+1 yılTabii ki hayır, bunu yapanlara da ana avrat, yedi göbek sülalelerine, gelmişlerine geçmişlerine, dirilerine, ölmüşlerine, ebelerine, dedelerine sövüp beddua ediyorum. Şehir eşkıyalığı, hanzoluk, magandalık, öküzlük... Başka bir şey değil... Kaza yapsa, sadece kendisi geberse neyse de, masum insanları da tehlikeye atıyorlar. Tespit edilip ehliyetine 6 ay, tekrarında 2 yıl el konmalı. 3. tekrarda ömürboyu men ve zorunlu terapi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMakas atmak zevklidir bunda bir sorun yok. Fakat bunun gibi hareketler hem kendi canımızı hem de başkalarının canını tehlikeye atacağı için yapmamak gerekir. Boş bir alanda herkes istediği gibi drift yapsın fakat trafikte bu bir risktir. Riski almak da cinayete teşebbüstür bence. İyi geceler...
00 Yorumla
+1 yılMakas atanların kulaklarını çınlatıyorum ama iyi anlamda değil. Özellikle trafikte bu yaptıkları magandalık yüzünden bir çok kaza olmakta ve başkaları hayatlarını kaybetmekte.
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Eğer acelem varsa ve sol şerit tıkalıysa maalesef yapıyorum ama kimsenin can güvenliğini tehlikeye atmadan. Uzun yolda teksem sek sek oynar gibi bazen keyfi geçip beni geçmesini bekleyip geçtiklerm oluyor, tabii bunu anlayabileceğini düşündüğüm kişilerle, hepsi o…
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Çok tehlikeli araba ile 150 km hızla giderken bir makas attım solumda ki arabanın camına geldi makas kasko karşılamıyormus saçmalık. 😒 Espri yapma çalışmaları vol 396
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌿👸🙏
+1 yılboyle seyler yazmayın arizona kertenkeleleri gaza gelıyo kendılerı geberse neyse baskasının malınada zarar verıyor.
trafık kurallarına uyalım .11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim🌿👸🙏
+1 yılMakas kazaları izleyin de vazgeçersiniz...
Çok kötü. Kimseye bir şey olmasa ve parayı da düşünmesen bile rezilliği yeter ya.11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌿🙏
+1 yılErgenlik yıllarımda yapmadığım delilik yoktur.
Ama şimdi pişmanım. Keşke rahatsız etmeseydim diğer sürücüleri.11 Yorumla- +1 yıl
Evet Arabayla Makas Atmayı Severim Tabikide Bugün Modifiye Şahin’le Makas Attım Ve Polisler Yakalayamadı Turbolu Ya Benim TOFAŞ’ım
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸
- Arabalar konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben iki tekerciyim.
Motorla makas atmak daha guzel.21 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌿
Başkalarının hayatını riske atmak bana göre değil makasa falan girmem sevmemde
21 Yorumla- +1 yıl
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında fazla yapmamaya çalıştığım bir olay bu benim fakat bazıları kaşınıyor bana hareket çekmeye çalışan olunca tutamadığım oluyor kendimi yalan söylemenin alemi yok.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılAltımdaki arabaya bağlı bu. İyi bir arabaysa her zaman atarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Arabalar konusunda 16b cevap paylaştı. Arabamın çok hafif olmasından dolayı makas atamıyorum. En ufak makasta takla atma riski yüksek.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAltımda Nissan Skyline GT-R R34 olsaydı ırzına bile geçerdim. 🏁
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌿🙏👸
Sevmem ama siz genede arkası kara dumanlı corsa ve pololardan uzak durun
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇok sık değil 2 3 kere yapıcan tamam devamı hüsran bitebilir
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYeri geldiğinde içimden bir trafik magandasi çıkıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌿🙏👸
Cezası trafikten men ve hapis ozenmeyin adam öldürmeye tam teşebbüs sayiliyor 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Yoh daha neler yaav 🤣
- +1 yıl
bak bi tırsma geldi şu an şimdi :D
- +1 yıl
yolda aklıma gelirse bu bilgi tıslamayız tamam :D
+1 yılYılda bir araç kullaniyom ondada makası atayım ehliyetim gitsin 🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, geçen attık ölüyorduk az daha : :D
Sensinnnnnn :D11 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😂😂
+1 yılSevmem adam gibi kullanırım arabayı. Eğer acelem varsa o başka
11 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin can güvenliğini riske atmayacak şekilde evet
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌿👸
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürat tutkunuyum. muhtemelen trafikte ölürüm.
https://www.youtube.com/embed/tHj46hPTPtM11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌿👸
Ne yanağa makas atmayı severim ne de trafikte makas atmayı severim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ne seven sen 🤪
- +1 yıl
O da iyimiş heheh 🤣
+1 yılBir hanımefendiye topluma zarar verecek davranışları hiç yakıştıramadım.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç araba kullanmadım ki kullanmayı bile bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayır son derece tehlikeli bir durum. Acil durumlar hariç.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArabam olunca yaparım valla. adrenalin ben de hız yapmayı da seviyorum ama trafik olmayan yerlerde bir gün arabam olunca yapacağım mutlaka senide alır bir makas atarız hshshshhs
10 Yorumla
+1 yılBiraz seviyorum galiba hanımefendi. Özellikle sol şeridi kapatıp kağnı arabası gibi gittiklerinde..
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen araba kullanmayı çok seviyorsun neden taksicilik yapmıyorsun? Hem ünlü de olabilirsin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMakas atmayı sevmiyorum
- +1 yıl
+1 yılBu soruyu görünce aklıma Polat Alemdar Makası geldi. Çok gereksiz makaslar atıyordu ya 😂
Elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum.10 Yorumla- Arabalar konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılKurallara uymayı tercih ederim. Trafik canavarı yeterince var
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌿
- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılNope güvenli güvenli gitmek isterim makasla işim olmaz
10 Yorumla
+1 yılNormal kullanırken etmem ama üstüme kıran önüme atlayan öküz gibi araba kullananlara yapıyorum yalan yok :)))
10 Yorumla
+1 yılHenüz bunu beceremiyorum, zaten tehlikeli ama yanımda iyi bir şoför varsa yapsın hoşuma gider 😂
10 Yorumla2015 de 17 yaşındayken ben de toros vardı az atmadim
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBir gün birini altıma alacağım öyle. Ben kendim yapmam sevmem.
00 YorumlaHayır sonra niye trafik kazası oluyor diyorsunuz mk
00 Yorumla
+1 yılEvet ama yalnız olduğum zaman 🤪
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYağmurlu havada özellikle
11 Yorumla- +1 yıl
- Arabalar konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSevmem bu tür şeyleri
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌿
Çok garantiyse atarim yoksa atmam risk almam
11 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz hareketler ergence
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Haklısınız her şey nasip 😂😌
+1 yılYok sevmem kurallarına göre kullanırım
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDaha çok izlemeyi severim.
11 Yorumla- +1 yıl
- Arabalar konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaptım ama sevmem
11 Yorumla- +1 yıl
sövmekten kulak çınlatıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Oyunda evet gerçekte atanın taaa terekesine
11 Yorumla- +1 yıl
asla atmam atana da suç olmasa kurşun sıkarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı sayıda üretilen arabalardan hangisine sahip olmak isterdiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌿
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok severim ama bundan sonra pek yapmamaya çalışıyorum arabalar dünya para oldu aceminin tekine denk gelirim bana geçirir diye
00 Yorumla
+1 yılHayır bunu yobazlar ve sonradan görmüşler yapar
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılhayır asla.
ben dikkatimle övünmeyi severim.11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen ehliyetsiz tayfa.
10 Yorumla
+1 yıl500 TL gönderdiler enson sovumaktayım🧚🏿♀️😂
11 Yorumla- +1 yıl
Nadiren oluyo
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılzevkli ama tehkikeli
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılarabam yok
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAraba arabaysa tabiki
15 Yorumla- +1 yıl
Niye yapan tofaşla brodveyle de yapıyor 🤪🤣
- +1 yıl
Ben kuru gürültü sevmiyorum 😀
- +1 yıl
Vaayy bak sen 🤣🤣
- +1 yıl
Baktım ben 😀
- +1 yıl
Dewamkee
+1 yılAşığım
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bekleme beni üzerim
+1 yılBayılırımmmm
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır
11 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasil
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇıkamadınız ergenlikten
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat