Hiç Bitmeyen 200 Tl 😱 Sınırsız Paranız Olsa Neler Alırdınız? Ne Yapmak İsterdiniz? Arkadaşlarınızla Paylaşırmıydınız? ( Size Yalaka Olanlarlarda Dağil 😐) Yoksa Hiç Yokmuş Gibi Yoksulluklamı Savaşmak İsterdiniz? Sadece Tek Bir Cevap 🙂
Ev, araba falan alırım önce. Sonra son model oyun konsolu bir de efsane bir gaming pc alırım hatta bir tane almam 10-20 tane alırım her odaya koyarım bir tane :D Projeksiyon falan da alirim. Annemi mavi yolculuğa abimi de Amerika'ya gönderirim kendim İzlanda da yaşarım :D
Parayı önemsemiyorum, bağımlısı değilim. Zevk düşkünüyüm fakat daha çok ücretsiz şeylerin arkasındaki maneviyata bakarım. Elime öyle bir imkan geçerse de başta sağlık kuruluşları olmak üzere her yere bağış yapardım.
Her mahalleye bir tükkan açardım gelir yarısını dağıtır yoksulluğu bitirirdim buna ülkemle başlar dünyaya yayardım her dükkanda en az 2 kişi çalıştırırdım en az 106 bin kişi ediyor diğer yarısı ile istihdamı artırır lüks şekilde yaşardım👍🏽
Altına çevirir dünyadaki tüm altın rezervine sahip olurdum. Sonra büyük bir ordu kurar bütün herkesi kölem yapardım. Bana hizmet etsinler hep ben hep ben hep ben :D asdf
Kraliçemi de tahtına oturtur, dile benden ne dilersen derdim.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
32
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sınırsız param olacaksa ilk önce lösev ve darüşafakaya yaptırırdım. Sonrada hayvan barınaklarına yaptırırdım. Daha sonra ailem ve akrabalarımla paylaşırdım. En son ise kendi istediklerimi yapardım. Yurt dışında iki katlı bahçeli bir ev alırdım. İçinede iki köpek iki kedi alırdım sonrada orda yaşardım.
Tek cevap veremem valla. Gider gezer dolaşırdım, diyemem. Gezmeyi çok severim ama yapmazdım. Gönüllü olarak afrikaya falan gidip bağış yapar vicdanımı rahatlatır öyle gezerdim. Müslümanız çok şükür. Vicdanımız var.
Para huzur vermio o kadar param olsa hepsni dagitrdm tum fakirlere herseyi yaptk bu hayatta artk girdigimz lokantalarda bile yiyecek yemek bulamiorz cebmzdeki parayi harciyacak yermz yok olmasn o kadar param istemem
Giderim ama asıl yaşadığım yer orası olur her ay farklı ülke gezilebilir para var nasılsa her gittiğin yerde yer içer eğlenirsin sevdiğin de yanında insan başka ne ister
İlk olarak ülkeler dahil tüm şehirlere hatta illere çocuk eğitim fakulteleri kurardım. Dünya elden gidiyor. yeni nesil hem zehir gibi akıllı doğuyor hemde taş gibi beton (amaçsız ileşimsiz bilgisiz) yaşıyorlar hayatı. dünyayı degistirmek için çocukların ufuklarini açar , kabiliyetlerine göre eğitim sınıfları yapardım.
2. olarak ulkemde tarihi binaları yaklaşık yüz katına çıkartır tarihin önem ve zerafetini on plana çıkartırdım.
Tamam işte hayalimi gerçekleştirirdim bir lokanta açmak ve holding yönetmek bir rezidanstan stüdyo tipi ev almak falan filan 😁 Zaten param bitmiyosa sıkıntı olmaz ve bide söyle bir şey var zengin bir insan mal varlığının 3de birini zekat verse kimse fakir olmaz zekat diye bir şey olmaz 🙂 75 tane zengin 3 de birini verseymiş yoksul olmicakmış
Dünyanın en zengin iki ailesinden bir tanesi ancak bunları öyle dünyanın en zenginleri listesinde falan göremezsin servetleri gizlidir dünyanın en zengini Bill Gates olarak görünüyor resmi olarak serveti 100 milyar $ ancak bu ailenin sadece Newyork taki gayrimenkullerinin değerinin bile 3 Trilyon $ olduğu biliniyor.
En İyi Cevaplar