taraflarımı kapatacağı yerde millete açtı beni kötüledi heryerde hala da devam ediyor. Bana hep o. dedi küçüklüğümden beri. Küçücük bir çocukken bile o. derdi. Adım orospuydu. Öyle diye diye de o. oldum zaten. Bana o. diye diye o. etti. Eriskinlige adım atınca beni millete karşı hep kötüledi. Yasadigim aci seyleri hep yüzüme vurdu. Acı hatiralarimi unutmak istedikçe hep hatirlatti. Hic bir zaman psikolojimi düşünmedi. Bugün bana hakaret etti bende alttan kalmadım. Sonra saldırdı. Sürekli tırnaklarıyla kolumu elimi cizdi. Bana bu şekilde dokunulmasina dayanamıyorum artık. Bana sakın dokunma diye uyardım. Buna ragmen saldırınca koluna omzuna defalarca saplak indirdim. Ardından yerden ter ligi almaya çalıştı. Saçına yapıştım iyice bir yoldum hak etmedi mi? Tek suçlu ben miyim şimdi? Bu kadın hayatımı mahvetti. Bu durumda ben annesini döven bir psikopat mı oluyorum? Evde adım o. benim. Arkadasim kalmadı sürekli arkadaşımın olmadığını yalnız oldugumu yüzüme vuran bu mahluk bir de üstüne acılarımı yüzüme vurur. Şimdi mutlu bir şekilde uyuyor ben aci çekiyorum
Annem olacak kadını dövdüm?