Günümüzde Avrupa'da çok gelişen ve günden güne çılgın boyutlara ulaşan araç kaplama işlemleri artık herkesin dikkatini çekmiş durumda. Türkiye'de bu konuda geri kalmadı GMG Garage sağolsun, projeleri ile dünya'da kendinden bir hayli bahsettiriyor. Siz hangi araca, hangi çeşit kaplama isterdiniz?
Chrome; Krom kaplama dünyada yaygınlaştığı dönemlerde Türkiye'de de hemen tuttu ve yaygınlaştı plakadan da anlaşıldığı gibi GMG Garage'ın eseri. Modası geçti aslında ama hala yaptıran oluyor özellikle en çok tutan renkleri Altın, Bronz, Mavi, Gümüş gri (saf krom) Matte; Mat kaplama yıllardır vazgeçilemeyen bir uygulama. Aracın çizgilerine göre doğru renk seçimi yapıldığında asil ve karizmatik duran bir model ama araba ne olursa olsun herkes mat siyah bir araba hayali kurmuştur :) Camouflage; Kamuflaj kaplama da son yılların en trend modeli. Insanın sokakta görünce saygı duruşuna geçesi geliyor :) sadece askeri kamuflaj değil farklı renklerle bir araya geldiğinde de çok çekici. Alcantara (Kadife, Süet);
Ülkemizde maalesef çok yaygın değil temizliği ve bakımı zor olduğu için pek tutmuyor ama çok karizmatik olduğu aşikâr. Alcantara kaplama ilk önce direksiyon kaplamayla başladı ve zamanla gövdeye de yayıldı. Hologram (Türkiye'de ilk ve tek);
Yurt dışından getirilen hologram uygulamalı özel folyo ile ilk ve tek olarak GMG Garage'da bu Camaro'ya uygulandı. Hologram kaplama için talep çok fazla, eğer yarın bir gün sokakta rengarenk, parıl parıl araçlar görürseniz şaşırmayın :) Iyi geceler :)
ooo viral başlıklar... gold kaplatanlar çok grizekalı ve özenti gibi geliyor bana, kekoyum ama para bende hesabı ;) mat renkler iyidir, hologram filan o ne öyle ya aliminyum folyoyla araç kaplanmış gibi
Zevk meselesi tabiki genelde sade ve hoş görüntü isteyenler mat tercih ediyorlar. Kaplama sektörü geliştiği için insanlar farklı modellere yöneliyorlar Türkiye'de bu tip farklı uygulamalı araçları görünce mutlu oluyorum modifiye şu dünyadaki en güzel şeylerden birisi.
bu konuda haklısın, görsel olarak modifiye çok güzel, ama işi gürültü kirliğine dökmek warex egsozlar filan çok itici duruyor, görsel modifiyeye bende varım, yasak olmamalı, mercekli xenınlar serbest bile olmalı hatta, kaliteli philips marka vs kullananlar muayneden geçebilmeli, çakma çin malı olan xenonlar tabiki göz alır, tehlikeye atar trafiği, modifiye kanunları acilen iyileştirilmeli ülkemizde...
Egzoz konusunda bende aynını düşünüyorum. Güçlü ve gösterişli bir araç olsa anlaşılabilir bir durum ama bu hondalar opeller şahinler olunca olmuyor. Küçümseme yapmıyorum ama egzoz sesleri WRX STi İmpreza'ya Mazda RX8 gibi araçlara yakışıyor fabrikasyon misali yani
Mat bir boya yok olsa bile sağlıklı değil çok uğraştırır. Kaplama aracın kendi rengini koruyor ve zarar vermiyor sıkıldıkça kaplama değiştirmek boyamaktan daha iyidir
En İyi Cevaplar