Güncellemeler
+1 yıl
Vay be KS de dotacı görmek ne ilginc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İşte uzmanlık alanım! :D Rus sevgilisi Dota 2'de yüksek MMR'a sahip biri olarak cevap vereceğim... Bu oyun bir takım oyunu, şu hero güçlüdür diye bir şey yok. Oyun başlangıcında stratejiyi iyi belirleyip, karşı takımın seçtiği hero'ya göre seçeceksin. Kesin bilgi...
😁😁 yuksek mmr derken?
Yani, sevgilim istese profesyonel Dota 2 oyuncusu olabilir, o derece iyi oynuyor. Bazen ben de onunla oynuyorum, Cyristal Maiden'ı ya da diğer support hero'lardan seçiyorum.
Yayın acsn izleyelim yuksek mmr sa zaten youtube dan bile para kazanir calsmasına gerek yok
Kac k mmr sevgiliniz 🤔
Bir ara account boosting'ten para kazandı. Sevgilimin çalışmasına zaten (şükürler olsun) gerek yok. Benim birkaç gayrimenkulüm var ailemden, onların kira geliri yetiyor bize.
Ne kadara boost yapıtor
🤔ben boostlatabilirim belki bi gün
Günaydın... 1-2 yıl önce yapıyordu, artık yapmıyor account boosting. Bu arada gece sordum internette biri Dota 2'deki en güçlü hero'ları soruyor diye ama ben en güçlü hero yok, her heronun counter pick'i var, oyun başlanıcında ona göre seçmek lazım yazdım dedim. O da evet ama her şeye rağmen direkt seçilebilecek, güçlü birkaç hero var dedi mesela Ancient Apparition. 2 tane daha hero ismi verdi de uykuluydum, unuttum. Gün içinde tekrar sorup yazacağım buraya.
Peki tezekkurler 👍🏻🙏🏻🙏🏻
Dogru diyor ancient cok guclu