Bu sıralar böyle soruların çok sorulduğunun farkındayım ama gerçekten tesettüre girmek istiyorum acaba hemen feracemi giymem gerek yoksa tuniklerle baslasam olur mu?
Yardimci olursaniz sevinirim :)
Yardimci olursaniz sevinirim :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk önce ne için tesettür e girmek istediğini düşün gerçekten ALLAH için mi yoksa öyle girmek istediğin için mi. .. karar ver ALLAH içinse hemen ferace tabiki öyle girmek istediğin içinse nasıl giyindiginin önemi yok bence yaptigimiz herseyi ALLAH için yaparsak doğru yolu ALLAH c. c bize gösterir zaten
Illa ferace giymene gerek yok kapanmak icin. Esarp olacak zaten. Onun altina elbise olur, tunik olur etek olur farketmez. Kapandim diyerek daracik pantolon, garip garip şeyler giyenler gibi yapma da. Guzelbi karar vermissin, tesettür yakışıyor bayana
Galiba ilk adimim icin bu iyi olacak
İlerleyen zamanlardada ferace giymeye baslarim, Allah razi olsun...
Hayirlisi olsun inşallah
O kadar doğru bir karar vermişsiniz ki💚
İlk önce tunik ve bol pantolonlardan başla :)
Tesekkur ederim :)
Tunik ve bol pantolonla basla etek giy mesela sonradan da istedigini giy :)
Cevap
13Cevap
Aslında direk ferace giysen daha iyi olur çünkü insanlar seni ilk diğer türlü görünce daha sonra ferace giymeye başladığında bir de o haline alışmaları gerekecek direk ferace giysen hem tepkiler daha güzel olur hemde herkes bir seferde alışır ve senin için kolaylık olur ☺️☺️
Adına mutlu oldum ablacım 😊 Allah daim etsin. Kendine yakıştırdığın şeyi giy derim ben. Şu ara zaten her yer baya sıcak kendini çok sıkma çünkü zor gelebilir. Vazgeçmeni hiç istemem ama. Allah yardımcın olsun 😊
Önce namazına başla, namaz kıl, diğer dini görevlerini yerine getir ve Nur suresi 31. ayeti oku ona göre giyin ne giydiğin önemli değil ayette açıkça yazıyor nasıl giyinmen gerektiğini...
süslüman olucaksan hiç kapanma . demin önümden geçti bitanesi
başı başörtülü , altında dar kot üstte belini bile zar zor kapatan gömlek . Allah islah etsin
Vücut hatlarını belli olmasın kıyafetler geniş olsun Bana kalırsa ferace en güzeli 😀
Hazırsan direkt gir. Değilsen biraz daha araştir. Yavaş yavaş bol şeyler satın al
Nasıl rahat ediyosan öyle yap üstünde baskı oluşmasın
Kapanmanın adımları mı olurmuş?
bir anda olmayabilir zamanla yavaş yavaş dene
İçinden geldiği şekilde giyin ilk önce
hiç başlamasan.
bilmem
Hemen çarşaf giyin
kapan bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar