Demin hayatımı döktüm resmen yazıya ve cidden doğduğumdan beri ne kadar şansız ve mutsuz bir insan olduğumu tekrar gördüm, nasıl bilmiyorum ama bu hayata mutsuz olmak için gönderilmişim getirilmişim resmen. Başka bir açıklaması olamaz. Yaşadıklarım karşılaştığım şeyler türk drama dizisi gibi resmen ya, hep kötülük görmüş kötü şeylere şahit olmuşum. Şuandada mutsuzum hamileyim üzgünüm, hayatımdaki adamdan süpheliyim eşim diyesim gelmiyor. Soru falanda sormuyorum öylesine gitsin buda bir yerlere diye gönderiyorum işte.
Yarıştıralımmı hayatlarımızı hangimiz daha yaralıyız hep diyorumki benim kadar şanssızı yoktur benim kadar bahtsızı yoktur denize girsem su çekilir göle girsem kurur yağmurda ıslanmak istesem güneş çıkar güneşte ısınmak istesem gök görülder yağmur yağar hep kendimin lanet olduğunu düşünmdüm hala umutla bekliyorum gülebilmeyi mutlu olmayı huzurlu olmayı kahkahalar atıp kuşlar gibi cıvıldamayı yüreğimdeki ağırlığın kasvetin kalkıp hayatımdan gitmesini bekliyorum olurmu bilmem belki hiç gülemeden toprak olup gidicem bu hayattan ama sen evladına sarıl bak hamileymişsin o sana huzuru mutluluğu vericek ona tutunup hayatta kalıcaksın senin yaşadıklarını yaşamasın diyr çabalayacaksın üzülmeye vaktin bile olmayacak sabır et onu bekle çok boşluğa düşersende yalnız değilim diye düşün benim gibi benden daha çaresiz binlerce kadın var de ben öyle yapıyorum onlar nasıl dayanıyorsa bende dayanıcam de güçlü ol 💪💪💪evladın için kendin için gelecek için..
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüreğine sağlık ne güzel döktürmüşsün kardeşim. Allah günlüne göre versin ne diyim. Haklısın güçlü olmalıyız, ne kadar kötü şeyler yaşamış olsakda. Bazen o umutsuzluk kervanına kapılıp gidiyor insan işte. Teşekkür ederim bu güzel yorumun için.
Öncelikle basından her ne gecmis olursa olsun hamile oldugun icin fazla uzuntuye girmemeni oneririm en azindan bebegin icin stresden uzak durmalisin. Emin ol o seni hissediyodur uzuldugunude sinirlendiginde. Yasadiklarini burdaki kimse tam olarak bilemez. Bir Allah bilir birde sen. Her ne olmuş olursa olsun bil ki imtihan dünyasindayız. Bu da geçer ya hu deyip yolumuza bakmamiz gerekir
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bu güzel yorumun için. Uzak durmaya çalışsamda stresten üzüntüden elimde olmuyor cok üzücü şeyler yaşıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Sabırla olgun bir şekilde geçer diyip kalkmak istiyorum bende bu umutsuz halimden en azından bebeğim için.
senin bu dusuncelerin degismezse yasadiklarinda degismez once var olan seyleri icin sukretmeyi bil hayata olumlamalarla devam et goreceksin yasadiklarinda degisecek sen nesen ona gore hayat yasarsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla bu dediğin bana uyuyormu diye cok kafa yordum. Acaba sorun bendemi dedim cok kez. Ama sorun bu değil hayata kötü bakıyorum diye kötülük beni bulmuyor. Aksine ben herkesi kendim gibi iyi niyetli güzel kalpli sanıyorum falan hayat hep kötülük çıkartıyor karşıma. Aileden cekmişlik yetmemiş gibi en büyük hayalim mutlu yuva hayalimdi oda olmadı. Artık tamamen umutsuzum.
