Belediyede çalışan biri mi var burada? :))))
https://i.hizliresim.com/29nPVj.jpg

topluma açık alanda mal gibi aşğıdan bakan olursa genelde oralarda kamera vardır bu tip abazanalr olursa bakışını belli een yakaldığın bakışalrı anlık dikkat çekip hemen önüne dönen kazayla görenler hariç o abazalrı gerekeni yapmak lazım yoksa tecevüz zihniyetelri kaparanlar artıyor
Bakacak olan yürürkende bakıyor zaten, aklı başında biri gidipte ordan izlemeye kalkmaz.. Boşver ne görecekki zaten.. Devam et :D
Hemen dibinde kafeler var oturuyor millet 😑😑
Gittim zaten yapacak bir şey Yok 😬
Etekle normal merdivenlerden bile çıkmak sıkıntı zaten. Bu tip merdivenler resmen tuzak olarak hazırlanmış sanki!
Birde daracık basamaklar kışın kar yağınca kayıp düşmemek için ciddi efor sarfetmek Laz'ım
Engelli diyince aklıma geldi. Nasıl çıkıyorlar burayı bilmiyorum karşı tarafa başka geçiş Yok, tek yol burası 😑🤔
Ülkenin aynası gibi bu ks, şuraya bıraktığım fotoğrafa bile "sen göstermek mi istiyorsun, ahlaksız..." gibi saçma salak yorumlar geliyor bunu birde kadınlar yapıyor!!! Eleştirmeye bile hakkımız yok.
En acı kısmı o zaten. Buraya kadar gelsen nasıl geçeceksin karşıya? Hadi mini eteği geçtim normal bir etekle bile imkansız aşağıdan bir şey görünmeden çıkmak. Herkesin kendileri gibi tek tip olmasını istiyorlar. Sıfır hoşgörü, sıfır empati...
Trajikomik olansa böyle bir durumda aşağıdan ilk bakacak kesimde yine aynı kesim!
Aynen öyle sürekli ahlaktan bahseden en ahlaksız olanlar. İnsan en çok kendinde olmayanı dile getirirmiş...
Kadınların bunu düşünüyor olması bile ne kadar berbat bir psikolojide olduğumuzun kanıtı sanırım. Görünmez bence.
Umarım görünmez 😑
Cevap
62Cevap
Hee bunu yapanlar da kizlar etke giymesin diye yapacaklar zaten etke giymeye engel degil giyrn giyer her türlu hemde etekten kastin mini etekse merdivenlerden cikmaya hic gerek yok kizin mali meydan da her turlu zaten uzun etekte de hic bir halt sorun olmaz
Mühendislikten yoksun insanlara yaptırıyorlar hepsini, sanıyorum belediye binasında tavla oynayan dayılar çiziyor planlarını
Böyle şeylere şaşırma bu ülkede neyi düşünerek yapıyorlar ki? Bunun mantığı yoktur ihaleyi alan kime karar vermiş elindekini itelemiştir.
Net görünür. Dün biri zaten etek altı fotoğraf çekerken yakalandı.
Onlar da farkına vardı sanırım :D Alt katta kuyruk mu oluştu acaba. d
Şikayet oldu herhalde
Demek ki. Ya da önce yaptılar sonra mı kapatacaklardı :)
Uzun zamandır böyleydi burası yeni değil
Kesin belediye çalışanı var o zaman burada :))
Şu köprüden 40 defa geçsem etek altı dikizlemek aklıma gelmez. Millet nelerle uğraşıyor
Yok ya, kim altında dikilip size bakacak? Geçiyor insanlar aşağıdan, göremezler.
Çünkü bunu yapan insanlarda incelik yok alttan canlı yayın yapma canım dikkat et
Görünür tabiki bide rüzgar varsa yandınız yani..😂😂
Çok güzel görünüyor 😍
Şaka ya o zihniyetle yapılmış olabilir fakat su birikmesin diye yapıldığını düşünüyorum.
Yapilma niyetinin o oldugunu sanmıyorum ama dilekce verilmeli kapattirilmali cunku büyük risk
normalde akan sular için..
bir gider yapmaktansa bunu düşünmüşler..
ayrıca bence gözükür..
görünmez mi be her yerini görürler etekli olanlar çıkmasın oraya :D aşağıda bir simitçi olsa akşama kadar iyi malzeme çıkarır valla :D
Çok fesatsın, bu sıcaklarda alttan hava alsın diye yapmışlar senin düşündüğün şeye bak ablam :)))
maliyetler etik algısına bakılmaksızın hesaplanırsa böyle olur
O merdiveni gözetleyenin enseye kürekle vurulur zaten.
görmek isteyen her şekil görür, illa böyle olması gerekmiyor..
Çok güzel bence. Kalbinizi temiz tutun. Püfür püfür güzel diilmi? 😉😎
Negüzel.. bak paylaşımın etkisini göstermiß. Tebrikler duyarlılığın için. 😉😎
Rica ederim 😎
👍...
dikizleyen olursa evet efenim. dikkatli olun.
Merci :)))
Sanırım doğru etekle geçmek yasak buradan cam gibi görünür :-)
bizim de işimiz gücümüz yok şu minikpatiler mini etek giyse de altına geçip izlesek diyoruz
manzara ne kadar berbatsa artık sen düşün
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım
Türkiyede kadın olmak
Düşünmeden yapıldığı belli.
Yiyorsa çık der gibi gibi😀
bkiniyle denize girersiniz etek altinda gorunurmu die dusunursunu birde burda bak😂😂
Sanırım haklı olabilirsin 😕
Sen görünmesini istiyorsun sanki 🙄😂
Etek giymeyi sevmiyorum fazla. Sorun yok
Ne alaka?
