Yeni ehliyete yazıldım. Ağustosta direksiyon sıbavı var ağustosta araba alacağım ve eylülün 15i gibi arabamla İstanbul a gitmeyi düşünüyorum. Sizce öğrenebilir miyim.
Cevabın nedir?
Araba sürmek öyle 1-2 ayda öğrenilecek iş değil kanka, haa ehliyeti alabilirsin ama her ehliyet alan kendine şöförüm demesin. Araba sürmeyi yani arabaya gerçekten hakim olmayı, trafikte rahat olup kuralları doğru düzgün uygulamayı ve zor durumlarda bile hatasız davranmayı anca zamanla öğrenebilirsin yani pratik yaparak. Böyle alelacele ehliyet alıp sonra ilk aylarda kaza yapan çok tanıdıklarım var, örnek vermek gerekirse kuzenlerim. İkisi de ehliyetlerini 1-2 ay içerisinde yaptı ve ikisi de aldıkları gün kaza yaptılar. İkinci kazaları da 2 ay geçmeden oldu. Sıkıntı şu ki kuzenlerimden biri bu yüzden trafikte kendine olan güvenini kaybetti. Ve Almanya'da ilk 2 yılda (acemi dönemi) bu tür hatalar yaparsan acemilik dönemin uzuyor ve ehliyetin bile gidebiliyor.
Yani söylemek istediğim şu, aceleye gelecek bir iş değil bu, kendine zaman tanı. Hele hele Türkiye gibi bir yerde baya zaman tanı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şehir trafiği, özellikle de İstanbul trafiği kasabilir biraz.
Şehir trafiğinde alıştırma yap. Bir de mutlaka GPS cihazı al ve en güncel haritayı yükle. Tercihen trafik durumunu gösteren cihazlardan al.
İBB Trafik uıygulamasını da yükle.10 Yorumla
- +1 yıl
Valla bn kendi kendime ogrenmsdm o kadar kolay ama dikkatli olman lazm derste alrsan tamamdr iyi bir sfor olablrsn
10 Yorumla
8 ders görüon oda neredeyse boş yolda kullanacağın kadarıyla öğretio 2 vitesle napcan başka
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
6-7 ders oluyor ortalama. ben önceden çok az bilmeme rağmen derslerle tam olarak öğrenmiştim. uzun yol konusu biraz sıkıntılı ama sen bilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Örenirsin de acemiyken uzun yola çıkma. Kolaydır çabuk öğrenilir
00 Yorumla - +1 yıl
öğrenirsin panik yapmadığın sürece sıkıntı yok
10 Yorumla tanıdık biri önceden yardım etsin sana öğren biraz
10 YorumlaDiğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. rahat öğrenirsin dikkatli dinler bakarsan
10 Yorumlaantrenman şart yoksa kalırsın direksiyonda
10 Yorumla- +1 yıl
Kurs onun için öğrenirsin kursun sonunda
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar