arkadaslar bir cocuga sahte hesabmindan küfür ettim oda bana etti bende dedim ki senin anneni sikiyimmm dedim seni savciliga vericem dedi sonra bana bu mesaji atti kuzenim dediki seni korkutmaya çalışıyor dedi
Güzel sallamış. Zaten bunları cidden bilse biliyorum demez. Telefonuna girdi diyelim bu zaten başlı başına suç. Bakkala girer gibi elalemin bilgisayarına/telefonuna girdiklerini iddia eden ama anca sabahları bilgisayarını sağ ayak baş parmağıyla açıp, pc başında lol oynarken cips-kola tüketen atletli orta kilolu liseli bir ergendir bu konuştuğun arkadaş. Dilekçe yazmayı biliyorsa iyidir.
Sallamış sana.. Benden sistem mühendisiyim.. Koskoca devlet twitterdan, facebooktan IP adresi istiyor, bulamıyor bubdallama hibrit mühendis bulacakmış.. Rahat ol... Hatta bşraz daha sayddırabilirsin))
mekatronik müh. araştır bir kod yazabiliyorlarmı falan. bence pekte önemseme. sikayet etse bile kendini savun. karsılıklı olan bişi oda sana sövmüş. korkma bise yapamaz
Yapar İlk önce hesabını brute force veya belirli açıklardan girer hesaba giren tarayıcının ip adresinden ayıklayıp imei numaranı bulur ve sana bunun bedelini iyi ödetir umarım gidip savcının önünde özür diletir
Bende savcıyım bana böyle bir dosya gelmedi 😂 insanların değerlerine küfür etmeden önce başına gelecekleri düşün umarım verir boylelikle sende onu verirsin ders olur
Küfür etmişsiniz. Nasıl bir yol göstermemi beklersiniz. Ama o da sana küfür etmiş. Savcılığa verse ne yapacak. Kendi küfrünü gizleyecek mi? Bırak ne istiyorsa onu yapsın.
ya ülkenin iqsu kaç bulabilecek kapasitede olacak o çocuk? merak etme sadece seni korkutmak istemiş birşey olmaz güven bana daha önce başıma geldi ama kendini güvende hissetmek istiyorum diyorsan vpn kullan
Bilmiyorum arkadaş mekatronik mühendisiyim demiş ama, benimde var birkaç mekatronik okuyan arkadaşım hiç telefona veya bilgisayara sızma gibi bir huyları yok :D
En İyi Cevaplar