İçlerinde hangisi en güçlü?
Cebrail
Mikail
İsrafil
Azrail
Şeytan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
kuraanda yeri gecior israfile soylenicek kiyamet icin uflenmesini uflucek ve kiyamet. kopucak azrail ozmn tum. canlari alicak ve yuce yaratan azraile sorulucak kim kaldi arsi tutan melekler kaldi ozman onlarida al denilcek allahim emriyle onlarda olcek ve en son melekler olucek israfil mikail. en son azrail kalicak kimse kalmadi dediginde ozaman allah cc seni can alman icin yaratim gorevini yerine getirdin oyleyse sende ol denilcek ve azrailde olcek
Yani azrail? :D
azraile 1e 5 oran verir her turlu ideaya girerim. :) en son ayakda durucak o sonucta
4 büyük melekle 1 cin i mi karşılaştırıyorsun 4 büyük melek arasında bir sıralama yapılabilir ancak cin ile meleğin kapışmasının sonucunu bilmek imkansız gibi
Sıralama nedir? :D
İsrafil>Mikail>Azrail>Cebrail diyebiliriz
Hiç bişey bilmiyon sen Şöyle olabilir mantıken Azrail her canlıyı ve herşeyi öldürüp sonra kendisini öldüreceği için 1. olmalı. + Cebrail vahiy meleği ve çok görkemli bir melek Allah ve peygamber ile konusmus bir melek. o yüzden 2. sıraya koyulabilir yani şöyle Azrail > Cebrail > Mikail > İsrafil.
Azrail her şeyi öldüren diye kabul edemezsin melekleri öldüremez ruhu olan canlıları öldürebilir Cebrail de ise vahiy meleği olması ve peygamberle konuşması güçlü kılacağı anlamına gelmez bu nasıl bir düşünce anlamadım Cebrail le Azrail arasında sıralamayı nasıl yaptım dersen Azrail zaten işe yatkın ve silahı daha iyi geldi
Allahım yaaa :ASDSADSs neysee
Cevap
11Cevap
sen sanırım mitolojilere göre soruyosun ki şeytan cindir falan diyenler olmuş 😂 güldüm geçtim lucifer alır herhalde 🙄
:D adsd
kahkaha attım biliyomusun sanki hepsini arenaya koyup 1 w 1 attıracağız shdbs
ama güzel olurdu bence azrail alırdı hepsini ölüm meleği sonucta :D
lucifer diye bir dizi var bilmiyorum belki bilirsin
bunları kıyaslamak bizemi düştü ayrıca 4 büyük melekle sen şeytani aynı yere koyarken kafanda ne vardı acaba? silsen ya da kaldıran iyi olur soruyu
Sonucta o da büyük bir varlık Allah ile konusmuş olan bir varlık sen konustun mu?
manyakmısınız lan
ayrıca şeytan güçlü değildir asla
Çok yabancı dizi izliyorsun
şeyyyytan biiizii diskoya götürr
Azrail adamın dötünü keser 😀
İsrafil niye gariban duruyo lan😒
bizimi dinimize göre mi başka inanışlara göre mi
bize göre :D
bize göre şeytan bir kere cin taifesin de diğerleri nur ve melekler direk allahın askerleri her zaman en zorunu yapan da azrail
Azraıl😛
Allah canım Allah..
Düdüğü çalan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar