2 hafta önce dubaiden döndüm ve gelirken kendime bir iphone 7 kardeşimede bir iphone 7 plus aldım
iphone 7'yi 2150 tlye aldım 7 plus ise 2650 tlye aldım. Ya az önce burdaki fiyatlarına denk geldim iphone 7 3500 iphone 7 plus 4300 tl neredeyse iki katı olacak. Ya neden bu kadar çok vergi ödüyoruz. Adamlar resmen vergi diye diye applenin ürettiği telefondan appledan fazla kar ediyor.
iphone 7'yi 2150 tlye aldım 7 plus ise 2650 tlye aldım. Ya az önce burdaki fiyatlarına denk geldim iphone 7 3500 iphone 7 plus 4300 tl neredeyse iki katı olacak. Ya neden bu kadar çok vergi ödüyoruz. Adamlar resmen vergi diye diye applenin ürettiği telefondan appledan fazla kar ediyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
turkiye bura her yerden geciriyolar
aynen valla her yerden mi geçirirler bu ne
Kaç gb aldın
ikiside 32
Kardeş 4.250₺ iPhone 7plus 128 aldım ben Türkiye'den orda bir anlaşalım onda face time YÖK garanti de 1 yıl tr de sanırım değil mi
özellikle ona baktım. İlk başta bir yerden alacaktım oradan bir arkadaşım onlarda facetime yok dedi özellikle başka bir yerden aldım facetime rahatlıkla kullanıyorum ve Türkiyede 1 yıllık garantileri geçerli kontrolde ettim 5 yıllık iphone kullanıcısıyım. Dediğim gibi bende bugün internettte denk geldim fiyatlarına
2650 aldın şimdi pasaporta da 150 harcadın 2.800 geldi tr de 3.800 fiyatı bin lira var bir yıl garanti var 1 sene sonra bozulursa götürüsün değer mi 1.000 iyi para ama bende dubai buldum 750 fazla verdim tr aldım bence değmez en ufak arıza da yenisini alırım 2 yılda bence
iki telefon aldım ikisinden toplamda 2000 tl kara girdim apple garantisi 1 sene zaten 1 seneden sonra Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz telefonlarımı cok titiz kullanan biri olduğum için bir sıkıntı yaşamadım 5 yılda sadece bir defa değişime gönderdim o da iphone 5 içindi üst tuş çalışmıyordu bence gayet karlı 2000 tl az para değil
Ben hata etttin demiyorum kardeşim ben hor kullanıyorum iPhone 5 3 defa değiştirirdim Arabistan da almıştım ama iki katı demek de objektif değil güle güle kullan ben hor kullanıyorum 2yıl garantiye ihtiyacım var 😂
yani biri 2150 tl biri 3600 arada 1450 tl fark var iki katı demedim neredeyse iki katı değil dedim yazdıklarımı iyice okursan sevinirim güzel kardeşim ayrıca 1450 tl fark için gayet söylenebilir. hazır dubaiye kadar gitmişken sadece 1 sene garanti farkı için dubaiden almayıp 2000 3000 tl fazladan para verecek kadar enayi değilim.
Niye alındın ki bu kadar şimdi 😂güle güle kullan kardeşim
yokta söylediklerimi çarpıtman hoşuma gitmedi. Herşeyi kendi kafandan istediğine göre yorumlamışsın. ben neredeyse iki katı demişim sen iki katı demen objektif değil demişsin ayrıca söylediğimle alay etmeye çalışmışsın. Senin kullandığın telefonun 10 katı telefon eskittim ben. 2 telefon kullanmışsın diye biliyormuş gibi konuşma Allahım kimlerle uğraşıyoruz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!