Soruyu sorma tarzından belli. Sevimli olduğunu düşünüyorsun sanırım. Ama bu soruyla ilgili algı bu olur genelde ok? .
Sizin algınız bozulmuş anlaşılan. Öyle olmasını istesem böyle bir soru sormam. Sizin gibilerin fikrine ihtiyacım Yok yine de teşekkür ederim.
Simdi pusu kurarlar oralara
😂😂😂Allahım ne biçin bir ülkede yaşıyoruz
bunu daha önce hiç düşünmemiştim 😂
bişey görünmez rahat olun
Bence görünmeme ihrimali yok
Bende :))))
etek giymenize bayiliyorum
Evet görünür.
eteğin altına tayt giyin diye
Sen giy bir geçeyim :D
assfd
Evet, onun için. wkfjx
Bencede 😂😂
Ne görünür mü? Önce kadın ahlaklı olmalı bence..
Ne saçmalıyorsun sen? Kadının ahlaklı olmasıyla be alakası var bunun?
İnsanları fesat düşünmeye sevkediyorsun.
İnsanlar çok mükemmel kimse düşünmüyor bunu zaten dimi
Ben de o yüzden önce kadın ahlakı diyorum. Medeniyet önce kadında başlar.
Çıkartamaz ki. 90'a taktım.
sen ne diyorsun lan değişik
@sadece_ask Ötede oyna.
Çıkar çıkar merak etme.. Birazdan özelden yazışmaya başlarlar.
ona koklatmaz bile
Kişi kendi gibi bilirmiş işi derler ya sen o kafadasın sadece_ask ;)
sen cok flim izlemişsin numarayi aldinmi ihtiyar bu yasta niye burdasin sen bikir kisi
Şimdi de ergenler gibi yaş konusundan mı yürümeye çalışıyorsun sadece_ask? IQ seviyen sadece küfür ve aşağılamaya mı yetiyor düzgün cümle kuramıyor musun?
biraz daha yaratici ol baska yerlerden gel bak yine sıkıştın
hesap kitap yapan insanlar menfeatci olur bak yine yanilmadim by bilir kişi soğuk su icermisin hahahha
Kendi kafanda bir şey kurup laf soktuğunu mu zannediyorsun :) Sen böyle şeylerle uğraşma küfürlerine başvur yapabildiğin tek şey bu çünkü fazla zorlama güzel beynini.
hahahah
amacini biliyorum sen ugrasma bir daha o firsati yakalayamayacaksin
cıldır simdi googleden bakio yazmaya devam et. hahahahha
baskalarinin namusuyla ilgilenin kensi namusunu korumaya vakti olmazmis sen evdekilere bir bak yinede zuhahahahha
iyi geldimi aciyormu
hahahha
Hala böyle avutuyorsun değil mi kendini? Senin gibiler buna yalakalık der ama benim yetiştiğim yerde buna erkeklik deniliyor. Erkeklik kadınları aşağılamak ya da onlara şiddet uygulamak değil biliyorsundur umarım?
cok egleniyorum sakin bir yere gitme yazmaya devam et hadi zuahbababah
sana cevap bile vermedi bayan cunku niyetini oda biliyor sen karalandin yavrum hahahah bosuna ugrasma
hahahahahah
Anlıyorum seni tabi o kırıntıda bir şey üretmen için zamana ihtiyacın var oyalanabilirsin ben buradayım.
hadi yeni biseyler bul googleden
hahahahah
Amacım o kişiye yazmak olsaydı bunu doğrudan yapardım dolaylı yollar ile işim olmaz en başta ne dedim sana? Kişi kendi gibi bilir işi ;)
sende kendinden biliyorsun iste herkezi kendin gibi zannediyorsun
su ic su iyi gelir sana
Biraz daha yaratıcı ol lütfen tartışma bir şeye benzesin ilk okul seviyesine düşürme ortamı.
dolayli yoldan isi olmazsa bizede burdan yazmsaydin direk mesaj atsaydin hadi cevap ver canim
by bilir kisi
nerede kaldi aklin hep yolda kaliyorsun uzuluyorum sana ya beyin bunyeye ters senin belli
doktora gotureyim seni hahahahha
İşte algılama sorunun var bir daha anlatayım sana. Ben senin gibi değilim kadınlara böyle kahramanlık taslama oyunları oynamıyorum. Kendin çalıp kendin oynuyorsun buna da deli diyorlar biliyorsun değil mi? Arka arkaya yazmak marifet değil düzgünce yazarım ben sana sen MSN gibi her cümleyi yaz göndermeye devam et hızlı olduğunu düşün ve sevin hadi bakalım.
Aslında bütün yazdıklarına tek tek cevap verdim ama diyorum ya algılama meselesi sen algılayamıyorsan ben ne yapayım? Küfürler savurarak konuyu mu konuşuyordun benimle cidden mi? Çok daha yaratıcı birisi olabilirsin diye ümitlenmiştim ama çok fos çıktın be arkadaşım.
Sana özel kapattılar😜😜
denemek lazım gorunuyormu
Saçmalık
Görünmez
sen ne dıyon ya allta trıbun olusur :D sadfasf
Görünür tabi çıkma sakın
Sen de pantolonlusundur bugün 😂😂
Aynen etek tedavülden kalksın diye
Tabi iç çamaşırın altındaki bile görünür
aynen
Görülür elbette
gözükür tabi
ben bayıldmharıka bence :)
Görünür 😂
herhalde
Her türlü 😂
gorunmezmi sence uyuz bilmiyo sanki😂😂
Bazilari gosteemek ister bazilari saklamak ister
Dikkat
Görünür malesef
evet görünür :D
Olabilir
:D evet :D
görünür kabak gibi
neresi o köprü
Altunizade
köprü yeni yapılmış o zaman :) bende altında bekleyecektim :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar