Bu sorunun iki farklı mânâda cevaplanabileceği kanısındayım. 1. Dilimizin dönmeyerek söylenmesine fırsat vermediği kelimeler ; örnek verecek olursak halüsinasyon, telekomünikasyon gibi kelimelerdir. Benim için ise en zoru endoplazmik retikulum kelimesidir. Liseden kalma sanırım 2. Bu kısım ise kalbin söylemeye can attığı lakin korkarak, dilimize dökülmesine çoğu zaman engel olmaya çalıştığımız -çoğu zaman bunu başardığımız- kelimelerdir. Erkekler için en zor kelime dizini "Seni seviyorum" olmalıdır zannımca. Biliriz ki erkeklerin çoğu sert görünerek, sevgiye pek inanmadıklarını göstermeye çalışırlar. Sebebi bir daha kırılmaktan ve -asıl korktukları şey- bir kalbi güvenerek emanet ettikleri insanın gün gelince onu parçalamasıdır. Gelelim kadınlar için en zor kelime dizinine."Sana sığınmak istiyorum". Çoğu zaman bu 3 kelimenin diğer kelimeler kadar mânâlı olduğunu düşünürsünüz, lakin bu kelimeler belki de diğer kelimelerin hepsinden daha derin mânâlar taşır. İçinde sana güvenmek istiyorum geçer, bir ömür boyunca yanında olabilirim anlamı vardır, ikinci babam olur musun demek isterler kısaca. Uzun olduğunun farkındayım sahi, kusura bakmayın.
En İyi Cevaplar