Üzülme canım benim hem bak karnında bir bebeğin varmış onu düşün biraz sabret ilerde daha güçlü olduğunda bebeğin büyüdüğünde evliliğini sonlandırırsın düşünme böyle şeyler mutlu ol hayatın tadını çıkarmaya çalış kafana takıyorsun da ne oluyor ki hiçbirimizin hayatı düzgün değil zaten neyse sen kendine iyi bak bebeğine iyi bak
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekküre ederim yorumun için. Haklısınız. 🙏🏻 Sende kendine iyi bak. Herşey gönlünce olsun.
Bence sen hep kötü taraflarını görmeye çalışıyorsun eee bide hamilesin duyguların çok değişken. Allahın izniyle bir bebeğin doğsun güçlü olmayı öğrenirsin. Koyverme kendini
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın teşekkür ederim yorumun için. Allah yardımcımız olsun her daim.
kızz kıyamam daha çok genç körpeciksin sen güçlü ol ki bebişine iyi anne olasın. hormonların tavan yapmış senin üzülme tatlım
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gençlik güzelim beeşşşşş para etmiyor. Eşim olcak öküz 42 yaşında ne gençliğin değerini veriyor ne doğacak cocuğu için bir gram heycanı var. Hayat hep kötülük etti bana yeminle kimseye zararım olmadı beddua aldım diçem ama yok küçüklüğümden beri cekiyorum çocukluğum bile mutsuz geçmiş. Bilmiyorum nasıl anne olucam 😔 cok korkuyorum.
korkma canım allah senin içine öyle bir sevgi verecekki kendini bırakıp onun için yaşıcaksın eşin öküzü içinde hi. üzülme hayat bu yarın ne olacağı bilinmez inşallah güzel günler yaşarsın bundan sonra
Eş değil resmen düşman başına vermesin Allah. Ne yapsın 0 ilgi. Ben türkiyede yaşamıyorum ailem falan burda olsada TEK'im yani yalnızım ne arkadaşım var ne birşeyim sen olsan hamile eşini yalnız bırakıp adaya calışmaya gidermisin. Öyle burda açlıktan ölmekde yok yani işsizlik maaşı falan filan ala bilirsin. Herif para yapcam diyip gitti. 7 aylık hamileyim bir kere yüzümü güldürmedi. Böyle bir eş işte.
yok birbirimizden farkımız Ama ben Allahtan bir ümitle yaşamaya devam ediyorum. Kaderime razıyım. Yaradanım beni biliyor. Derdi de o veriyıor çileyi de. sen kaç yaşındasın
7 aylık alınmaz tabiki sonuçta kaçıncı ayda oldugunu bilmiyorum sana tavsiyem sadece bir söz korkuların seni esir ediyorsa umutların seni özgür bırakır
Bilmiyorum 😔 ama güzel yazmışsın umut konusunda. Ama işte umudunu hayallerini yitirdiyse insan. Zor yeniden aydınlığa koşmak zor Yen'i hayaller kurmak. Zor işte. Cok korkuyorum evet herşeyden korkuyorum.
bizde oyleyiz mutlu insan yoktur mutlu anlar vardir. hepimiz hayatimizin bazi zamanlarinda bir cok mutsuzluklar yasadik yine de cok şükür diyoruz beterin beteri var unutma
anne olmakdan cok korkuyorum ya. Doğurmakdan Doğuma tek gitmekden. Milletin ailesi sevgilisi kapıda dururken ben tek başıma Doğuma nasıl gitçem ya. 😩 nasıl çıkıyım bu psikolojiden. Yalnızım işte. İki satır şuraya yazıyorum sonra koca yalnızlığıma dönüp ağlıyorum.
Deme öyle cok gençsin daha. Keşke senin yaşında olsam, zincirlere bürünmeden özgürlüğün anlamını bilemezsin, değerini bil yaşının bu kadar umutsuz olma.
En İyi Cevaplar