Arkadaşlar ben evden gıtmek ıstıyorum ailem cok baskı kuruyo en son eve gec kaldım bıraz annem babam demedıgını bırakmadılar ne kufurler ne küfürler benı evlatlıktan ret ettiler napmam gerıkıyo yasımda tutuyo napmam gerekıyo acıksı o gün erkek arkadaşımla buluştum oda gec kaldı uzak yerden geldıgı ıcın gec kaldı bekledım onu baya ondan eve gec kaldım annem bas bas bağırdı telefonda erkek arkadaşımın yanında tansıyonum duştu cok kotu oldum bana cok destek oldu erkek arkadasım gel gıdelım buralardan dedı bende anneme bısey olur dıye gıdemedım ama eve gıttım bın pısman oldum sizceben napmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılTek yapacağın şu Annenin babanın sözünden çıkmamak...
böylelikle hem kendini dış zararlardan korumuş ve güvende olursun... Kimseye güvenme insanın hayatını kaydırırlar çok çok çok pişman olursun... kulağına küpe olsun bu dediğim. Ailenin güvenini kazanmaya çalış gerisi boş.25 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama bende ınsanım ve benım namusu kadar ınecek kısıler oldular artık ben cok sıkıldım kalbım sıkıyosa sureklı
- +1 yıl
Mutluluğu yanlış yerde ve yanlış insanlarda arama...
Sakin ol öncelikle... Herşeyden önce ailenle mutlu neşeli olmanın yollarını aramalısın.. unutma 40 yaşına da gelsen ailen olmadan hep eksiksindir.. şimdi bunu anlayacak yaşta değilsin ilerde beni mutlaka anlicaksın.
Anne ve babanın neşe kaynağı olmak senin elinde.. ve onlar senden aldıkları neşeyi aynen sana yansıtacaklar.. aynı evde yaşıyorsunuz ama birbirinizi görmüyorsunuz... bakmayın sadece birbirinizi görün.. ve unutma ki ailen senin iyiliğini düşündükleri için kızıyorlar sana... - +1 yıl
Haklısın ama bende cok kırıldım napıyım kı
- +1 yıl
Sen onlara pozitif yaklaş ama asla pes etme sabırlı ol.. Bak göreceksin ailen zamanla sana sen gibi olacaklar..
Bu sadece ailen için geçerli değil tüm insanlığa böyle davranmalısın mutlaka meyvesini alırsın...
Sen kırılsan bile çabuk atlatırsın ama onlar yaşlı onların burukluğu içlerini yakar zor atlatırlar...
Seni de anlıyorum elbette gezmek tozmak eğlenmek hakkın... lâkin herşeyin yeri zamanı adabı usülü var... ailenle dengeni kurduğun vakit diğer isteklerini de yavaş yavaş gerçekleştirebilirsin... acele etme derin nefes alıp yaşadığını hisset ve nefes alabildiğin için mutlu ol.. - +1 yıl
Sağol 🙏 cok tesekur ederjm boyle seyler soyledıgın ıcın cok ıyı moral verıyorsun gerçekten cok sağol gerçekten 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılkusura bakma bacım ama senin koruman gereken arz ve namusun var o çocuk senin kocan değil sen qakşam ezanından sonra evde olmuyorsan baban seni dövmediğine bağlayıp eve koymadığına sükret neler neler var pişman olmazsın ya evlen çek git ya da kapının önünde çekirdek çitle
14 Yorumla- +1 yıl
Oyle olmuyo ıste cekırdek cıtlemekle herşey çözülmüyor kardeşim aksam ezanıns kadar gec kalmadım merak etme yanı
- +1 yıl
bu devirde kız büyütmek ne kadar zxor bliyormusun hırlısı hırsızı aşıgı etcavüzcüsü sapıı fordcusu organcısı pezevengi... dahada sayabilirim o yüzden bu baskılar az bile
- +1 yıl
Haklısın aslında ama cok var üstümde baskı napıyım kı
- +1 yıl
biiraz onların suyuna git daha dikkatli giyin kuafore makyaja o kadar duşme sonra dar açik saçık giyinme akrabalarinla ol ailenle vakit gecir onlarla sinemaya falan git yemege git bak sağ gözünü elinle kapat soluna hayrı varmi? arkadaslarindan dostundan sevgilinden sana hayir yok ailen senin iyiligin icin ugrasiyor
evlen git bnce ailen seni sevdikleri için bukadar üzerine düşüyor senin korumn gereken arz namusun var korkuyolar senin için ilerde ins sevdigin çocuk kaderinse evlenirsn ama nekadar baskici olursa olsunlar evini terk rtme
033 Yorumla- +1 yıl
Sevdıgımı beklıyorum seneye asker onun yolunu gözlüyorum sureklı haklısın annem ve annemın en yakın arkadası ceyızımı başladılar yapmaya aılem sevdıgım kısıyı bılmıyolar ve sevdıgımden uzakta yazıyo o Ankara ben ızmır bu Ağustos'ta bır sene olucak aıleme soylucem Ama askerlıgını beklıyorum yapsın gelsın soylucem sence uzak sehırkerde olmak sorun mu ılıskılerde
- +1 yıl
Insallah ya hem neredesinden
- +1 yıl
Hadı ya
- +1 yıl
Buca taraflarında sanırım semt soyledın sen bana
- +1 yıl
Hem keske yakın olsaydım onunla bısekılde konusurdum ınan kı
- +1 yıl
Hem anladım kac yasındasın o kac yasında
- +1 yıl
Boyle ayrılık duydum mı kotu oluyorum ya
- +1 yıl
Eee sen naptın ınsalah bır okuzluk yapmadım
- +1 yıl
Yaptın he
- +1 yıl
Hem
- +1 yıl
Hem anladım bence sevıyosan konus aynı sehırlerde MIsınız süz ıkınızde
- +1 yıl
Ya bence bul o kızı
- +1 yıl
O hem anladım pardon canım ya 🙏☺️
- +1 yıl
Bence bısekılde bul derım sevıyosan çabala
- +1 yıl
Kardesım ıstersen özele ordan mesaj atayım sana burdan yıne he ne dersın dertlesırız senınle
- +1 yıl
Ben sana mesaj atamadım yahu sen bana atar mısın
- +1 yıl
Istek attım ben snaa
yağmurdan kaçarken doluya tutulma erkek arkadaşını ne kadar tanıyorsun ki? onla birlikte kaçtın diyelim seni satmayacağı fuhuşa zorlamayacağı ne malum baskı uyguluyor derken ne baskısı uyguluyor ailen
015 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşımın hıc bırıyle konsmak yasak sınra carsıya çıkmak yasak erkek arkadaş edımem yasak daha sayayım mı
- +1 yıl
Arkadasımı Ağustos'ta 1 sene olucak tanımıyorum oyle yanı
- +1 yıl
Ve söylede bır düşünce var herkeste her kaçar ya geneleve dusuyo ya oluyo dıye bısey yok
- +1 yıl
@Mutsuz22261
Öncelikle neden böyle agresif cevap verdin anlamadım tabi ki her kaçan genel eve düşmüyor ama yine de bu hayatta kimseye güven olmaz ki canım erkek milleti bu şeytanlaşır birşey olur seni pazarlar satar ben iyiliğini düşünüyorum gerçekten ailen de seni çok sıkıyormuş ama oturup güzelce konuşabilirsin bence ailenle bu konuyu erkek arkadaşa izin vermeme konusuna gelince bence haklılar bir bayan erkek arkadaş edinmemeli - +1 yıl
Sert çıkmadın sadece söylemek ıstedım kırdıysam özür dılerım kusura bakmayın ama cıdden sıkıldım boyle olmasında Tabıkıde her aıle evladının ıyılıgını düşünür ama banada baskı ıyı gelmıyor bunalımı geriyorum erkek arkadaş dedım hayatımda özel hayatımdakıne ıcın vermıyolar yanı onu demek ıstıyorum ben muhabecıyım kıse menzunuyum ve meslegımde var ama benı bır yere salmıyorlar ve çalıştırmıyorlar lütfen yardımcı olur musunuz bana cok bunaldım erkek arkadasım yardımcı olmaya calısıyo bana ama oda yoruluyor farkındayım onuda üzmek ıstemıyorum
- +1 yıl
Aynen de ıcın vermıyolar kı onada bende cok yoruldum ya sıkıldım cok
- +1 yıl
Izın versenler keske Allah benım yardımcı olsun herseyın yardımcısı olsun
- +1 yıl
Akrabalarım takın degıller kı bana uzaklar
- +1 yıl
Yurda gıdemem kı okulum bıttı ama duzeldı gıbı ama annem yıne caZgırıyo arada
- +1 yıl
😊😊
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
+1 yılSenin yaşadıklarını ben erkek halimle lisede ortaokulda çok yaşadım. Bu sebeple üniyi dışarıda okudum hala da ailemden uzakta olmaya çalışıyorum şehirdisi bir üniversite kazan git sonra da işe atılırsn zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes bısey dıyoda herkesın dersı cok ayrı be
- +1 yıl
Aynen öyle herşey gelip geçici sabretmek zor ama başka çare de yok
- +1 yıl
Aynen sabır etmek lazım
+1 yılBak ilk önce bu düşünceyi alkindan hemen çıkar. Ortam degisikliligi veya başka bir şehire akrabanin yanına gitmeni tavsiye ederim. Yani bulunduğun stresli ortamdan uzaklaşmak ve rahat kafayla düşünmek seni daha olumlu düşüncelere yöneltir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bır akrablarımdan hayır gelmez ıkıncısı baska sehırde nereye gıdıcem bır tek sevdıgım var oda uzakta onun askerlıgını beklıyoruz sağ salım yapsın geldın evlenıcez zaten
bende garajda var o fiste yani ekonomik özgürlük var kafam bozuldumu alır ceketimi çıkarım bunu bildikleri için hiç bir şeyde üstüme gelmez ailem huyumu bilir ne diyorsam o o kadar !
07 Yorumla- +1 yıl
Hem anladım ama benım oyle bıseyım yok kıdem bıttı muhasebecıyım ama hıc bıryere gıtmek yok dıyolar bana
- +1 yıl
Ben düşünüyorum da onlar düşünmüyor onlar beden bızı anlamıyor tamam Tabıkıde kımse ıstemez evladının kotu olmasını ama ben sıkıldım cıdden ya
- +1 yıl
Aynen haklısın askerlıgı bır yapsın arkadasım o zaman dusunucez
- +1 yıl
Aynen sağolun destek oldunuz ıcın ya
+1 yılAilenle bu konuyu konustunmu. Eger cok gereksiz yere kızıp bagiriyorlarsa bence erkek arkadaşın yerine kendin bir hayat kur. bir erkeğe güvenme ne zaman yarı yolda bırakacağı belli olmaz
07 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bakalım gorucez bır sene olucak Ağustos'ta
- +1 yıl
benim 6 sene olduda noldu sanki güvenme boşver
- +1 yıl
Hadı ya üzüldüm şimdi ya 😞
- +1 yıl
belki seviyodur üzülme ama güvenme de
- +1 yıl
Aynen haklısın bu devırde gerçekten babana bıle guven yok
- +1 yıl
evet oyle
- +1 yıl
😞haklısın yanı
2 ay sonra
Erkek arkadaşı tarafından terkedildi.
Ailesi o akşam yaşadıkları olayı hatırlamıyordu bile
Kız hala gözü dışarda birini bulsamda kaçsam hesapları yapıyordu...02 Yorumla- +1 yıl
Off ne dıyon be sen asalak mısın sen
+1 yılne dense boş hikaye önünde bir gelecek yok evden çıkmaya kalkıyorsun kurda yem olmak için allah akıl fikir versin
03 Yorumla- +1 yıl
Herkesın derdı ayrı kardesım
- +1 yıl
bize düşmez zaten yazmışsın cevap verdim bekleyeni
- +1 yıl
👍🏻
Gençlik başımda duman diye bir laf var. Belki şimdi canın açılmak istiyor ama özgür kız tiplerine girme. Çok pişman olursun.
00 YorumlaKimseye güvenme sadece sonra çok daha pişman olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bu hayata babama bıle guvenım yok
- Diğer konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılManyak mısın be git erkek arkadaşınla cesedini nehire falan atsın annen baban dan başka kimseden fayda Yok sana
01 Yorumla- +1 yıl
Off ya
+1 yılSabret okulunu bitir is sahibi ol ve kendine bir hayat kur aileni uzersin boyle yapma
00 YorumlaDiğer konusunda 613 cevap paylaştı. Uyma o çocuğa her gidelim diyenle gidilmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Gidilmezde ben cık sıkıldım neler neler dedı aılem bana namusuma kadar ya
otur evınde kızım ya nereye gıdeceksın aıle gıbı guvenlı yer bulamazzsın
017 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama ya onlar bana ezıyet ya bana kotu davranıyorlarsa nolcak
- +1 yıl
Haklısın aynen ama banada hak verın neden arkadaşlarımla beş dakıka telefonda muhabbet etmem yasak neden carsıya çıkmam yasak neden arkadaşlarımla vır yerde cay kahve ıcmem yasak neden bu kar koru seyler mı yanı
- +1 yıl
Ona ızın yok gelemezler eve ben be dıyorum benı robot gıbı yasıtıyolar ya
- +1 yıl
Evet cok katılar cok zor bır aılem var ve gerçekten cok bunaldım kardeş ya
- +1 yıl
Aynen haklısın oda var demı basım belaya gırer arkadasımunda
- +1 yıl
Gıtmıyorum ya bu aralar araba ehlıyetı ıcın uğraşıyorum ona evraklarımı tamamladım bitek goturucem bıde oara ıstıyolar kesın 400 kadar ılk bana 100 dedıler sonra 400 dedıler sınır oldum gıtmedım bende bıde kan aldılar sağlık raporu ıcın falan onunla ugrasıcaö ehlıyetımı alayım nasılsa kapıda ıkı araba var bısey oldu atlar gıderım demı 😀 kafamı dınlerım unı de seneye KPSS ye gırıcem bakalım kısmet
- +1 yıl
Olurda Semih bey herşey ustume ustume gelıyo bıde ıkı abım var bırısı evlı bırısıde ıkı ay sonra evlenecek onlarda baskıcı babamda annemde bunaldım yanı
- +1 yıl
Bırdakka senın bey Wp sıkıştırdı arkadaş bı sen bı arkadasa yazıyorum 😀 kusura bakma
- +1 yıl
Ettım
+1 yılBende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi 😢😢😢😢
00 Yorumla
+1 yılokulunu bitir sonra çek git
013 Yorumla- +1 yıl
bu aileler nie böyle yaaa
- +1 yıl
Okulum bıttı lise muhasebe menzunuyum dıplomamı aldım
- +1 yıl
çalış o zmn eve çık ayrı ya da derhal koca bul
- +1 yıl
Koca hazırda askerlıgı var arkadaşımın
- +1 yıl
Onu beklıyorum
- +1 yıl
nişan yapn belki o zmn daha dikkatli olurlar sana karşı
- +1 yıl
Sey arkadasım ankarda oturuyo ben ıse ızmırdeyım daha o yüzden bıraz sıkıntı yanı onun aılesını benı ıstemıyo Benjm aılem daha bılmıyo bır sene olucak agustos çıkalı napıcam bana akıl verır mısın
- +1 yıl
neden seni istemıolar önce bunu çöz. o taraf sana değer verirse ailen de yumuşar
- +1 yıl
Neden bılıyo musun onlar hep akraba evlılıgın yoamus arkadasımda ıstemıyo akraba evlılıgı olsun benımle olmak ıstıyo oyle yanı
- +1 yıl
onu arkadasn çözecek artk kendi ailesine seni bir şekilde kabul ettirecek
- +1 yıl
Aynen dua et nolur
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
😊 sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama yaşın kaç daha
018 Yorumla- +1 yıl
23 sonra 19 dan gün alıcam
Cevap sahibi+1 yılKimsenin sözüne kanipta evinu bırakma
- +1 yıl
Öylede canım sıkılıyo hergun hakaret hergun baska bısey sıkıldım artık hep onların dedıklerını yaptım bu yasıma kadar stajda çalıştığım parayı bıle anneme verıyodum hep tır tır
Cevap sahibi+1 yılPişman olacağın şeyler yapma. Ailesinden uzaklaşanlarin sonunu gormedin mi hiç
- +1 yıl
Goruyorum o yüzden cekınıyorum evden gıtmeyı
Cevap sahibi+1 yılSen sen ol sakin evlenmeden evini terk etmeyi düşünme.
- +1 yıl
Aynende ailen sana cok baskı cok sey yapıyorsa nolucak
Cevap sahibi+1 yılSabret kardeşim. Hersekesin ailesi genckizlarina baskı yapıyor. Karışıyor vs. yapıyor. Bunlar seni sakın kötü yola itmesin. Ömrünün sonuna kadar böyle olmuycak yaa. Elbet evlenip gidiceksin
- +1 yıl
Aynen arkadasımı cok Sevıyorum onunla bır omur gecırmek ıstıyorum kardesım ya dua et nolur bıze sağ salım askere gıdıp gelsın sevdıgım
Cevap sahibi+1 yılÂmin inşallah canım. Sağ salim kavuşursunuz birbirinize 🙏🙏
- +1 yıl
Amınnnn 😊😊😊😊 sızın var mı sevdıgınızı
Cevap sahibi+1 yılVar ama pek ümitli değilim. Onun yerine başka hayaller kurmak istiyorum 😃
- +1 yıl
Hem anladım 😀😀
- +1 yıl
Okul okuyo musun
Cevap sahibi+1 yılEvet canım okuyorum. Yüksek lisans son sinifim. Belji daha sonra doktoraya başlarım 😊
- +1 yıl
Insallah hakkında hayırlısı oldun ıstedıgın meslek ıstedıgın aıle ıstedıgın ısın olur
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah kuzum 😊 Allah razı olsun senden 😃😃 çok mutlu ettin beni. Her şey gönlünce olsun 😘
- +1 yıl
Amın hepımız olalım hepımız Allah sendede razı olsun Mutlu ettıysem ne Mutlu bana 😀😘😘
erkek arki de var evlen işte
05 Yorumla- +1 yıl
Ya onun aılesı benı ıstemıyo bır ıkıncısı arkadasım askerlıgını yapıcak daha oda 19 yasında seneye asker yanı
- +1 yıl
Nıye olmasın kı nerden çıkardın
- +1 yıl
Ikna olurlar aıleler daha tanısmadılar kı anlaşılır ınsallah
+1 yılyaşın kaç
01 Yorumla- +1 yıl
18 23 gün sonra 19 dan gün alıcam kaçsam sorun olur mu
+1 yılOtur yerınde yoksa kurt kabar gıdersen
00 Yorumla
+1 yılevlenn
011 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşımın askerlıgını beklıyoruz en az 3 senemız var seneye asker ama yınede uc sene var yınede
- +1 yıl
olsum evlen kendi evinde otur bekle
- +1 yıl
Ama aıleler tanışmadılar ve ayrı memleketlerdeyız
- +1 yıl
uzun hikaye sizin o zaman otur oturduğun yerde
- +1 yıl
Izun evet ama çözülür ya
- +1 yıl
inş hayırlısı
- +1 yıl
Insallah var mı senın sevdıgın
- +1 yıl
yok yanlızım valla
- +1 yıl
Allah hayırlı kısmet çıkarsın karsına kalbı temız olan bırısı çıkar ınsallah
- +1 yıl
amin inş nasip kısmet herşey
- +1 yıl
Aynen
evlen öyle git
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşımın askerlıgını beklıyoruz
Bana kaç 😎
018 Yorumla- +1 yıl
Snaa ne kaccam be 😀
- +1 yıl
İzmir sen 😀
- +1 yıl
Benım sevdıgım zaten Ankara'da
- +1 yıl
Yatar ya senın sevdıgın yok galıba
- +1 yıl
Hem burda bulamadın bır tane veya çevrende kız sende sunu hıssettım senı bır kız fena üzmüş Erkut bey
- +1 yıl
Hıssettım benım gerçekten hısselerım cok kuvvetlı
- +1 yıl
☺️ uzulme sakın benimde sevdıgım bana cok ağır laflar soyledı ama geldı özür dıledı bende kabul ettım ama benıde üzdü merak etme
- +1 yıl
Kac yasındasın ya çevrende yok mu yası yasına boyu boyuna
- +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
Rıca
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi